Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 14 128GB Midnight (REF A+) Емкость батареи – 90%+ (2QMPUF3)

Оценка пользователей 3.63/5
  • Оля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Коли розмовляю з кимось по телефону ,співрозмовник мене майже не чує , думаю проблеми з мікрофоном

Достоинства:
    Як новий
    Недостатки:
    Практично не працює мікрофон

Добрий день
      Шкода що у вас виникли незручності при користуванні нашим продуктом :(

Для того щоб ми змогли вам допомогти - зверніться до сервісного відділу Rozetka.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ

Гарна якість

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Віталий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Purple. Встроенная память: 128 ГБ

По загальному вигляді претензій немає, він включається, а далі просто постійно перегружається. Емоцій мінус десять. Навіщо відправляти реф а( ідеальний) , якщо він просто постійно перегружається

Добрий день
      Шкода що у вас виникли незручності при користуванні нашим продуктом :(

• Дмитро Д***

На вигляд як новий абсолютно, жодних нарікань, все працює, все добре, дякую )

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ

Доброго дня. З телефоном все добре, але дуже прикро що в комплекті не було зарядного кабелю. Запит на вирішення цього питання залишали ще 1.04 на пункті видачі Rozetka, але відповіді я досі не отримала.

• Ярослав К***

Мій перший айфон. Ресурс батареї 85%. Зовні як новий.

Достоинства:
    Швидка доставка, просто вибирати.
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день!
      Дуже дякуємо за відгук!
      Користуйтесь із задоволенням )

• Стас Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF B (Хороший). Цвет: Red. Встроенная память: 128 ГБ
  • Віра П***

Дуже сильно нагрівається, навіть коли не заряджали. Далі буде.

Достоинства:
    Ще не визначені
    Недостатки:
    Не визначені

Доброго дня! Для вирішення цього питання пропонуємо передати телефон в сервісний центр (це можна зробити звернувшись до служби підтримки Rozetka), ми постараємось оперативно вирішити це питання для того, щоб подальше використання пристрою приносило вам тільки приємні враження!

• Анастасія К***

Трішки затримка з відправкою, але все інше чудово.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Не виявила

Доброго дня! Раді, що вам сподобалось! Приємного вам користування!

• Катерина Д***

Дякую. Син у захваті від якості від стану . Так бережно доставлено. Дякую дякую

Достоинства:
    Стан найідеальніший. Швидка доставка
    Недостатки:
    Нема і сподіваюсь не буде

Доброго дня! Дякуємо вам за позитивний відгук, приємного користування!