- AI аналіз відгуків99 відгуків: ~85% позитивні, ~10% нейтральні, ~5% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Все на відмінно. Дякую
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Батарея просіла до 88% за пів року. По гарантії відмовились міняти. Останнє замовлення на розетці. Не рекомендую,
- Недостатки:
- Батарея
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Не пройшло навіть двух місяців ,як нажаль перестав заряджатись ,пише можливо використовується не оригінальна батарея apple,написала через розетку в графі гарантійне обслуговування ,так і ніхто не зв'язався .
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Юрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Забрали за 4 ри дні , все працює.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Залишилися одні запитання
Куплений 10 червня 25-го року зламайся face ID здав в ремонт по гарантії подзвонили сказали що не знайшли нічого сьогодні заберу подивимося
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пропрацював 6 місяців
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Користуюсь вже місяць. Покупкою задоволена. Батарея тримає чудово, заряджаю раз на день, чим дуже довольна. Раджу замовляти на відділення розетки, там все розпакують та розкажуть
- Достоинства:
- Батарея, швидкість телефона
- Недостатки:
- З самого початку виникала проблема з мікрофоном. Інколи при записі голосових звук стає, як з-під води. Не знаю, чи це брак, чи якесь недооновлення. Це стається не дуже часто, але проблема дратує
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Все працюе. Телефон новий. Дуже добре.
- Достоинства:
- Айфон
- Недостатки:
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Товар не новий.
Двічі за місяць намагався купити, двічі присилали відновлений телефон.
Встановлено IOS 18.6.2, яку було випущено у серпні 2025 року.
Лічильник розмов має 28 годин.- Достоинства:
- Недостатки:
- Це не новий товар
- ОЛЕКСАНДР Ф***
А був запакований?
Теж хочу просто купити
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Гарний
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон прийшов швидко.Все запаковано добре.В роботі поки що все нормально.
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
- Поки немає
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Ужос
- Достоинства:
- Недостатки:
- ---
- Олег
Що трапилось?
- ОЛЕКСАНДР Ф***
Ужос стався
Шо ж не зрозуміло)))?
- Игорь к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
чудненько
- Достоинства:
- Красивая вещь, внучка в восторге.
- Рита Г***
Телефон новий чи підтриманий? Чи була зарядка в коробці?
- Игорь к***
Насколько я мог заметить, никто его не пиДтримував.
- Назарій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий телефон, жінці дуже подобається
- Достоинства:
- Якісь фото та відео на висоті
- Недостатки:
- Єдиний мінус у всі айфонах слабенько тримає акумулятор
Приємного користування!
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Довольний пристроєм, все працює
- Недостатки:
- Що хватило грошей на 17)))
- Кристи Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Все супер
- Алексей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Після андроїду це жах. Налаштування, реєстрація, підтримки немає. Повернули.
- Достоинства:
- Бренд
- Недостатки:
- Реєстрація, відсутність підтримки, ігнорування запитів.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Все чудово
Рекомендую !- Олег А***
Вітаю, можете підказати з якою версією iOS йшов телефон? і яка дата виробництва? дякую
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Все добре. Швидка відправка, гарна якість!
Приємного користування!- Олег
Вітаю, а яка версія iOS була з коробки?? і яка дата виробництва? Буду вдячний
- Олег А***
Добрий день. Підкажіть, з якою версією iOS був iPhone?
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Шустрый , удобный , размер позволяет носить в любом кармане и не боятся что углы вытянут джинсы и т.д. Свободно можно управлять одной рукой . Один минус это батарея слабенькая .
Приємного користування!
- заворотнюк с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
все ок
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Все чудово
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Купував донці на подарунок. Вона дуже задоволена. Працює добре. Жодних проблем.
- Достоинства:
- Гарна камера
- Недостатки:
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Все відповідає товару ! Повністю задоволений.
- Ілона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Мене добив Xiaomi , і я взяла айфон. Робить прекрасно, ще до кінця не розібралася з настройками, але проблеми що були в попередньому телефоні зникли.
Розетка, зверніть увагу, я забирала з Нової пошти і упаковки була розірвана так наче її відкривали як зовні так і з середини захисна упаковка також була відкрита, що я повідомила на пошті, на це не звернули увагу, краще доставляти через ваші пункти. Чудо що айфон був запечатаний повністю. - Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Користуюсь iPhone 14 вже певний час і можу сказати, що це дуже вдалий смартфон. Камера робить чіткі й насичені фото навіть у вечірній час, а відео стабілізуються просто чудово. Екран яскравий, з реалістичною передачею кольорів — дивитися фільми чи грати на ньому одне задоволення.
- Достоинства:
- Висока продуктивність
- Недостатки:
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Купували дитині. Вона в захваті)
- Достоинства:
- Гарна камера
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Владимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Купував Доньці на подарунок, задоволенна на сто відсотків, телефон працює добре, нарікань не має
- Достоинства:
- Добре працює
- Недостатки:
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Це мій третій айфон, а все починалось з 5с, потім був 7 . В користуванні мав і інші телефони які видаються на фірмі але з якістю не порівняти. Так як і на 5 батарея слабо тримає заряд але я все таки зупинився на ньому. 5с у мене прожив десь 7 років і після цього перестав підтримувати оновлення і я його ніколи не ремонтував. Якщо вам потрібен просто надійний телефон - беріть айфон, і не тратьте гроші кожен рік-два на новий
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабка батарея
- Андрій
Iphone 14, вже старичок, зараз купляти таке собі за таку ціну
- Гість
Дивно, чомУ Ви щиро ВВажаЄте, що НЕайфоН пропрацює 1-2 роки, і все... є андроїд смартфони, що працюють по 5-7, по 10 років...
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Все як завжди із моделлю IPhone - працює чудово! Купували на подарунок- все сподобалось!
- Достоинства:
- Шустрий, камера хороша.
- Недостатки:
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Отличный товар
- Недостатки:
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Непоганий девайс, але якби був на механіці - було б краще
- Мальвіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Працює відмінно.
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон сподобався. Відповідає всім очікуванням. Дукую Розетка за якісне та швидке обслуговування!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий апарат за свої гроші.
- Достоинства:
- Простота
- Артем Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 256 ГБ
Гарно тримає батарею, після андроїда незвична клавіатура, та взагалі дуже незвично, автозаміна інколи просто вбиває, Face ID працює швидко, в цілому непоганий телефон
- Достоинства:
- Гарно тримає батарею, Face ID
- Недостатки:
- Клавіатура, автозаміна
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон супер. Довго сумнівалася але задоволена на всі 100%