Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 15 128GB Black (MTP03RX/A)
Есть в наличии
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже задоволена покупкою. iPhone 15 працює швидко та плавно, камера робить якісні фото й відео, екран яскравий та приємний для користування. Телефон зручний за розміром, виглядає стильно та якісно зібраний. Батареї вистачає на день при активному використанні. Пам’яті 128 ГБ мені достатньо для повсякденних потреб. Покупкою задоволена, рекомендую.
- Достоинства:
- стильний та сучасний дизайн; хороша камера; швидка та стабільна робота; зручний розмір і вага; якісна збірка; 128 ГБ пам’яті.
- Недостатки:
- Не виявила
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Купив дівчині задоволена
- Недостатки:
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Все супер, на пару днів затрималася доставка, але замовлення отримано, товар якісний, відповідає опису, ввічливе обслуговування в магазині. Дякую!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Купила телефон вже як 3 місяці, то дуже задоволена.Екран класний, фото та відео дуже радують, батарея тримає весь день.
- Достоинства:
- Екран, батарея, фото та відео.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук.
Приємного користування!
Класний дизайн самого телефонну та дизайн екрану. Фото та відео чудової якості. Батарея тримає майже весь день.
- Достоинства:
- Телефон супер.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук.
Приємного користування!
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Все відповідає опису.
- Достоинства:
- Достатньо памʼяті, камера чудова, корпус міцний, працює без глюків
- Кравченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Купувала доньці. Спочатку не погоджувалася, сперечалися. Вмовила. Що головне - донька задоволена.
- Достоинства:
- Новий, якість, дизайн
- Недостатки:
- Не має
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Все супер, новенький.Дружині дуже сподобалась функція конематографу.Дуже красивий білий колір з голубим відтінком.
Рекомендую. - ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Супер!!!
- Недостатки:
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Отримав швидко. Трохи повозився з перенесенням зі свого старічка 6s. Та все чудово синхронізувалось. Телефон свіжий, вироблений грудень 2025.
Трохи гріється під час звичайної зарядки. На швидкій можна сказати що гарячий. - Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон пришел вроде новый, но под стеклом камеры есть пыль.
- Недостатки:
- Пыль под камерой
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Користуємось вже 5 місяць все добре працює
- Украина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Поки все добре
- Достоинства:
- все добре
- Недостатки:
- Альона А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Поки все добре.
- Достоинства:
- Невиявили
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Все ок
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон не за всі гроші світу.
- Лілія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Новий, як завжди, найкраще!!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 256 ГБ
Все добре
- Достоинства:
- 100
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
отримала телефон вчора, все як в описі
- Достоинства:
- відмінно
- Недостатки:
- Каріна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон супер, все добре, упаковка була ціла і з телефоном все нормально. Після замовлення прийшов за 3 дні
- Недостатки:
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 256 ГБ
iPhone 15 — це ідеальне поєднання стилю, швидкості та якості: працює блискавично, камера робить неймовірно чіткі фото, а дизайн виглядає преміально з першого дотику. Користуватися ним — суцільне задоволення
- Достоинства:
- Чудовий телефон
- Андрій
Не зовсім згоден! 6Гб ОЗУ помітно мало - працюючи з фоном часто перезапуск, ширік чисто технічний бо видно спотворення особливо людей, голос керування хіба рус мова, ші нема, основа часто робить надто неприродньо насиченими фото навіть в природньому режимі, автономність лише на день, при навантаженні сильно гріється, хто зо б не казав та шім помітний, а на 26-ій ще й купа недоліків ПО... Перейшов на 16-ий і проблеми з фоном вирішалась, а також автономність помітно збільшилась, але фото на ширік також часто викривлюює обʼєкти, 26-та зробила незручним перемикання режимів камери і т.д, окрема кнопка не спрацьовує з першого разу, основа ще більше робить фото надто насиченими тож дуже не вистачає рав формату, нагрів трохи меньший, робота з файлами це треш тож недоліків тут теж достатньо. Через це на 17-ий переходити бажання нема тим паче маючи дешманський роб гугл 8а до якого меньше притензій і він в рази функціональніший і має більш зручний інтерфейс! Мав 5-ий це був топ, 7-ий топ, 11-ий топ, 12-ий топ, а на сьогодні на жаль це смартфони хіба для фанатів, бо покращень та зручності стало мінімум, а вартість максимум при тому що конкуренти пішли далеко вперед!
- Мазур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Купляв саме тут три роки тому, дуже задоволений, ці всі роки ніяких проблем щ ним не було. Рекомендую до купівлі не дивлячись на те що це модель 2023 року.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Андрій
Підтримую! Головне не оновлюватись до 26-ої - перемикання камер тепер не зручне до нервового зриву бо режими перекриваються великим пальцем тож не видно що вмикаєш, а інтерфейс з рідким склом меньш інформативний при яскравому свілі ну і робота з фоновими програмами стала гірша - певно не вистачає ОЗУ! Також на жаль сильно гріється як і всі айфони. Інтерфейс на робочому андр значно приємніший і функціональніший і дуже не вистачає Української мови для голосового керування і ШІ хоча на андр це давно норма навіть у бюджетному сигмені, а ще 5Гб у айклауд це смішно!
- ЯнінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий телефон, взяла мамі на подарунок, вона в захваті
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Норм для робочого тел, але не більше, бо відчувається нехватка ОЗУ - після гри застосунки з фону в основному перезапускаються чого на 16 та 16е не помічав! Не знайшов особливостей ба більше я вже на 16-му та він такий самий безликий хоча раніше мав 16е і він радував вартістю і автономністю, я навіть вважав його вінтажним! Відсутність вау ефекту хочу компенсувати купивши AIR або PRO, а от до базових більше повертатись не буду - хіба до бюджетних типо 16е! Я нікого не критикую, але вважаю преміум лакшері товар має виділятись з сірої маси або вражати перевагами над конкурентами, але на жаль базові моделі цього не пропонують тож рекомендую задуматись чи не варто докласти і відчути справжній преміум! До речі 16-ий має значно кращу автономність ніж 15-ий - 5год екрану проти 7год, а 16е цілих 10год! Багатьом подобається цифрова обробка фото тому такі люди вважають яскраві кольорові фоточки перевагою тож сумно що природні фото стають скоріше недоліком ніж перевагою, а я саме тому хочу PRO - щоб мати доступ до не оброблених фото та відео!
- Достоинства:
- Тривала підтримка, відсутність багів ПО, звязок, компактність, екрани на айфон найкращі, багато аксесуарів...
- Недостатки:
- З 26 стало не можливо перемикати режим камери через перекриття індикатора великим пальцем. Звук динаміків надто басистий тож з фоновим шумом типо дощу чи шелесту листя він бубунить хоча нічого не чути
- Анастасія
Добрий день. Прочитала всі ваші відгуки. Очевидно, ви знаєтесь в телефонах. А я зовсім ні.
Я зараз на етапі вибору телефону для себе. Дивлюсь на самсунг с25 і порівнюю з айфонами. Люблю андроїд. Після прочитання всіх ваших коментарів, захотілось запитати вашу думку про с25. Чи варто його брати? Дякую) - Руслан К***
Взагалі-то iPhone це не Преміум телефон а просто телефон.
- Андрій С***
Анастасія - у айфона кращі камери, але самс має френдлі інтерфейс і телевик тож вибір за Вами, але ДУЖЕ раджу дивитись на любий айфон з 8Гб ОЗУ! Руслан - не просто телефон, а телефон преміум бренду, бо не може бути ламба чи ролс простим авто - преміум чи люксовий бренд це бренд який не виготовляє продукт для бюджетного сигменту!
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Купувала чоловіку)
Залишився задоволений)
Недоліки відсутні) - Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 256 ГБ
Все чудово.Дякую.
- Достоинства:
- Швидка доставка,надійно упаковано
- Недостатки:
- ВитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Замовила телефон оплатою частинами, і відмовилась від посилки, в підсумку телефон лежить десь на складі вже три дні, а кредит на мені є, при зверненні в службу підтримки, вони не можуть нічого зробити, тобто перший платіж спишеться згідно умов банку і це не їхні проблеми, будьте обережні.
- Юлія М***
А чому відмовилися, що не так було?
- Олексій
Если отказались , вам вернут всю сумму стоимости телефона на карту или на руки, закроете кредит.
- Даша З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Сьогодні забрала телефон. Прийшов у цілій коробці, з пломбами, все працює без нарікань. Від 14 нічим особо не відрізняється. Легший. Ще по користуюсь, подивлюсь.
- Достоинства:
- Гарний дизайн, легкий, яблуко - є яблуко.
- Недостатки:
- Георгий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Отличный выбор,цены качество
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Мамі на подарунок поки нарікань немає
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 128 ГБ
Взяв телефон на подарунок дружині, через півроку відмовив один з нижніх динаміків, дуже розчарувався в якості Apple
- Достоинства:
- Гарний зовнішньо, швидкодія
- Недостатки:
- Брак
- Валерій В***
Брак є у всього. Відгук ні про що.
- Дмитро Д***
Особливо коли береш за таку суму дуже приємно, а потім сам їдеш і шукаєш сервісний центр бо твої проблеми, а так в принципі норм.
- На б***
1Тут ще треба розібратися, чий косяк?
- Яніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Придбала iPhone 15 на Розетці — дуже задоволена покупкою!
Телефон оригінальний, запакований, з офіційною гарантією. Доставка була швидкою, отримала вже наступного дня після замовлення.
Айфон працює бездоганно: яскравий екран, швидка робота, гарна камера. Окремо дякую за якісне пакування — все прийшло цілим та неушкодженим.
Рекомендую Розетку як надійного продавця!- Достоинства:
- Швидка робота,яскрава камера