Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 15 128GB Black (MTP03RX/A)

Оценка пользователей 4.74/5
  • AI аналіз відгуків
    90 відгуків:  ~65% позитивні, ~15% нейтральні, ~20% негативні.
    Клієнти в основному задоволені покупкою iPhone 15 128GB Black, відзначають якісну збірку, швидкодію, зручний форм-фактор, оновлений дизайн та гарну камеру. Значною перевагою вважають швидку доставку, оригінальність товару і сервіс Rozetka. Водночас, дехто скаржиться на автономність акумулятора, перегрів, неякісне пакування, поодинокі дефекти, обмеження і незручності інтерфейсу та роботу сервісного центру. Користувачі порівнюють нову модель із попередниками та конкурентами, зазначають як плюси, так і мінуси у порівнянні з іншими брендами/моделями.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Користувався до цього 12м, різниці окрім камери і «чьолкі» не помітив.

Достоинства:
    Матовий колір, камера
    • Елена К***

Вот и меня напрягает эта черная дыра! Кто такое придумал? Она тупо закрывает надписи в знакомых приложениях((( телефон и так маленький, ещё и это пятно жесть, если честно... Мне не понять... Хоть бери и возвращай...
      Выше девушка писала, что быстро привыкла к новому, а мне вот сложно, это кажется огромным косяком

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Переехал со старого XS, прям вау эффекта не ощутил, но зато теперь у меня более качественные фото счетчиков) Экран,камера, звучание и батарея однозначно лучше. Из самого ощутимого и приятного это автономность, даже не верится что так может быть
    Никак не могу привыкнуть к этой дырке в экране Неоднозначные впечатления с учетом конского ценника, но уже было пора обновлять пятилетний девайс, надеюсь этого хватит на столько же

Достоинства:
    Автономность - для меня это на первом месте
    Недостатки:
    Цена
    • Elya M***

Никак не могу привыкнуть к этой дырке в экране- никогда не слышали о Sony xperia, ZTEnubia.Пора яблокам и прочим Sosungам и т.д избавится от этих экспериментов,вроде,дырок, динамических островов ,капелек, и прочего.......

• Александр

Хаха так смешно читать подобные комментарии, возьми Xiaomi и впечатлишься автономности ещё больше

• Микола

Взять китайское, с ведром рекламы, которая лезит от всюду и еще бонусом прилетит обнова, которая привратит смартфон в кирпич с потерей всех данных, хороший совет, оценил.

• Дарья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Покупкою задоволена, телефон дуже гарний. Матеріал корпусу приємний, повністю матовий.
    Це мій перший айфон. До цього користувалася Samsung s10e. Тому і в цей раз обирала між iPhone 15 та Samsung S23. Але хотіла спробувати щось нове. До нової ОС звикла дуже швидко. Все зручно, телефон працює відмінно. Якість фото та відео на вищому рівні.
    Дякую Розетці за швидку доставку та якісну роботу ️

Достоинства:
    Матеріал корпусу, камера, плавність роботи, зовнішній вигляд,
    • Влад К***

Экран 60ггц

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюсь уже другий місяць . Телефон радує . Раджу до покупки .
    Слава Україні!

• Евгений Б***

Под пиво сойдет)

Достоинства:
    iPhone
    Недостатки:
    iPhone
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Після 16е цей 15-ий не кращий, але інший - фейс на 15-му має більший кут тож зручніше, тут перемикач чітко працює на відміну від екшн баттон на 16е який часто лише з другого - третього разу спрацьоввє, на 15 нема по замовчуванню чат жпт, АЛЕ автономність в 15-му у півтора рази гірша і зарядка у півтора рази повільніша тож з практичної сторони 16е виглядає краще, а 15-ий більше про дизайн і задоволення від взаємодії. По камерам як дві краплі, а ширік на 15 ніякий тож скоріш для галочки і його за перевагу рахувати не можу. А взагалі фотки що на 16е, що на 15-му дуууже важко відрізнити від середньостатистичних хонор 200 чи самс А56 або якоїсь мото едж з джикам і лише при публікаціях у соцмережах помітно перевагу айфонів, бо обробка при стисненні фото не так їх погіршує як на андроїді і звичайно відеозйомка у айфонів топова, але для відео треба брати версії на 512гб або 1тб тож відео це таке... По роботі самс а55 чи хонор 200 в рази плавніші в інтерфейсі і швидше працюють - відкриває застосунок айфон швидко, але подальші дії у айфонів щось дуже тугі і взагалі 60Гц це біль - враження не мов працює на останньому подиху і от-от... Віджети норм працюють тільки еплівські, а сторонні це жах та й оболонка взагалі не логічна - то дія назад свайп з права - то такої дії нема, то дія назад тільки на роб стіл, то кнопка назад з верху то з низу і т.д непорозуміння і таке враження що інтерфейс розробляв лівша з дуже довгим великим пальцем і тіком - все працює в два тики - на андроїд в один тож він швидше, а ще нагрів - я думав тільки пікселі так гріються, але ні, а ще на 15-му половина заряду за 45хв в танках тундра- це тяжко сприймати як норму. Я так і не зрозумів чи вартий іміджевий телефон таких не зручностей як погана автономність, не зручний і фрізний інтерфейс, обмеження в доступі до памʼяті і т.д і можливо бо не користуюсь екосистемою, але якщо у 16е я бачу чіткі позитивні риси найважливіших аспектів і є перспектива то з 15-им відчуття що придбав іграшку:)

Достоинства:
    Дизайн, ергономіка.
    Недостатки:
    Наявність 16е
    • Олександр З***

Алілуйя! Хоч один норм відгук!

• Мирослав Б***

Не можу погодиться щодо 15. Купив на старті в жовтні 2023. Якщо порівнювати з 16е цей на голову вищий. Той по дизайну з 2020 року, нема острівця який мега зручний. Там проц урізаний. Штучний інтелект у Apple все одно поки такий собі (на моєму iPad Air M1 і iMac M4 стоїть), оскільки Сірі досі не знає українську. 60 герц - я був в магазині і поруч ставив 15 Про де було 120 герц і цей абсолютно не бачив різниці у більшості програм. Камери тут топ, основна і ширік, він не для галочки, а дійсно має хороші можливості якщо руки прямі. Автономність вистачає на день рівно, хоча акумулятор вже 91%. Заряджається швидко. Загалом оскільки брав коли він вийшов планую з ним бути десь до 2029-2030 року коли він перестане оновлюватись. Глобальної різниці з про версіями не бачу, кілька разів тестував їх в магазинах.

• Андрій

Мирослав! 15-ий постійно закриває фонові програми, а 16е ні тож 15-ий тож з 15-им відчуття бюджетного пристрою, а жахлива автономність 15-го приносить постійні незручності!

• Дмитрий
    Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 256 ГБ

Всех приветствую! Брал телефон не здесь. Уже месяц как на руках этот телефон. Переходил с Google Pixel 6A. Если бы мне не нужна была камера получше чем на 6A, то вообще бы не задумывался о покупке нового смартфона. Выбирал между доступными к покупке на тот момент смартфонами – Samsung S23, S23 ultra, Google Pixel 7pro, Iphone 14pro и Iphone 15. Изначально склонялся к андроидам, но к моему сожалению, как оказалось на практике при прямом сравнении камер - самсунг S23 и S23ultra мылят фото на основную камеру ( сравнивал 4 экземпляра в разных магазинах. Так как не смог сразу в это поверить(( ). Pixel 7pro четкий, но для этого он очень сильно рисует фотографию и наводит контур объектов((. Iphone 14pro не взял так как в тот момент 14pro 128gb стоял как 15 256gb. Зум объектив мне особо не нужен, и я не хотел добавлять к тайп си второй тип кабелей дома. Розовый цвет показался самым красивым в линейке простой 15-ки.

Положительные впечатления - телефон классный, удобны и красивый. Камера просто бомба, как по фото так и по видео. Благодаря увеличенному разрешению фото они даже при увеличении смотрятся четко и круто. Динамики просто отменные, по ощущениям звучат как минимум в 2 раза громче чем на pixel 6a. Матрица экрана лучше чем у 6A, но это можно понять только положив телефоны рядом – экран 6а сразу кажется каким-то серым и мене четким. Face Id это просто отличная система по сравнению с отпечатком пальца. Стоит только пальцу намокнуть, или чуть загрязнится отпечаток его не опознает(( Нравится dynamic island! Его так круто интегрировали во многие приложения, что я уже не понимаю, как можно без него обходиться! Аккумулятор это просто какое-то волшебство! При идентичном с 6а использовании, учитывая большую по объему батарею в пикселе, айфон 15 стабильно держит ровно сутки, тогда как пиксель приходилось заряжать 2 раза в сутки.

Отрицательные. К сожалению, столкнулся с проблемой репящего на максимальной громкости при разговоре разговорного динамика. Почитав, оказалось, что это массовая проблема. Не стал менять так как из всех разговоров я 85% провожу в машине по громкой связи или по наушникам. Самая основная проблема это встроенные приложения – телефон, почта, файлы, музыка, напоминания, заметки и напоминания. Все их, кроме телефона, я поменял в пользовании на гугловые – Gmail, диск, google keep, задания, youtube music и т.д. К сожалению встроенные в Ios приложения очень сильно отстают по функционалу от гугловых(( Телефон очень раздражает – звонки обычные и с вайбера смешиваются в одну кучу, чтобы набирать кого-то со второй карточки не достаточно просто нажать на вызов и выбрать карточку, нужно заходить к нему в контакт и назначать карточку вызова. Калькулятор не имеет истории вычислений, ну это просто какая-то архаика((. Продолжать можно долго, но вам стоит самим попробовать чтобы понять нужно-ли оно вам.

Вывод: считаю что если вам не нужна хорошая камера, то это очень переоцененный телефон. Ну а если нужна то стоит его взять) Я свой выбор сделал!

Lifecell eSim удалось перенести сразу и без танцев с бубном)))

Достоинства:
    Камера, дисплей, динамики
    Недостатки:
    Репящий разговорный динамик и встроенные приложения.
    • Елена Р***

Згідна з Вами на 100%, з плюсів тільки камера… Теж вибрала його тільки із-за камери, все решта на андроїді в рази краще! В мене ще проблема з мобільним інтернетом, в любому приміщенні дуже погано грузить…

• Лебедева Р***

Перейшла з 11 на цей
    Забрала сьогодні
    І це топ
    Різниця велика
    Камера просто супер
    Подивимось як буде далі, але зараз я дуже задоволена

Достоинства:
    Немає рамок
    Камера просто агонь
    • Владимир О***

Если вдруг будут болеть глаза и головная боль / головокружение то знайте что зря продали 11й. У этого нового OLED экран который вызывает все эти симптомы у некоторых пользователей из-за ШИМ. У обычного iPhone 11 IPS у экрана которого этого эффекта практически нет. А так поздравляю с покупкой, замечательный гаджет.

• Микола

"вдруг будут болеть глаза и головная боль" - бачив такий відгук стосовно Samsung S22, типу краще взяти iPhone бо на ньому такого ефекту нема.

• Микола

Не слухайте маячню яку пишуть ті ж самі люди, які вірять, що 5G контролює разум, нічього не буде боліти, відмінний там дісплей і дуже якісний.

• Олександа А***

Чудовий телефон, все працює

Достоинства:
    Хороша камера
      Представник бренду

Доброго дня.
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Приємного користування.

• Олена С***

Купувала племіннику Залишився задоволеним.

• Ольга П***

Хорошая камера широкий экран быстро запускается рекомендую

• Жанна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Довго привикала до айфона раніше був андроїд але зараз задоволена на всі 100 відсотків

Достоинства:
    Швидкий та зручний
    Недостатки:
    Майже за рік використання не замістила недоліків , рекомендую
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

пересів з андроіда. непоганий апарат, є багато крутих функцій, але й недоліків вдосталь. в чомусь самсунг з андроідом кращий, тут кожен обирає під свої потреби.

Достоинства:
    камера, фейс-ід, довгострокова підтримка від епл, ціна на вторинному ринку
    Недостатки:
    центр керування незручно відкривати, в адроід це зручніше
    • Антон С***

На счет центра управления проще чем на айфоне нигде нету
      На самсунге это ад просто

• Василь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Брав дружині на заміну 11 який і зараз працює відмінно. Телефон відповідає всім очікуванням. З 13 чи 14 оновлюватись особливого сенсу на бачу.

З явних переваг у порівннянні з 11: камера, нарешті тайп-с, звук динаміків, OLED, фічі системи які були недоступні на 11, вага та зручний форм-фактор.

З явних недоліків для мене це 60 гц екран – за такі гроші це сором, але лояльні кастомери apple все одно куплять. З іншого боку, якість панелі - прекрасна. Зарядка на 20 ватт - нормально, але могло бути 40.

Загальне враження – чудово. Обслуговування Розетки у точці видачі – було гарне. Хлопець спокійно дочекався, поки я все перевірю та допомагав.

Достоинства:
    Хороший вийшов айфон.
    Недостатки:
    60 герц панель. 20 ватт зарядка.
    • Сергій

А шо саме треба перевірити на точці видачі окрім зовнішнього вигляду? Включати та накатувати систему це ж довго

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Перший досвід користування: все супер, не гріється, все працює швидко, перехід з 11 на 15 відбувся за хвилин 15 з усіма скачуваннями

Достоинства:
    Якісь
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Це айфон. Тут немає чого казати. Камера топова, швидкий, дуже гарний та зручний. Також, я вважаю, що на цей телефон тут несправедливо мало фото-відгуків.

Достоинства:
    Красивий, швидкий, зручний, безпечний, FaceID, камера топ.
  • Аліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 256 ГБ

Моя нова любов, сподіваюсь послужить справно і довго)

Достоинства:
    Літає.
    Недостатки:
    Ціна.
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Что ж, в живую он просто прекрасен, идеальный дизайн, размер, сзади очень приятная матовая крышка, на ней не остаётся отпечатков, не скользит в руке, удобность и внешка просто 10 из 10. Дизайнеры у apple просто боги своего дела.

Достоинства:
    Внешний вид, материалы корпуса, камера, начинка, да у него все на высоте, что тут говорить.
    Недостатки:
    Очень не слабый ценник
  • Дмитро С***

Все чудово)

Достоинства:
    Все як у будь - якого айфона)
    Недостатки:
    Вiдсутнi
  • Мирослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Перший айфон, до цього був майже 4 роки Honor 20 Pro, він і досі працює, але давно нема оновлень, батарея вже не супер і певні глюки вже є Маю iPad Air 5, так що знайомий з Apple. Сподобалась як телефон підключився до планшета, навіть пароль від вай фаю не довелося вводити. Поки все подобається, екран вау після попереднього. Так, нема 120 герц, але і там не було, це не надто важливо. Звук дуже класний, бо на попередньому був моно. Водозахищенність теж подобається, тепер можна не бояться води. Камери особливо не тестував ще, але явно кращі за попередника (в Хонорі на момент виходу по рейтингам були на рівні 11 айфону), але за 4 роки звичайно тут прогрес. Незвичайно тільки клавіатура, поставив SwiftKey як була на Honor, але все одно не так зручно мені. Ну і до сканера відбитка звик, але фейс айді звісно працює в 100 разів краще за Хонор розпізнавання. Загалом, сподіваюсь на 5 років оновлень і хорошої служби (не люблю міняти часто телефон). А там буду робити висновки

Достоинства:
    Екран, звук, процесор, дизайн, камери
    Недостатки:
    Клавіатура незвичайна для мене, але це таке
  • Панова К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 128 ГБ

Это мой возврат к яблокам спустя почти 10 лет. Были и сяоми, и самсунги, и хуавей.
    К яблоку вернулась потому, что наши подзабили на обновления приложений для Р40, но жизнь без гугл "сЭрвисов" прекрасна и спокойна.
    15й - потому что камера прекрасная, реалистичная, нет макро .. но мне оно и не надо .
    128гиг для текущего более чем достаточно и хранение в облаке - остальное.
    Не люблю откровенно амолед и у меня от них глаза болят, но не от этого. Этот отличный. И читаю, и много мелкого - все хорошо.
    После последнего лет Р40 - очень не хватает в яблоке не просто "картинка в картинке" для видео, а окно в окне для любого приложения и масштабирования произвольного.
    Держит батарея больше суток. Если не много смотреть видео - то и два дня без подзарядки.
    Заряжается не от любого Type-C . Быстрые зарядки свыше 35 и провода 5А - просто не видит, зарядка не идет вообще никакая. Все что меньше - почти любое заряжает.

Достоинства:
    Небольшой, камера, Type-C, екран
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон дуже спростив мені життя. Найкорисніша фіча - Face ID. Жодних паролів і підтверджень sms-ками, раз натиснув - і зайшов. Більшість банківських операцій тепер проводжу тільки через телефон.

Він також надзвичайно швидкий. Всі додатки відкриваються моментально, за 6 місяців користування жоден застосунок не завис.

Ще сподобалась функція "Віддзеркалення екрана", з якою можна дивитися відео на 4к телевізорі.

Є, звісно, мінуси теж - ідеальних телефонів не існує - але єдине, чого мені насправді не вистачає, це ШІ. Якби знав, що буду користуватись телефоном значно частіше, то почекав би місяць і взяв 16.

• Дмитро М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон мені дуже сподобався, перейшов з Oneplus 8T, користуюсь вже 3 місяці, але купував не тут.

Головний мінус, через що я й сумнівався, це екран 60гц. Мені дуже помітно - екран не такий плавний як я звик, важко було звикнути перший час - телефон здавався відчутно повільнішим за попередній андроїд і тим паче за 14 pro дружини. Тим не менш, за сукупністю факторів, вирішив брати саме його.

По-перше, вирішив брати iPhone, бо зрозумів, що не все можна виміряти цифрами - за три роки, що у нас із дружиною були різні операційні системи, то побачив що iOS просто значно продуманіша вже «з коробки» - не треба нічого мудрити, уже все зробили за тебе, просто користуйся)

По-друге, я більше не хотів собі лопату чи кирпич- 14 pro як на мене дуже важкий, товстий ну і глянцева рамка і величезні камери не подобались, але це вже на смак. 15 має дуже приємний корпус з матовим покриттям - надзвичайно слизький, але й не менш красивий) Після oneplus дуже сподобалось, що корпус надзвичайно «збитий» - враження ніби все підігнано ідеально під кришкою, ні міліметру вільного простору.

Я просто прийшов у магазин, потримав у руках і зрозумів, що це мій телефон. Щодо екрану, то він не 120 Гц, але я зрозумів, що super retina xdr, це не просто маркетингова назва - поки переносив дані з андроїду, то не міг позбутись враження, що яскравість на мінімумі, а насправді це просто айфон має настільки яскравий, насичений і чіткий дисплей, що 60% яскравості oneplus здавались ніби 10.

Дуже сподобався Face ID, Apple Pay - словами не передати як зручно. Автономність теж просто космічна, заряду з моїми 2-3 година екрану вистачає на 1,5-2 дні. Ну і просто багато додатків зроблені значно зручніше, як Nike Run Club з меню внизу, а не у верхньому куті, чи панель управління YouTube music на заблокованому екрані - великі кнопки, що розташовані внизу, а не маленькі посеред екрану. Хоча деякі гуглівські додатки, наприклад карти, працюють навмисно гірше.

Телефоном цілком задоволений, головне знати, чого хочеш)

Достоинства:
    Корпус і габарити, iOS, екран, батарея
    Недостатки:
    60 гц
    • Антон

Цікаве порівняння)
      Особливо флагмена і бюджетний девайс.
      В YouTube, ситуація і можливість ідентична, що на адроїді, що на айфоні, дивно, що описане вами, це було додано в айфон, як ноухау)

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 128 ГБ

Все супер, телефон просто бомба)

Недостатки:
    Частота екрану 60гц
  • Дмитро М***

Норм

Достоинства:
    Type-C
    Недостатки:
    Не додумались додати Type-C в AirPods 3
    • Богдан

Маркетинг)

• Яся С***

Бывает, в айфоне 20 добавят

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Перше враження вау, сподобався дизайн і як тримається в руці, до цього був 11 звичайний

Достоинства:
    Дизайн, ціна/якість
    Недостатки:
    Ціна :)
  • Іван Г***

Хороший апарат.
    Немає always-on-display на відміну від попереднього покоління.
    Натомість, дуже подобається dynamic island який показує важливі фонові проги, як то: музика, карти, доставки, таксі тощо.

Достоинства:
    Type-C інтерфейс, довго тримає батарея.
    Недостатки:
    Саме гніздо type-c якось не надійно зафіксоване, трошки дивно. В порівняння із lightning який так добре тримав шнур, що на ньому можна було гойдадтись, як на качелі ))
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Нарікань немає і думаю не буде. Для мене базової моделі цілком достатньо для щоденного користування

• Дмитро Д***

Все добре. Дружина задоволена

• Марія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Насправді все залежить від вашого попереднього телефону. Я переходила з SE 2020 тому для мене це звичайно вау,якщо ж ви хочете оновитися на цей дивайс з айфону 13,14 особисто я раджу краще розглянути PRO версію або вже дочекатися 16 айфону. Щодо переваг це чудова камера (найкраща з усіх що я бачила на звичайних айфонах ,не про версія),телефон надзвичайно приємно тримати в руках (якщо ви дивилися відгуки про цей телефон ви могли це чути) ,дуже порадував dynamic island,з Type C спочатку було незвично тому одразу купуйте відповідний зарядний пристрій тому, що попередня зарядка від вашого айфону не підійде,телефон швидкий,акамулятор тримає заряд досить довго,зум в камері класний 10x (тепер все чітко видно,а не як на попередньому телефоні),пам'ять раджу брати саме на 256 гб якщо ви типовий користувач і не працюєте в телефоні 24/7.Загалом телефоном задоволена ,можливо ціна трохи завищена ,але телефон чудовий!!

Достоинства:
    камера,зум,dynamic island,акамулятор
    • Ян Ґ***

у PRO багатошарове шассі - алюміній, епоксідка, титан - теплопроводність страдає.
      і я не блогер, мені не потрібно, як і багатьом, стільки камер.
      так навщо ви радите переплачувати PRO?
      мені 128 мб + хмара достатньо

• Гулін С***

тому що там 120 герц!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 128 ГБ

Товар гарний і консультанти привітні і компетентні

• Олег Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Після 6 iPhone це просто космос , недоліки поки не виявились , окрім ціни яка зараз на 2000 дешевше.

Достоинства:
    Швидкість та потужність , екосистема apple
  • Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 256 ГБ

iPhone 15 — це ідеальне поєднання стилю, швидкості та якості: працює блискавично, камера робить неймовірно чіткі фото, а дизайн виглядає преміально з першого дотику. Користуватися ним — суцільне задоволення

Достоинства:
    Чудовий телефон
    • Андрій

Не зовсім згоден! 6Гб ОЗУ помітно мало - працюючи з фоном часто перезапуск, ширік чисто технічний бо видно спотворення особливо людей, голос керування хіба рус мова, ші нема, основа часто робить надто неприродньо насиченими фото навіть в природньому режимі, автономність лише на день, при навантаженні сильно гріється, хто зо б не казав та шім помітний, а на 26-ій ще й купа недоліків ПО... Перейшов на 16-ий і проблеми з фоном вирішалась, а також автономність помітно збільшилась, але фото на ширік також часто викривлюює обʼєкти, 26-та зробила незручним перемикання режимів камери і т.д, окрема кнопка не спрацьовує з першого разу, основа ще більше робить фото надто насиченими тож дуже не вистачає рав формату, нагрів трохи меньший, робота з файлами це треш тож недоліків тут теж достатньо. Через це на 17-ий переходити бажання нема тим паче маючи дешманський роб гугл 8а до якого меньше притензій і він в рази функціональніший і має більш зручний інтерфейс! Мав 5-ий це був топ, 7-ий топ, 11-ий топ, 12-ий топ, а на сьогодні на жаль це смартфони хіба для фанатів, бо покращень та зручності стало мінімум, а вартість максимум при тому що конкуренти пішли далеко вперед!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Класний телефон, як і попередні айфони. Якісно, швидко! Брав два - собі і дружині. Намагався оформити оплату частинами від розетки… не вдалося. Банк відхилив (отп) . Взяв через звичний для себе банк - моно. Ніяких зайвих питань)

Достоинства:
    Айфон є айфон
    Недостатки:
    Батарея
    • Кирило Л***

А чому відхилила Розетка?

• Василь М***

Мне тоже розетка не дала кредит на фотик. Хотя и работа есть и доход официальный. Зачем тогда писать про кредит если его не дают. Розетка?

• Оксана Б***

• Мазур М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Купляв саме тут три роки тому, дуже задоволений, ці всі роки ніяких проблем щ ним не було. Рекомендую до купівлі не дивлячись на те що це модель 2023 року.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Андрій

Підтримую! Головне не оновлюватись до 26-ої - перемикання камер тепер не зручне до нервового зриву бо режими перекриваються великим пальцем тож не видно що вмикаєш, а інтерфейс з рідким склом меньш інформативний при яскравому свілі ну і робота з фоновими програмами стала гірша - певно не вистачає ОЗУ! Також на жаль сильно гріється як і всі айфони. Інтерфейс на робочому андр значно приємніший і функціональніший і дуже не вистачає Української мови для голосового керування і ШІ хоча на андр це давно норма навіть у бюджетному сигмені, а ще 5Гб у айклауд це смішно!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Айфончиком я задоволений дуже класний, батарею тримає добре, камера теж топ, рекомендую

Достоинства:
    Apple
    • Микола

Камера не топ взагалі, такаж сама як у китайфонів від 18к грн., тільки в них 120Гц, 67 зарядка, та Always On Display з коробки, а це сором по характеристикам у 2023.

• Сергій

Знов ці адроїди понабігли

• Микола

Не андроіди понабігали, а здравомислячі.

• Альона А***

Поки все добре.

Достоинства:
    Невиявили