Большая летняя распродажа до -60%

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 15 128GB Green (MTP53RX/A)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Наталія Андрійчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Купувала на подарунок, дитина задоволена

• Андрій Воробйов
  • Аліна Арзамасова

НАЙЖАХЛИВІШИЙ ДОСВІД ПОКУПКИ ЗА ВСЕ ЖИТТЯ
    Я досі не можу повірити, що купівля нового iPhone 15 в офіційного партнера Apple може перетворитися на травматичний досвід, після якого я просто плачу не один день.

Ціна — понад 30 000 грн.
    Упаковка? Ні, не коробка. Пакет. Просто пакет.
    Ні наклейки "ОБЕРЕЖНО, КРИХКЕ".
    Коробка айфона — пом’ята.
    Чохол — упаковка розірвана.

Таке враження, що купувала не новий флагман Apple, а якусь китайську іграшку з розпродажу.

У службі підтримки мені сухо відповіли:
    "Замовлення пакують згідно зі стандартами перевізника."
    ТОБТО ЦЕ НОРМАЛЬНО?! Відповідальність — нуль.
    На пошті й телефоном кажуть — "це дійсно ненормально", але ніхто не хоче вирішувати проблему.

Я пішла повертати телефон, бо не змогла витримати і всередині може бути що завгодно .
    Пломби довелося розкривати у відділенні, після перевірки сказали, що все "ок" і буде лише повернення коштів.
    Потім мені сказали чекати до 7 днів повернення.
    Через кілька днів виявляється, що я здала товар на “партнерську точку” хоча це їх відділення і там сказали що через них можна повернути, тому тепер процес тягнеться через стороннього перевізника.
    Діагностика — 14 днів. Повернення коштів — ще до 7 днів. Коли повернуть, то вже цей телефон не буде потрібен.

Мої гроші “висять” на невідомо скільки, а я залишилася без телефону й з розбитими нервами.

Мені щиро прикро, що я обрала саме ROZETKA.
    Я довіряла вам. Я обрала ВАС для найважливішої покупки. І натомість отримала сльози, зневагу і повну безвідповідальність.

Ніколи більше. І нікому не пораджу.
    Якщо ви купуєте щось дороге — 10 разів подумайте, чи хочете через це проходити.

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    Ця покупка суцільний недолік
  • Назар Филон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Душе швидко доставили , все у відмінному стані .

• Едуард Неумивако
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Я думав, що поєднання сервісу Розетка та якості iPhone буде Джек-потом. Але сталося не так як вважалося. Після місяця використання телефоном, з'явилася темна пляма біля динамічного острову. Співробітник Розетки при купівлі запропонував додаткову страховку, наобіцявши золоті гори по обміну та не гарантійному обслуговуванні. А страховка, на хвилинку біля 4 тис грн. Що у підсумку - брак телефона, типу сервісне обслуговування (забирають телефон, підміну не дають), повернення лише 80%. Розетка відморозилась - типу звертайтесь в сервісний. І от скажіть....кому вірити після цього???

Достоинства:
    Місяць було все чудово
    Недостатки:
    Впарили по суті дорогий і непотрібний сервіс страховки (ПОВНОЇ)

• Едуард Неумивако

Розетка, я вже туди звертався. Почитайте попередню переписку...Бот на відповідях сьогодні?

• Анюта

Классный телефон)

Достоинства:
    Качество
  • МИХАЙЛО РОМАНІВ

• Ігор Литвинов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Через декілька місяців користування зявилися білі цятки навколо камер телефона, наце фарба відлушпилась і видно алюміній корпусу, решта корпуса ідеальна цілісна, телефон завжди у чохлі, це брак такий?
    телефон якість на 10 доларів

Достоинства:
    в цілому айфон
    Недостатки:
    якість фарбування покриття корпусу
    • Андрій С

Це давно норма

• Олександр Янковський

Дуже сподобався!

• Олександр Москаленко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Класний телефон, як і попередні айфони. Якісно, швидко! Брав два - собі і дружині. Намагався оформити оплату частинами від розетки… не вдалося. Банк відхилив (отп) . Взяв через звичний для себе банк - моно. Ніяких зайвих питань)

Достоинства:
    Айфон є айфон
    Недостатки:
    Батарея
    • Кирило Ляхов

А чому відхилила Розетка?

• Василь Мартищенко

Мне тоже розетка не дала кредит на фотик. Хотя и работа есть и доход официальный. Зачем тогда писать про кредит если его не дают. Розетка?

• Аліна Ольхова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 256 ГБ

Моя нова любов, сподіваюсь послужить справно і довго)

Достоинства:
    Літає.
    Недостатки:
    Ціна.
  • Жанна Савуляк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Довго привикала до айфона раніше був андроїд але зараз задоволена на всі 100 відсотків

Достоинства:
    Швидкий та зручний
    Недостатки:
    Майже за рік використання не замістила недоліків , рекомендую
  • Антон Луценко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Що тут казати, коли це айфон? Це - якість! Подарував дружині, дуже задоволена, є різниця з 11, але тепер доводиться ходити мені з ним:) через певний час буду ходити з 16, довопню відгук :)

Достоинства:
    Те, що це Єпл)
    Недостатки:
    Немає 279 мігапіксєлєй, як на рєдмі 37 реал ультра 58 5 джи
  • Антон Кондратюк

• Юлія Дармопук

Рік користування-все ок!
    Ціна,якість,чіткість та простота використання.
    Я задоволена

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон дуже спростив мені життя. Найкорисніша фіча - Face ID. Жодних паролів і підтверджень sms-ками, раз натиснув - і зайшов. Більшість банківських операцій тепер проводжу тільки через телефон.

Він також надзвичайно швидкий. Всі додатки відкриваються моментально, за 6 місяців користування жоден застосунок не завис.

Ще сподобалась функція "Віддзеркалення екрана", з якою можна дивитися відео на 4к телевізорі.

Є, звісно, мінуси теж - ідеальних телефонів не існує - але єдине, чого мені насправді не вистачає, це ШІ. Якби знав, що буду користуватись телефоном значно частіше, то почекав би місяць і взяв 16.

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Перш за все, дизайн. Відчувається міцність і якість матеріалів.Продуктивність також на висоті, жодних зависань чи проблем із багатозадачністю. Екран з насиченими кольорами. Навіть при яскравому сонячному світлі зображення залишається добре видимим. Основна камера непогана, а щодо фронтальної особої різниці з попередніми моделями не відчув. Єдиний мінус - батарея, не вистачає часу автономної роботи.

Достоинства:
    Продуктивність, дизайн, камера.
    Недостатки:
    Автономність
  • Роман Приймак

Все супер!

• Ірина Білоус
  • Наталія Двірник

Відмінний товар

• Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 128 ГБ

Маст-хев

Достоинства:
    Айфон
  • Олеся Нев
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон по якості так собі. Неможливо налаштувати під себе, тільки по декілька функцій можна обрати. Селфі камера жахлива. Відео виходить гарно, фотографії так собі ( тільки треба обробляти). Через рік роботи перестала працювати власна точка доступу. Куди я можу звернутися за консультацією? Бо на гарячу лінію розетки неможливо додзвонитися.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює точка доступу

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням . У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Андрій С

По камерам відео тут найкраще, а по фото так - айфони завжди шумні при поганому освітленні і т.д. тож для фото краще брати про макс - там більше можливостей в т.д. По налаштуванню під себе то на жаль епл не дає такої свободи кастомізації як андроїд. Фішка епл у тривалій підтримці своїх пристроїв і тому вони до останнього працюють без лагів ну і автономність в режимі очікування у епл суперова.

• Татьяна Козакова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Працює супер. Цілком задоволена)

• Ярослав Черненко

Задоволений телефоном

• Олеся Нев
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Рік тому купила це телефон. Ня днях перестала працювати точка доступу. Куди звертатися підкажіть?

Достоинства:
    Недостатки:
    якість селфіікамери, неможливість налаштувати телефон під себе. Якщо цього немає в iphone, значить воно вам непотрібне якось так.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Аліна Червоняща
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 256 ГБ

моя найкраща покупка. користуюсь півроку, жодних недоліків за цей час не було помічено.

Достоинства:
    може багато писати, але ним потрібно покористуватись щоб зрозуміти який він класний
  • Алина Шевченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 128 ГБ

Все сподобалось, рекомендую.

Достоинства:
    Дуже гарний телефон, яскравий колір,потужний процесор,яскрава картинка, не зависає.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Кіра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Забрала з точки видачі Розетка. На місці перевірила на зовнішні ушкодження, все було в порядку.
    Ввічливий співробітник запропонував допомогти одразу перенести дані зі старого айфону на новий. Моделлю телефону задоволена.

• Елена Онопрієнко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink. Встроенная память: 256 ГБ

Телефонт прийшов вчасно,замовлення саме таке як я і хотіла,але упакування телефону було таке начк він не 45 тисяч коштує, тисячу,коробок самого телефону був неймовірно брудний!

• Дмитрий Жижера
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

«Білий» айфон з якого сплачуються податки.
    Все відповідно до характеристик.
    По сервісу та комфорту розетка на висоті.

Достоинства:
    Білий айфон
    Недостатки:
    Не має
  • Александр Яремчук

норм звонілка)

Достоинства:
    епл
    Недостатки:
    ціна)
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Все як завжди, прийшло запаковане і відповідає своїм характеристикам.