Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 16e 256GB Black (MD1T4SX/A)

Оценка пользователей 4.61/5
на основе 41 отзыв
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Для звичайного використання- все чудово. Батарея тримає з ранку до самої ночі при будь якому використанні!

Достоинства:
    Батарея!!!
    Недостатки:
    Для мене відсутні
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Задоволена телефон, швиденько звикнути до нього, ціна доступна!

Достоинства:
    Телефон з різними функціями, та можливостями, гарно фотографує
    Недостатки:
    Не помітила
  • Олександр Л***

Super.

• Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон прийшов швидко,але обіцяли в подарунок стартовий пакет, його так і не було . Шкода.

Достоинства:
    Все окей.
    Недостатки:
    Немає.

• Марія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
    Достоинства:
    Дуже легкий, батарею тримає гарно.
  • Микола О***

Супер за свої гроші..

• Владислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Дуже сподобався дизайн смартфону, його якість збірки та приємний на дотик матеріал. Він швидкий та стильний і дуже дуже гарний)
    Але жаль що немає блока живлення в комплекті та dynamic island (хоча це діло смаку)

Достоинства:
    Камера, олед, батарея, компактність, швидкий, потужний, мінімалістичний дизайн
    Недостатки:
    Немає)
  • Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Все чудово, повноцінний Iphone на 26 IOS. Камера добре справляється з повсякденними завданнями. Більшого не очікуєш, хто мав 4-5-6-7 iphone, чудово розуміє, що кількість камер не функціонал самого гаджета не впливає.

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Питання до продавця заряд втрачає швидко! Що робити

Достоинства:
    Швидкий
    Недостатки:
    Втрачає заряд

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Юрій М***

Перший тиждень будь-який iPhone буде втрачати заряд значно швидше ніж повинен через фонову індексацію системи, вивчення смартфоном графіку власника для оптимізації різних процесів та інші фонові оновлення.

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Крутий апарат шустрий.Дякую Розетка за швидку доставку

Достоинства:
    Операційна система,батерея,камера, і т.д
    Недостатки:
    Не виявив
  • Іван К***

Ціна-якість

• Сергій Х***

Все пришло все работает

• Віталій Л***

Чудовий телефон.

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Купила маме. Она пользовалась IPhone SE 2020 года. Перенесла ей всё быстро на новый телефон, 16 е - шустрый и летает.
    Мне лично понравился.
    У меня 15-й, и какой-то разницы в экране я не заметила. Хотя провела с ним и настройками часа 1,5.
    Спросила впечатления у мамы, она сказала… внимание (!) - «Телефон как телефон»)))))
    Я ей говорю ну как бы с зарядкой и чехлом стоит почти 30000, а она говорит «ну норм телефон, без кнопки внизу, я уже привыкла!»
    В общем, одесская мама сказала «да»!)))
    И я довольна. Шо ще треба)
    PS Мне, кстати, еще 5 месяцев кредит за него платить, только никому не говорите)

Достоинства:
    Мама сказала «телефон как телефон!»)))
    Недостатки:
    Не вышивает крестиком)
  • Микола О***

Гарний телефон

• Ярослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

За свои деньги , идеальный телефон для обычного пользования , быстрый, автономный , удобный . 60 ГГц гуд пока не подержишь 120, за 550 долларов лучше из нового нет

Достоинства:
    Батарея , скорость , камера
    Недостатки:
    Для меня их нет
    • Андрій С***

Всё так! Для меня оптимизация плохая - сделал увеличенный масштаб и изображение теперь вылазит за пределы экрана - даже прога этого магазина, а ещё фейсайди после 14-го имеет очень маленький угол срабатывания потому я пользуюсь паролем, а ещё ужасное авто исправление при печати - на айфон не работает ИИ в клавиатуре при этом стоковая клавиатура очень не очень, а вообще отсутствие ИИ в ОС это как то уже странно ну и хотелось бы иметь возможность пользоваться одной рукой Но увы пока действие назад будет в левом верхнем углу это не реально ибо выход из этого в виде отпуск экрана постоянно срабатывает в тик токе и свайпах, а свайп с лева... Но зато размер, вес, камеры, стабильность и вообще качество тут лучшее и даже больше - память телефона тут расходуется ощутимо меньше чем даже на чистом Андрюхе:)

• Наталья А***

Яка версія IOS була першоначальна, при купівлі?

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук.
      Приємного користування!

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Третій день користування, камера супер, батарея тримає добре, хороший екран, час покаже

• Іра О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Все чудово, пртїхав на наступний день

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Чудовий телефон, тому що попередній був 6-й ))) Нарешті відважилася обновити. Все влаштовує.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Норм телефон , просто ідеальний , питання ребяткам які пишуть про 120гц екран чи якісь там кінокамери , у вас у ваших машинах у 120гц екрани?

• Андрій

Ви не праві! На екран смартфону Ви дивитесь найбільше, а головне з найменьшої відстані і наприклад у мене власний дешманський тел А35 з 120Гц і перехід між 120Гц до робочого 16е з 60Гц дуууже кидається в очі, а ще й монітор ПК у мене давно на 144Гц тож різниця помітна та й не просто так епл відмовилась від 60Гц. Але загалом у 16е нема конкурентів серед компактів - 24-ий самс має значно гіршу автономність та й експірієнс з піксел 8а показав що краще переплатити за айфон, але інтерфейс, функціонал та управління на айфонах ще далекі від андрюхи, але...

• Андрій

А ти на машинній торпеді ютуб дивишся і читаєш щось і листаєш по пів дня той екранчик?

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Відмінний телефон, камера непогана, автономність-два дні.

• Анастасія М***

Все супер, чоловік задоволений

• Николай Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Приобрел этот аппарат и не жалею хороший без лишних понтов хорошо подойдёт для обычных людей
    Кто впервые сталкивается с системой эпл как первое знакомство хорошая рабочая лошадка
    Для понтов по типу блогеры и инста самки пусть ищут покруче этот аппарат не для них

Достоинства:
    Батарея норм связь
    Недостатки:
    Не нашел
    • Татьяна Г***

С какого аппарата переходили?

• Андрій С***

В сравнении с 15 или 16 тут очень мал угол фейс айди! 128Гб мало. Организация с двумя сим такое себе. Прием вайфай заметно падает если есть много пользователей хотя у других такого нет. Основная камера при недостатке света не Ок даже в сравнении с айфон 13. Супер смарт если менять 12 и старше на 16е но не более того.

• Николай Х***

С андроида

Не жалею что купил

• Олександр Ч***

Взяв дружині,
    Вона задоволена
    Мені теж подобається можливо візьму і я.

• Андрій С***

Тільки версію на 256Гб, бо 128Гб в мене закінчились за пару міс - встановив проги і лишилось 90Гб, записав музику і пару фільмів то вже 80Гб, записав пару ігр типо тундри та калди то стало 55Гб, а з'їздив на відпочинок то пару год відео зменшило памя'ять до кретичних 20Гб тож 128Гб в перспективі на пару років принесе багато не зручностей.

• Андрій

128 для тих хто не грає в ігри, фотографує тільки лічильники і не сидить в соціальних мережах вистачить, функцію телефона термінала для месенджерів і банківських програм з ютубом умовним та навіть ютуб мюзік якийсь на тисячу кешовагих пісень займе 10гб приблизно і всеодно половина памʼяті точно буде вільною

Короче треба думати для якого користування воно береться.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Купував два телефони - в обох одинакова проблема - не працює зв'язок з Київстар esim - немає стабільного зв'язку. Ніхто не може дозвонитися і я не можу подзвонити, потрібно часто перезавантажувати або переключати авіарежим, щоб з'явився зв'язок. Такої проблеми ніколи не було в андроіді та в інших моделях.

Достоинства:
    Не знайдено
    Недостатки:
    Не працює зв'язок
    • Евгений Б***

У меня такая же проблемма именно с Киевстаром и е-сим.

• Микола

Не працює взагалі, чи працює але не стабільно?
      Виклики через WiFi вимкнені? Чи зникає проблема якщо вимкнути VoLTE?

• Константин М***

Интересно как с другими укроператорами, или это только с киевстаром?

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Швидка доставка, телефон цілий. Жодних проблем не виникло

Достоинства:
    Нова модель за помірною ціною
    • Валерій

Краще купити айфон 14/15

• Микола

iPhone 14/15 - не сказав би що вони набагато кращі. Екран теж 60Гц, макрозйомки теж немає, менше оперативної пам'яті і при цьому менша автономність...

Можливо є сенс вибрати звичайний iPhone 16 або чекати коли вийде iPhone 17.

• Віктор

За такі гроші можна було б купити айфон 14пм який має 120 герц екран, але точно не айфон 16е з поганим зумом та 60 герцовим екраном від якого пахне оверпрайсом.
      Цей айфон коштує 50к, а 14пм коштує десь до 40к гривень

• Євгеній П***

Все з акумулятором ОК
    Мабуть повезло. Нові фішки Аpple Intelligence працюють лише на англійській мові та в англомовних регіонах. Зробили свій варіант Гугл Ленс, добавили редактор емоджі, обробку фото chat gрt та аі, змінили сірі

• Валерій

Iphone 14/15 краще за цей непотріб.

• Євгеній П***

Навіть чат GPT скаже що не краще

• Віктор Ґ***

Валерій, не краще.
      Якщо хочете дискутувати, то аргументуйте свою думку.

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Після 120Гц Xiaomi відчутні 60Гц тут, неприємні відчуття в очах.
    Сильно гріється при зарядці навіть на 15Вт. Також, порівнюючи із Xiaomi, який на 120Вт так і близько не грівся.
    За 5 днів в режимі встановлення програм і потім очікування розрядився на 80%. Поки нічого не скажу про розряд в робочому режимі.

В цілому, оверпрайс. Але підійде тим, хто хотів саме iPhone, який буде довго підтримувати оновлення, але не хотів платити 50-60к за кращі моделі.

Достоинства:
    Дизайн, компактність, автономність
    Недостатки:
    Температура при заряджанні, 60Гц екран
    • Олексій Є***

Сергій доброго дня. Можете сюди відписатись через місяць , як він буде проводити себе на той момент часу. Дякую

• Павло Г***

"хто хотів саме iPhone, який буде довго підтримувати оновлення, але не хотів платити 50-60к за кращі моделі."
      Тим часом б\в 15 pro, iphone 16 просто існують

• Алексей

Лучше взять 14й, дешевле и не хуже этого .

• Роман Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

В роботі гарний бистрий батарея добра дизайн подобаеця

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Поки немає
  • Андрій С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Навіть після 15 Pro Max цей радує автономністю і ергономікою! Дуже круто що нічого не випирає! По камерам що тут, що на максі якість звичайна - після піксель 7а чи мото едж 50 фюжин покращення є хіба по відео тож не розумію кого бентежить порівняння під мікроскопом:))

Достоинства:
    Ергономіка, вага, автономність, вартість...
    Недостатки:
    60Гц
  • Денис
    Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Можу розповісти про свій досвід.
    У мене є Galaxy Fold 7 та iPhone 16e.
    До покупки iPhone понад двадцять років користувався виключно Samsung.
    Другий телефон, роль якого виконує iPhone, — робочий. Цього року у мене була ситуація, що мій Galaxy Note 10, після майже семи років служби, почав тяжко тримати навантаження і батарея тримала до обіду.
    Батарею до цього в 2024 році вже міняв і задумався щодо зміни пристрою.
    Я дивився на Samsung серію S, але це розчарування. Звичайні моделі надто спрощені в усьому порівняно з ультра. 10 років тому було краще.
    Всяких китайців - не роглядаю принципово, оскільки вони на 2 роки максимум.
    Я взяв свій iPhone і ніколи не шкодував про це. Це справді новий досвід і можливість для мене.
    60гц - для звичайної людини ок. Маю 120 на іншому телефоні, так трошки плавніше, але переплати не варте.
    Батарея може тримати при wifi близько 11 годин активного екрану, а змішаний тип використання car play, lte та різні робочі завдання - майже 9 годин екрану.
    Заряду вистачає на 1,5 дні, в вихідні може бути і 2 дні.
    Чесно кажучи, я навіть почав менше користуватися своїм Galaxy Fold 7.
    В даній ціновій категорії немає конкурентів.
    Років 5 думаю прослужить добре, а то й більше.

Достоинства:
    Всі, особливо батарея
    Недостатки:
    Швидкість usb. 2.0 - ну це прям привіт з 2010х
    • Дмитро

а як тягне мобільний інтернет за містом? без перебоїв? в 16е стоїть власний епл модем, вперше

• Ольга М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюся трошки більше місяця. Як на свою ціну чудовий телефон. Нічого не гріється, нічого не глючить. В ігри не граю.
    Абсолютно відповідає ціна - якість.
    Батарея справді хороша. Не три доби як пишуть))) але півтори активного використання витримує.

• Валерий
    Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Ми повернулись до однієї камери

• Микола л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Чудовий телефон тримає довго зарядку .мій перший айфон чудовий девайс для людей невибагливих .

Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Компактний, якісний, дуууже приємна ергономіка, автономний і т.д. Камери не дотягують до 16-го і навіть до 15-го звичайного і дуже нагадують піксель 8а чи хонор 200, але відео тут топове, а ще й автономність під навантаженням теж схожа хоча фішка айфона автономність в режимі очікування - тут айфон Царрр - за ніч один відсоток:) Гріється під навантаженням як і всі смартфони. Не розумію навіщо робити окрему кнопку яку можна налаштувати якщо тут НЕ ЗАДІЯНІ кнопка живлення(голос упр або нічого) та гучності - на любому андроїді ці клавіші давно можуть запускати камеру, вимикати телефон, голос і т.д, а також й досі оптимізація на низькому рівні - хід назад з верху тож треба тягнутись - це не зручно і в деяких випадках взагалі нема ходу назад тож лишається тільки свайп вверх і навіть у віджкті погоди я не можу вибрати своє місто без увімкнення геолокації для застосунку(тільки столиця) і це массова проблема бо чим більше я вмикаю таких дозволів тим меншою стає автономність, а муз програвач то взагалі - де простий віджет з перемиканням треків і без рекомендацій і нав'язливих топів... 60Гц дуже кидається в очі, бо в дома купа гаджетів з 120Гц тож або переводити усі інші на 60 або терпіти... А загалом хороший безглючний смарт:)

Достоинства:
    Компактний, стабільний, класно знімає відео...
    Недостатки:
    Клавіша увімкнення живлення не може вимикати і робити щось крім сірі чи голос команд, хід назад з верху тож треба тянутись, заряджається лише на 20Ват, фронталка ввечері розчарувала...
    • Андрій

Виправлю свій відгук - придбав інший зарядний блок і отримую 27-29Ват в піку тож важливо правильно підібрати блок. Загалом все Ок

• Владислав

тягнутись до кнопки «назад» не обовʼязково, можна свайпнути з крайньої лівої частини вправо (в будь-якому крайньому лівому місці).

Коли ви заходите в оформлення головного екрану, просто натисніть на віджет з погодою — у вас зʼявиться вибір де буде, або «моя геопозиція», або «пошук», і погоду показувати у вибраному місті незалежно від того ввімкнена геопозиція чи вимкнена.

Щодо автономності і частоти оновлення картинки. 60гц споживає меньше енергії ніж 120..
      Сподіваюсь я вам хоч чимось допоміг..

• Роман С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюсь телефоном вже третій місяць,повністю задовлений.Шукав телефон без всяких понтів,андроїд не подобаєьться сама система,тому ця версія iphone повністю задовільняє мої потреби.

Достоинства:
    Лаконічний дизайн,автономність батареї,процесор,модуль,компактний
    Недостатки:
    нема
    • Константин М***

Как батарея в работе?