- Таїсія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Золотой. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Все дуже сподобалось) Ноутбук чудовий, дуже добре справляється з моїми робочими задачами
- Недостатки:
- Не виявила
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Золотой. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Це мій другий макбук, перший прослугував 10 років, теж брала в Розетці, надіюсь цей попрацює не менше. Купую із-за нового оригінального акумулятора, бо в старому ноуті замінений китайський пропрацював лише 2 роки, а при постійному вимиканні світла треба для роботи.
- Достоинства:
- Швидкий. 16 оперативки. Довго тримає заряд. Дизайн гарний. Новий зарядний пристрій, краще ніж мій старий. Гарантія рік.
- Недостатки:
- В об'яві не правильні фото, клавіатура наприклад. Слабо золотистий колір, коли забирала - навіть спитала він точно золотистий, маленький екран, очікувала більше, по вазі думала легший чим мій старий.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Золотой. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Мак ТОП. Справляется со всеми моими задачами. Нет смысла переплачивать за Pro. Аккумулятор держит очень долго. Мне хватает на день.
- Достоинства:
- Аатононость, удобство пользования, размер и вес. Есть весь нужный софт.
- Недостатки:
- Нужно привыкать
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук.
Приємного користування!
- Анастасія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Доброго дня. Оформила товар у п'ятницю (чорну п'ятницю). Забрала у неділю. На 9 день користування виявилося, що став не заряджатися пристрій. Причиною став шнур, сам блок зарядки працює. З даною проблемою звернулася до магазину розетка щоб мені замінили просто шнур так як товар оформлений в кредит у магазині розетка (ще й з гарантійним обслуговуванням). Не сказати що я розчарована то це просто. Менеджер магазину розетка пояснив, що я маю ноут здати на гарантійний ремонт замість того щоб просто замінити мені шнур до зарядного пристрою. До самого ноутбука нарікань немає, працює дуже швидко, нічого не тупить. Працювати одне задоволення. Міняти і здавати його у мене немає потреби, питання лише до шнура зарядки. Зарядний пристрій і шнур без жодного дефекту. Є питання лише або до компанії Apple або до обслуговування розетки. Шкода, що буду виплачувати кредит за товар у якому мені відмовили замінити шнур до зарядного пристрою. Хоча інші магазини були здивовані, що магазин розетка відмовився замінити шнур.
- Достоинства:
- швидкий,
- Недостатки:
- шнур
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Мрія сбулася. Я задоволена!!
- AnastasiiaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Золотой. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Купувала як резервний пристрій для роботи при вимкненні електроенергії. Коли немає світла юзаю його чисто для слаку, мітів, джири та редактору коду + мультимедіа. Для цього його вистачає з головою, як потужності так і батареї
Колір обрала старлайт тому що сірий трохи набрид, а про міднайт, окрім відбитків пальців, ще знайшла інфу, що через певний час на корпусі де зазвичай ви кладете руку колір починає радугою віддавати. Тому вирішила, що краще його не брати на довгу перспективу, хоча він красивіший на мій субєктивний погляд
Зовнішньо від м1 відрізняється не супер сильно, але край корпусу став не таким гострим, трошки більшим став дисплей за рахунок камери "каплі", ф-ряд тепер повноцінного розміру, але шифт та ентер зменшились і це трохи дратує, але то справа звички
Звук на м1 за рахунок винесених спереду динаміків здавався краще, але на м2 він чистіше звучить хоч і не так обємно як на м1 (знову ж таки субєктивна оцінка)
Загалом, більш ніж задоволена та рекомендую- Достоинства:
- В коментарі
- Александр С***
Ентер не зменшився та шифт не скоротився ) Просто у вас М1 американець, а М2 офіційний евпропеець, у всіх европейськин ноутів розкладка клавіатури ISO, а у американців ANSI стандарту.
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Ноутбук класний, але не беріть ніколи midnight, це жах, лапається
- Достоинства:
- Батарея
- Недостатки:
- Колір
- Кролівець Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Отримав товар, як і було обіцяно. Питань немає. Але при активації зʼясувалося, що ноутбук не 2024 року як написано, а 2022!!! Дуже непорядно це, як на мене. Враховуючи, що 2025-й вже майже закінчився. Чекаю на офіційний коментар з цього приводу.
- Анастасія
Чат gpt каже, що епл офіційно не продає м2 20го року у 24му, це просто нова партія, яку розетка підписала як 24 для маркетингового ходу
Але дуже цікаво, що Вам напишуть) Теж планувала його брати - Влад
Модель MacBook Air с M2 действительно обозначается как “2022”, потому что это год АНОНСА чипа.
А вот минимальная комплектация по оперативке изменилась только в 2024- Apple подняла стандарт до 16 ГБ из-за Apple Intelligence и общего роста требований.
Поэтому у тебя всё корректно: модель 2022, партия/комплектация 2024. Никакой «зрады» нет- просто год модели год комплектации.
- ЮРІЙОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Девайс відмінний на свої потужності, але хочу залишити відгук про сам сервіс гарантії:
Зламалась матриця дисплею, звернувся в підтримку розетки щодо гарантії( на момент звернення пройшов десь місяць з покупки), направили мене в сервісний центр. Там провели діагностику, і сказали що це не гарантійний випадок, запропонували ремонт за свій кошт з очікуванням запчастини дисплею від 3х до 6 тижнів. Я відмовився і захотів забрати ноутбук, і тому що я буду ремонтувати ноутбук в їхньому сервісному центру з мене потребували за діагностику 800 гривень. В результаті виходить що я заплатив гарантійному сервісному центру 800грн лише за те, щоб вони мені сказали, що не будуть ремонтувати ноутбук по гарантії. Тобто зламаний дисплей>вони подивились чи підпадає це під гарантію>під гарантію не підпало>якщо не ремонтуєш, плати за діагностику.
Питання до розетки:
- чому я маю платити за гарантійну діагностику. По факту я заплатив за те, що мені просто сказали що не будуть ремонтувати по гарантії. В чому ж тоді сенс гарантійного сервісу якщо я маю платити просто за відмову в гарантійному обслуговуванні?- Недостатки:
- Заплатив 800грн за ніщо
- Віктор К***
а при чому тут Розетка, якщо плату за діагностику сервісний центр з вас вимагає? чи ви думаєте що це СЦ Розетки? Розетка лиш відправляє товари в СЦ, які ви здаєте по гарантії, якщо це гарантійний випадок.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Супер! Функціональний та компактний.
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Нажаль на пошті не вдалося розпакувати запаконий мак і перевірити його, тому при розпаковці не одразу замінив маленьку вмятину біля підʼєднання зарядного.
Краще не замовляйте, а купуйте і розпаковуйте в магазині.- Достоинства:
- Для 2025 року актуальний для роботи, дуже зручний, сподобалось працювати на ньому.
- Недостатки:
- є пошкодження
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Золотой. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Коментарі лишні. Кращий продукт в ніші ціна/якість/зручність
- Достоинства:
- Час роботи від заряду, екосистема
- Недостатки:
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Ідеальний
Нарешті оперативка 16, різниці між м2 та м3 майже немає. Тому, з спокійною душею купуйте м2- Достоинства:
- Швидкість, якість, автономність
- Недостатки:
- Не помітила
- Олесь
Ні, це неправда. Різниця, м'яко кажучи, велика. Не варто купувати M2 на 256 ГБ. Значно кращим буде M3. Швидкість SSD такого об'єму там у рази швидша ніж у старшої моделі. Цей нюанс суттєво впливає на швидкодію в багатьох графічних задачах. Це найважливіший але далеко не останній нюанс.
- Алексндра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Чудовий ноут, швидко запускається, та в цілому швидко працює.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Золотой. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Ноутбук класний але не подобається клавіатура. Дивні розміри кнопок - треба звикнути. На фото (в описі) інша клавіатура була показана, шкода що не таку отримав. оглянути неможливо було - коробка запакована в коробку. Доставка мені сподобалась. А ще в описі було вказано що це ноутбук 2024 року а у властивостях мака показує 2022.
- Достоинства:
- Тонкий, продуктивний, супер екран
- Недостатки:
- Клавіатура. Особливо кнопка Enter
- Дмитро К***
Але саме 16 гб оперативної вони стали ставити якраз в 2024 році, а модельний ряд - так, 22 року.
- Максим
Перевірте по серійному номеру, має писати дату виробництва і дату продажу.
- Дмитрий
Клавиатура как на фото на розетке американской версии, у вас европейская
- АртемПродавец: Rozetka. Цвет: Золотой. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Макбук вистачає на 3 уроки по 45 хв через зум вчителю математики, старий ейсер (AO01-431-C8G8) вистачає на 4 уроки, і тут облом 40,5 тис грн цих грошей не вартує, один плюс все швидко працює, але тут мене не задовільняє екран, а саме: нерозумію чому в макбук не зробили екран як на айфон, де ідеально чорний колір і високий контраст, тут чорним і не пахне, також оперійка така собі, потріно зановно вчитись кнопці команд, але вона простіше ніж вінда, віндовс 10 краще як на мене хоч і занадто громіздка, короче одні понти, що не можна сказати про айфон, там зовсім все по іншому і краще працює, власник 13 з трирічним стажем і не збирабсь переходити на андроїд, щодо макбук та його тривалості роботи. Купував в конкурента зоч і жалію шо не в Розетка, оскільки гадаю сервіс розетка найкращий
- Достоинства:
- Швидко працює, зручно з маленькмм розміром
- Недостатки:
- Операційка не така продумана як айфоновська, тривалість життя в відеозязку не дуже (по вайфаю) - 3 години, можна дотягнути до 4 годин як-от зменшити яскравість екрану
- ОльгаПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Дуже стильний і сучасний колір, який виглядає елегантно й унікально.
Просто неймовірно, бо має аж 16 ГБ оперативної памʼяті. Це більше, ніж стандартні 8 ГБ, і дозволяє запускати більше додатків одночасно без лагів.
Ідеально підходить для роботи з фото, відео, кодом і навіть для легкого геймінгу.
Загалом, я у захваті. Усім рекомендую! Навіть не сумнівайтеся!- Достоинства:
- Тривалий час автономної роботи, безшумний, компактний та легкий
- Недостатки:
- МикитаПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Дуже прикольний ноут, нічого не висну працює швидко, юатарея тримає довго, і важить дуже легко, за свої гроші дуже крутий ноут, рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже швидкий
- Недостатки:
- ВладиславПродавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ. Диагональ экрана: 13.6
Аппарат просто космос для работы. До этого был macbook pro 13 2019 на intel, но это просто мусор по сравнению чипом m2. Запускает проект на Docker с кучей контейнеров и даже не теплый. Чтоб вы понимали, старый мак собирал проект за 1-2 минуты, а этот за 5-10 СЕКУНД!! Думал будет тротлинг из за медленного диска, но при интенсивной работе ни разу не глюкнул. Батарею можно не заряжать, она здесь бесконечная, сможет запитать какой нибудь Житомир. Можно даже поиграть в не требовательные игрушки на подобии League of Legends или CS 2, что очень спасает при возможном отключении света.
- Достоинства:
- Производительность, батарея, экран, клавиатура
- Недостатки:
- Глава Житомирской области теперь не отстает
- Т
Розетка обязана накинуть вам конусных грн за такой шикарный отзыв