- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Майже через рік роботи щось пішло не так . Системні дані виросли до 70 ГБ.
Потрібен ремонт? - Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Відгук тут, серед покупців допоміг прийняти рішення. Поки задоволенна.
- Достоинства:
- Маленький, комфортно тримати в руці. Розумний. Кнопка зміни стану, віходу, входу
- Недостатки:
- Не бачу поки що. Кнопка переходу турбує. Здається, що вийде з ладу. Мабуть відвикла від такого.
Приємного користування.
- Кристина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Это мое первое «яблоко»))
И что я вам скажу?
Таки «да»!
Я в восторге
Не тупит…
Летает все
Всю сознательную жизнь я просидела на андроидах, решила попробовать что-то новое
И мне нравится)
Удобно держать в руке
Скорость работы телефона радует
Ни одна программа не подвисает
Он того стоит)- Достоинства:
- Размер, операционка))
- Недостатки:
- Не нашла
- Наталия Ф***
тоже думаю над покупкой этой модели. что скажете на счет батареи?
Представник брендуДоброго дня.
Apple iPhone SE 2022 має батарею ємністю 2018 mAh, що дає змогу прослуховувати музику до 50 годин або переглядати улюблене відео до 15 годин.
Дякуємо за Ваше запитання.
Приємного користування.
- Жуков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Батарейка або софт з енергозбереження явно став кращим, ніж у попередній моделі. Тут пишуть, що люміній. Та ж слизьке скело, як і у попередньої моделі. У принципі, різниці більше не помітив. Навіть у чохол від попередньої моделі вліз.
Забагато траблів при копіюванні софту.- Недостатки:
- Загальна проблема всіх нових телефонів, немає USB-C зарядки
- Жуков А***
Знайшов проблемку? Попередня модель заряджалася на сонечку, коли у тримачі на лобовому. Ця не хоче, якщо їй жарко.
- Александр К***
Ставити телефон на лобове скло - ідея так собі, якщо висловлюватися цензурно)
Придбайте собі кріплення на дефлектор кондиціонера і не знущайтеся над технікою
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Обновил жене с се2020 64гб на этот. Есть прогресс в батарейке и камере. Все супер
- Достоинства:
- Любимый SE
Приємного користування.
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Брала телефон на подарунок саме через заявлені 2 сім карти. Розчарована, що опис не відповідає дійсності. Дивний підхід до продажу небюджетної техніки.
Представник брендуДоброго дня.
Хочемо зазначити, що дана модель телефону підтримує дві сім-карти: нано-сім та e-сім. Е-сім - це цифрова сім-карта, яка дозволяє активувати тарифний план вашого мобільного оператора без необхідності використання фізичної сім-карти.
Для підключення другої сімкарти рекомендуємо звернутися до Вашого мобільного оператора.
Дякуємо за Ваше запитання.- Виталий А***
В этой модели можете использовать 5 1 сим карт!!!
- Евгений К***
Про є-сім не чули звісно так?
- Салко А***Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Я повністю задоволена своєю СЕшкою. Фейс айді немає, але все інше, епл пей, нфс, усе, що треба для швидкого життя в місті, є. Камера непогана, але і не супер. Так, для любительських фото. Деталізація норм. Програм стає багато, в моб ігри не граю. Усе "чистенько" тягне. Нема нарікань!
- Достоинства:
- Це той самий функціональний і відносно бюджетний айфон, який виконує усі базові функції
- Недостатки:
- За 3 роки навіть не лагав по-серйозному
Дякуємо Вам за відгук.
Приємного користування.- Андрей К***
Які три роки, якщо він вийшов у 2022?
- Савіч С***Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
До 24 лютого був сенс його брати. Сьогоднішня ціна це справжнісенькій оверпрайс.
На третій рік володіння версією на 128гб (ревізія з комплектними навушниками) можу сказати, що він втомлюється. За півтори години активного використання батарея спокійно може розрядитися до 60%, у іграх – ще швидше.
Дуже радує його актуальність, але є припущення, що у наступному році, після оновлення iOS, швидкість його роботи і автономність значно погіршаться.- Достоинства:
- Ціна, але до 2022 року, актуальність, надійність та компактність. Наявність touch id
- Недостатки:
- Станом на середину 2023 року його актуальність добігає кінця.
Автономність.
Представник брендуДоброго дня.
Хочемо зазначити, що дана модель iPhone SE є третім поколінням і була представлена у 2022 році. Кожна модель iPhone є актуальною як мінімум 5 років.
Дякуємо за Ваш коментар.- Іван
У вас версія 2020 року,а це нова версія 2022 року,різні телефони з різною начинкою.
- Юра У***Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Apple iPhone SE 128GB Midnight дуже хороший телефон хотів би собі такий притбати
- Неля
Теж би хотіла, але не вартий він стільки грошей
- Ирина Я***Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Мощный, шустрый, единственный недостаток лично для меня это размер, после лопаты Самсунга, этот в руке неудобно держать. Все время норовит соскользнуть с руки.
- Valeria S***Продавец: Rozetka. Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ
Чоловік подарував на день народження для заміни старенького 5С (2013 року). Оскільки дизайн максимально схожий - розміром та навігацією (навіть кнопка управління є та обрамлення екрану). Я відношусь до тих, хто полюбляє маленькі тендітні смартфони замість «лопат». Офіційно заявлено, що батарея покращеної ємності - до 50 годин аудіо та 15 годин відео. Тобто передбачає, що навіть у режимі очікування повинно бути більше 2 днів! Після використання вдома, в тестовому режимі, - за добу виявилося що телефон не тримає заряду навіть 24 години. І це без всіляких аудіо та відео. Я вимкнула всі вайфаі, геолокаціі, карти і тд. Але це не допомогло. Лягаючи спати з 100 відсотковим зарядом, прокинувшись - я побачила вже 64 відсотки! Це в режимі очікування… Мій старий iPhone тримає більше трьох діб! Чоловік поніс здавати це непорозуміння та повертати гроші. Але ось вже два тижні Розетка мотає нерви і розказує що телефон в нормі, що його використовували, що така батарея і повинна бути. Сьогодні дівчина з сервісу запевняла чоловіка по телефону що заряд менше доби, то є норма для сучасних телефонів! Хоча «представник бренду» тут в коментарях запевняв що прослуховувати музику можна до 50 годин. Ось так подарунок обернувся для мене стресом і боротьбою за повернення грошей від шановної Розетки. Нікому не раджу цю модель!
- Достоинства:
- Дизайн та малий розмір
- Недостатки:
- Ємність батареї не відповідає заявленій офіційно
- Антон Ч***
треба було всього лише лишити телефон з включеним wi-fi на ніч на зарядці (якщо позволяло відключення електрики). На новому смартфоні система завжди "адаптується-оптимізується" перші кілька днів - скачує оновлення та таке інше. Крім того перші 3-5 циклів ще відбувається калібрування акб і заряд може уходити непропорційно. але далі - розряд за ніч буде не більше 8-10% - що теж багато, та свої два дні тримає впевнено без нагрузки і доживає до вечора при інтенсивному використанні.
- Віта Г***
У мене була та сама маячня з 14. Аж плач брав, вже все відключила, на 20-30% за ніч сідає батарея у тихому режимі. Довго тестили з чоловіком, бо телефони купили однакові, разом і в одному магазині, а проблема одна і таж в обох. Виявилось, що у квартирі погано ловить лайф, і вдень це не помічаєш, а вночі дуже помітне сідання батареї через постійний пошук мережі! Роблю режим політ- 2 % за ніч. Тому проблема може бути в цьому
- Михаил Х***
в авиарежиме, на минимальной яркости и с выключенным дисплеем, проводными наушниками он вытянет 50 часов... Но это же лаборатонные показатели, которые ничего не значат...
- Станислав Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ
Очень неплохой девайс, с мощным процессором. К сожалению, после 5 лет с Samsung S6, этот кажется маловатым, тяжеловато привыкнуть к нему в руке.
- Достоинства:
- Шустрый, цена, компактность.
- Недостатки:
- Проблемы с синхронизацией в Viber.
- Екатерина
Что за проблема в Вайбер? Хочу брать такой телефон. Нужно знать. Спасибо
Представник брендуДоброго дня.
Історія чатів прив'язана до платформи вашого телефону, тобто Android чи iOS. На жаль, перенести історію чатів із однієї платформи на іншу неможливо.
Дякуємо за Ваше запитання.- Станислав Г***
Екатерина, телефон не синхронизировал контакты/сообщения в мессенджере. Представитель бренда дал развернутый ответ. В остальном всё неплохо.
- Александра С***Продавец: Rozetka. Цвет: Red. Встроенная память: 128 ГБ
Добрый день.Приобрела телефон 30.06. Заряда хватает максимум на день если почти не пользоваться телефоном !иногда подвисает Вайбер нормально ли это?
- Недостатки:
- Быстро разряжается
- Владимир
Нормально. Из-за малых габаритов устройства в нем батарея значительно меньшей емкости. Это главный недостаток смартфона. Зато заряжается такая батарея быстрее.
- Максим П***
ситуация с зарядом это нормально, а вот подвисаний быть не должно так как процессор очень мощный
- Александра С***
Благодарю всех ,кто разъяснил ситуацию. Уточнила потому что ,это мой первый айфон , не знаю как должно быть.