Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Медиаплеер Apple TV 4K 128GB (MN893RU/A) 2022

Оценка пользователей 4.71/5
  • Андрій Б***

Все працює чудово і саме головне без глюків як буває з іншими приставками

Достоинства:
    Екосистема Apple
  • Світлана Б***

Супер!

• Александр

Какие же классные ощущения после Андроид приставки X96, теперь все летает, никаких больше лагов, зависаний, перезагрузок, хорошая картинка, плавный и приятный интерфейс, полное взаимодествие с айфоном и другими эппл устройствам.

Достоинства:
    Качество, мощность, экосистема эппл
    Недостатки:
    Кроме цены нет, но оно того стоит, если вам нужно 4к видео и не только ютуб.
  • Юрій Т***

От реально, що можна хотіти з ТВ приставки? А таки можна!
    - Швидкий і продуманий інтерфейс;
    - Поставивши Infuse, читає абсолютно всі фільми з моєї колекції на ПК (На хвилиночку, «Безумний Макс» та «Дюна» на більш ніж 100 Гб обсягом - без проблем, через лан тримає 1Гб, на відміну від всіх інших з якими стикався)
    - Підтримка Долбі Атмос і ДТС (Не знайшов ні однієї доріжки, яка б не підтримувалась, при тому просторовий звук дійсно просторовий, а не конвертація в якийсь простіший стандарт)
    - Підтримка і виправлення глюків;
    - Відмінна якість зображення ( проектор 4К з hdr, не картинка а лялька)
    Аппл на висоті, недоліків не знайшов

• Олексій З***

Купив після використання вже трьох тв приставок на андроїд. Всі вони з часом починали глючити, рандомно вимикались, перезавантажувались. Епл тв підключається легко, відгукується швидко, без лагів та посмикувань. Дуже задоволений покупкою.

Достоинства:
    Не лагає, швидко вмикається.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Гарри О***

Пользуюсь пару месяцев. Очень удобно. Продуманная, простая и приятная в использовании приставка. Можно использовать даже без подписок. По сравнению с SMART телевизором - на порядок лучше. Пульт - чудесный! После него не хочется брать в руки пульт от телевизора.

Достоинства:
    Все классно!
    Недостатки:
    Глянцевый корпус любит собирать пыль.
  • Дмитро М***

Апарат супер!

• Олег В***

Все сподобалось, як для модернізації телевізора топ)

• Евгений К***

Самый лучший смарт , когда экосистема одна , это просто …

Достоинства:
    Удобство
  • Ярослав А***

Топ девайс, змінив весь експіріенс перегляду тв, значно краще будь якого смарт тв. Рекомендую використовувати vlc плеєр для підгрузки фільмів з компьʼютера.
    Критична проблема полягає може бути в тому що немає браузеру, важко бути піратом якщо вам то цікаво :)
    Є трохи ігр що з вашого айфону :)

Достоинства:
    Дуже потужний мультимедійний девайс
    Недостатки:
    Відсутність браузеру, неможливо програвати онлайн відео поза спеціальними додатками для стрімінгу (ютуб, мегого, нетфлікс та інше)
    • Сергій К***

Рекомендую використовувати Plex Media Server замість VLC для стрімінгу з компа.

• Ігор

+Пульт це топ, кнопок не більше і не менше, саме те що треба, хоча я б додав +1 програмовану кнопку.
    +Дешевий і компактний апгрейд звуку для активних колонок чи саундбару
    +Робота в екосистемі, налаштування і керування

- Не дасть вам разючого апгрейду по функціоналу і відчутної переваги по швидкості роботи з дорогим тв, а для старого брати сенсу немає, краще вкладіть ті гроші в нормальний тв.
    - абсолютно нішева і необов'язкова річ за таку ціну. беріть тільки якщо у вас екосистема від епла а інакше отримаєте ще менше функціоналу і тоді в ньому сенсу взагалі нуль

Достоинства:
    Гарний пульт, плавність, робота в екосистемі
    Недостатки:
    Ціна-функціонал
    • Ігор

Після більш тривалого ознайомлення можу додати ще один, але суттєвий недолік - підтримка сторонніх додатків(не від епла) тут дуже на поганому рівні. Відповідно і багів більше. Особливо це помітно з ютубом, він тут працює через одне місце. Тому я б поставив 3.5 цьому пристрою, не більше.

• Єгор Д***

Зручно що можна дивитись будь-який стрімінговий сервіс, від мєгого до нетфлікса.

Достоинства:
    Працює і не завісає, і буде працювати ще довго, не Android
  • Рева Д***

Шикарний пристрій, підключається до всіх девайсів apple. Працює дуже швидко і без лагів. Якщо мало звуку з телевізора, можно виводити на колонки макбук і це працює з коробки, без додаткових маніпуляцій.
    Якщо не потрібен браузер для перегляду фільмів з сайтів - шикарне рішення.

Достоинства:
    Шикарно вписується в екосистему apple
    • Назар

якщо потрібно браузер, можна користуватись телефонним браузером і транслювати плеєр на тв, в той ж час можна користуватись телефоном або просто заблокувати його

• Андрей с***

Знаю що є метод щоб дивитися фільми з сайтів, там є в налаштуваннях доступ для розробників чи щось типу того

• Олександр

Все працює прекрасно

Достоинства:
    Швидка, надійна, конектиться зі всіма девайсами
  • Карганян Е***

Покупкой очень довольна: удобная функция голосового набора, быстрая перемотка видео, быстрое переключение меню скользящими движениями, все устройства Apple подключаются прекрасно, телевизор ожил, а вместе с оплаченным Apple TV вообще ништяк)) рекомендую . И как я раньше без этого была?)))

Достоинства:
    Их много!
    • Владимир О***

Завидую :)

• Владислав

Купив цей tvbox декілька днів тому і перші враження дуже гарні. Налаштування з iPhone відбувається в напівавтоматичному режимі, більшість налаштувать підхоплює зі смартфону і лише на деякі потрібно робити щось вручну.
    Дуже сподобалась можливість колібрування екрану та звуку, неочікував такого і це був "вау"-досвід.
    Наступне, це пульт, він просто офігєзний, компактний, нічого зайвого, подобається, що він не на батарейках, а на акумуляторі, легко і швидко заряджається через кабель.
    Писали у комментарях, що пульт розряджається швидко. ЦЕ МІФ. Хіба що у людей що пишуть таке, є якийсь брак ще з заводу.
    Меню зручне як на мене, tvOS це майже те саме що й iOS.
    Дуже сподобалось що AppleTV box, одразу взяв під контроль телевізор. Після всіх фінальних налаштувань майже не користуюсь пультом від телевізора та його webOS (LG). До прикладу, кнопкою ВКЛ. на пульті від Apple TV ви включаєте одразу саму коробку та телевізор, причому він пам'ятає останній застосунок і точне місце де ви зупинились, і це дуже зручно.
    З недоліків, невистачає хоч мобільного браузера накшталт Safari. Також, як мінус недостатньо великий вибір застосунків, 2 критичних для мене нажаль відсутні (може зʼявляться згодом).
    Пошук зроблений так собі, але голосовий пошук або смортфон це компенсує.
    Ще як мінус це те, що якщо ви зазначаєте Україну як ваш регіон, то вас відрізає по регіональтному принципу від багатьох можливостей Apple TV (припускаю, що з часом це питання вирішится).
    Купуйте одразу з HDMI-кабелем якщо його у вас в наявності немає, бо ви просто не запустите цей бокс.
    І так, ще момент, цей бокс дуже гарно працює в екосистемі Apple, якщо у вас Android я б краще обрав Android-рішення для TV.

Достоинства:
    Компактність, майже не гріється під навантаженнями, обʼєм памʼяті, швидка синхронізація зі всіма офіційно доступними відео сервісами в Україні
    Недостатки:
    Відсутність HDMI-кабелю. Обмеження за регіоном для дуже потрібного функціоналу накшталт Fitness+ або Disney+
  • Вікторія

Все влаштовує, дуже швидка система, все працює плавно. Єдиний мінус це пульт, а точніше те що він розряджається за дня три. До купівлі десь читала, що його потрібно заряджати декілька разів на рік, але мені доводиться дуже часто заряджати.

Доброго дня.
      Дякуємо за покупку, ми шкодуємо,що Ви зіткнулися с такою ситуацією.
      Якщо пульт не працює належним чином, спробуйте перезапустити його, для цього:
      - Натисніть і утримуйте кнопку Телевізор-Центр керування та кнопку зменшення гучності одночасно.
      - Утримуйте кнопку натиснутою протягом приблизно 5 секунд або доки індикатор стану на Apple TV не вимкнеться та не ввімкнеться знову.
      - Відпустіть кнопки. Потім зачекайте 5–10 секунд, доки на екрані телевізора не з’явиться сповіщення про втрату з’єднання.
      - Зачекайте, доки пульт дистанційного керування не перезапуститься. Коли з’явиться сповіщення Підключений, ви можете використовувати пульт.
      Якщо пульт дистанційного керування все ще не працює належним чином, спробуйте знову створити пару між ним і Apple TV, для цього:
      - Наведіть пульт на Apple TV. Переконайтеся, що пульт перебуває на відстані приблизно 8 см від вашого Apple TV.
      - Натисніть і утримуйте кнопку Назад (або Меню) і кнопку збільшення гучності протягом п’яти секунд.
      - Якщо з’явиться відповідний запит, покладіть пульт на Apple TV, щоб завершити створення пари.
      Якщо не вдається створити пару з пультом дистанційного керування, переконайтеся, що на вашому Apple TV інстальовано останню версію tvOS.
      Якщо всі наведені дії не призвели до результату радимо звернутися до сервісного центру.
      Дякуємо за Ваше звернення.

• Игорь К***

Я заряджаю раз чи два на рік…

• Александр М***

Сервісом розетка більше не користуюсь. Дякую за гарно викинуті кошти. Підтримка на мінус 100. Приставка не працює належним чином. З коробки смердить цвілью. Відповідь зверніться в підтримку епл - вбила.

Достоинства:
    Недостатки:
    Підтримка розетка, не робоча, смердить цвіллю

Доброго дня!
      Дякуємо за покупку і шкодуємо, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
      Просимо Вас звернутися до чат-боту магазину Розетка @Rozetka_helpBot, щоб фахівці магазину змогли надати Вам контактні дані найближчого до Вас сервісного центра.

• Александр М***

Пульт звук не піднявся даже після перезавантаження пульту та увімкнення ік порту. Систему оновлено результвт нуль. Не задоволений.

Достоинства:
    Небачу
    Недостатки:
    Не працює регулювання звуку

Доброго дня.
      Якщо перезавантаження пульту не допомогло, то рекомендуємо спробувати налаштувати параметри регулювання гучності.
      Для налаштування параметрів регулювання гучності необхідно:
      - Перейти у меню Параметри на Apple TV.
      Виберіть Пульти і пристрої, а потім — Керування гучністю.
      - Вибрати інший параметр регулювання гучності та знову використайте кнопки керування гучністю.
      Якщо виконанні дії не дають результату, можете звернутися до служби підтримки Apple. Хочемо зазначити, що звʼязатися зі службою підтримки можна через додаток Підтримка в AppStore.
      Дякуємо за Ваше звернення.

• Денис

Все супер
    Работает хорошо
    Настроил Плекс и горя не знаю)
    Подписки подписками
    но не все есть что нужно)

Достоинства:
    Пульт ,произведение искусства!
    Недостатки:
    Я бы сказал платный контент, но это так же решается! Так что это даже не минус)

Дякуємо за Ваш відгук.
      Приємного користування.

• Андрій П***

Як пристрій - чудовий. Синхронізація з іншими пристроями від Apple - просто прекрасна.

Мінуси складаються з обмежень tvOS: відсутність більшості хмарних сервісів ігор, неможливість, без болю, встановити застосунки поза межами App Store, неможливість переключитись на Wi-Fi якщо підʼєднано кабель інтернету.

Дякуємо за Ваш відгук.
      Приємного користування.

• Олексій

Став першим власником,придбавши в Розетці.
    Дякую за швидку доставку і приємну вартість
    Товар оригінальний,ще не вмикав(немає світла).Пізніше доповню відгук.

Достоинства:
    Швидка доставка,наявність.
    • Мар'ян М***

Підкажіть, чи можна завантажити сюди браузер Safari, чи інший браузер, через App Store ?

• Олексій

Так,можна поставити Safari,але через заморочку з використанням файлів з GitHub(відео є в інтернеті у вільному доступі).
      Собі не буду ставити,так як немає потреби)

• Марʼян М***

Дякую!

• Константинов А***
    Продавец: Rozetka

З колонкою Apple home pod2 - звук просто «бомба» !!!

Достоинства:
    Екосистема Apple
    Недостатки:
    Немає браузера