Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ноутбук Apple MacBook Pro 16" M2 Pro 16/512GB 2023 (MNWC3UA/A) Silver

Оценка пользователей 4.5/5
  • Александр Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Космический серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ. Диагональ экрана: 16.2

Все на рівні!

• Вячеслав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ. Диагональ экрана: 16.2

Взял на распродаже, за эти деньги - лучший выбор. Варианты с М3про стоят на 40к дороже. Заводская гравировка, блок зарядки на нашу розетку, все пломбы на месте. Ноутбук «летает», а зарядка 140ватт заряжает фулл меньше часу

Достоинства:
    Топ
    Недостатки:
    Короткий ентер
  • Владислав С***

До макбуку питань немає. Апл він і в Африці Апл.

Жінка дуже радіє. Якщо є можливість, звісно беріть:)

Достоинства:
    Apple
    Недостатки:
    Час покаже
  • Володимир Г***

Купив офіційний товар на розетці, і думав що в замін я отримаю відповідний сервіс, але не так то сталось. Коли в мене перестала працювати зарядка (скоріш за все перегорів блок), при тому що в квартирі стоїть стабілізатор напруги на 14кв на всю квартиру, після звернення в сервісний центр, мені повідомили що заміна зарядного буде тривати від 3х до 16 тижнів, при чому потрібно віддавати в сервіс зарядку разом із ноутбуком... так як ноутбук це мій основний робочий інструмент, я повиннен віддати його на 16 тижнів, щоб мені замінили зарядний пристрій...
    Якщо би я взяв такий самий але сірий, я би міг собі купити ще 3 таких зарядних пристроїв в додачу. А по факту я лишився без гарантії, так як просто не можу залишити ноутбук на такий час...

PS. В Італії родич купив так само макбук попередньої моделі, і в нього через 2-3 місяці теж перестав працювати блок живлення. так йому через два дні до дому підвезли новий... Для нас такий сервіс недосяжний

Достоинства:
    Ноут чудовий
    Недостатки:
    Перегоріло зарядне після 4х місяців використання
    • Александр Л***

а купити нове зарядне ?

• Євген

По закону Розетка зобов'язана надати такий самий або аналогічний девайс взамін на період гарантійного ремонту

• Дмитрий А***

Що це за сміття ??? Як могла зарядка вийти з ладу ???? Вона повинна працювати роками . А сервіс - це взагалі ні в які ворота.

• Дмитро Ц***

Дуже потужний та якісний Macbook

Достоинства:
    потужність, якість

Дякуємо Вам за відгук.

• Наталия

Впервые перешла на MacBook после Windows и осталась приятно удивлена. Отдала предпочтение данной модели из-за увеличенного экрана и нового процессора М2. Для самых разных задач производительности хватает с головой. Также стоит отметить длительное время автономной работы, действительно хватает на 10 часов плюс, в зависимости от исполняемых задач. Динамики шикарные, звук объемный и приятный (лучше чем в iPhone или iPad Pro). Яркости хватает при дневном уличном освещении для комфортной работы.
    Из минусов могу отметить раскладку клавиатуры. Она не такая как в Apple Magic Keyboard, не расширенная (т.е не американского формата) с маленьким Enter.
    Как итог могу сказать, что после данного ноутбука врядли захочу вернуться к ноутам на windows, мое субъективное мнение)

Достоинства:
    Производительность, экран, динамики, автономность
    Недостатки:
    Расскладка

Дякуємо за Ваш відгук.

• Ольга

Перейшла на цей ноутбук з MacBook Pro 13 2017 року. В порівнянні з ним цей ноутбук — щось неймовірне :)
    Дуже швидкий. Всі програми відкриваються за секунди. Неймовірний екран — дуже яскравий, дивитися відео одне задоволення. Великий тачпад, як завжди найкращий з усіх ноутбуків. Сподобалося, що в налаштуваннях можна вибрати гучність кліку на тачпаді. Клавіатура чудова, однак після клавіатури-метелика трохи незвично, доводиться заново звикати. Величезний плюс за українську мову на клавіатурі. Одна з причин, чому купували М2, а не М1 з російською мовою. Звук відмінний, достатньо басів, відчується різниця з попереднім макбуком. Користуватися цим пристроєм одне задоволення.

Достоинства:
    Швидкість, великий екран, неймовірний тачпад, продуктивність, відмінний звук
    Недостатки:
    Не знайшла

Дякуємо Вам за відгук.

• Володимир

Ще не включав. Холодний знадвору. Але точно не користований. Доставка норм. Шкода гарантія тільки рік, а додаткова дуже дорога

Достоинства:
    Абсолютно повністю запакований
    Недостатки:
    Ціна космічна
  • Олександр М***

Довго вибирав між 14 і 16 дюймовою моделлю. Були сумніви, що з графікою все буде нормально і що базовий Pro все витягне. Як же я помилявся %) при базовому використанні цей ноут крижаний і все літає. Пробував запускати і грати в Diablo 3 / Path of Exile - стабільні 60 FPS на високих налаштуваннях.Ця падала навіть кулера жодного разу не розкрутила %) тільки ледь теплою стала.

Достоинства:
    Дуже крутий, легкий, тонкий, вага не відчувається, навіть телефон важчий
    Недостатки:
    Невиявив
  • Руслан

Планую придбати цього звіра:) Впевнений що закриє всі мої потреби в роботі! Топова автономність серед ноутів, потужності цього звіра хватить я думаю з головою для програмістів та дизайнерів, монтаж відео я думаю для нього теж не проблема) Хороша машина з крутим екраном для роботи!
    Я тільки одного не можу зрозуміти, який прикол в Iso розкладці клавіатури? Чому для себе вони зробили нормальну розкладку Ansi, а для Європи розкладку Iso?
    І чому за такі кошти покупець не має змоги вибирати розкладку? Я думаю багато людей зіштовхнулися з проблемою розкладки клавіатури, і багато хто хоче саме розкладку Ansi, а гравіювання то вже за бажанням краще зробити як додаткова послуга! Маю надію що з часом це питання вирішиться, бо зараз я так розумію вихід тільки один.

Достоинства:
    Автономність, Потужність, Екран!
    Недостатки:
    Саме для мене тільки в розкладці клавіатури ISO!