Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Наушники Apple AirPods Pro with MagSafe Case USB-C (2-ое поколение) (MTJV3TY/A)

Снят с производства

4.5/5
Оценка пользователей 4.5/5
  • Анна П***

Супер звук та якість

• Олександр К***

Менше ніж рік тому придбав навушники на подарунок. Через пару місяців навушники почали нестабільно заряджатися в кейсі, а з часом проблема лише посилилася - один навушник регулярно розряджається навіть у зарядженому кейсі.
    Двічі відправляли товар на діагностику. Обидва рази отримували відповідь «несправність не виявлено». Під час першого звернення попросили надати відеодоказ - зробили декілька. Під час другого відправлення відеоматеріали навіть не захотіли приймати, тож маю сумніви, що ці дані передавали інженерам.
    Складається враження, що продавець уникає визнання гарантійного випадку. Згідно з умовами гарантії, якщо несправність неможливо усунути протягом року, кошти мають бути повернені, але на практиці цього не дотримуються.
    Не рекомендую цього продавця: якість сервісу низька, гарантійні зобовʼязання НЕ ВИКОНУЮТЬСЯ

Недостатки:
    Нестабільний заряд навушників
  • Ірина К***

Найкращий noise cancellation, можна без проблем працювати/ проводити дзвінки у шумному середовищі

Достоинства:
    Noise cancellation, якість, звук
  • Насєкін В***

Apple як завжди Найкращі!

• Ірина Р***

Отримала замовлення вчасно. Все працює, якість звуку чудова. Дякую

• Олександр В***

Вцілому непогані навушники, швидке перемикання між девайсами, шумодав класний, хороші баси, але, як на мене, трохи погано тримається у лівому вусі, замовив пінні амбушури.

• Дарья Х***

Навушники супер, заряд тримає добре, звук відмінний

• Нікіта

Вєщь! Але я піднімав собі високі частоти еквалайзером. Вони більш низові, скоріш. Ідеальний вибір для тих, хто не любить звалювання частот при високій гучності.
    Зручність користування на фічах айос і швидкість підключення на льоту вражає. Раджу всім хто сумнівається чи брати саме про2. Шумодав тут жесть який крутий, але для повної шумової ізоляції я поставив собі великі амброшури, а не середні, що стоять по стоку. По розміру вуха мені підходить саме середній розмір, але з великими воно ізолює навколишні звуки у два рази краще. Тому тут хто що шукає. Я в них працюю на виробництві біля станків з шумом 68Дб. По відчуттях тепер шум що проникає у вуха десь біля 40-44 Дб. Стало дуже комфортно.

• Максим П***

Звук дуже сподобався, супер!

Достоинства:
    Шумопоглинання, передача звуку
  • Тигран А***

Файно.

• Ярослав

До этого у меня были Redmi Buds 3 Pro, небо и земля. Да и наушники работают с айфоном эти куда лучше очевидно, чем прошлые мои. Качеством доволен, хорошие уши, стоимость приличная, но пока что, это самые лучшие наушники, что у меня были.

Достоинства:
    Шумоподавление на уровне, звук бомба
    Недостатки:
    Не нашел
  • Кирило Ф***

AirPods Pro 2 — чудові навушники, усе працює відмінно, звук, шумозаглушення та зручність на висоті. Оригінал, якістю дуже задоволений. Єдиний мінус — у моєму випадку іноді випадають із вух, навіть після заміни амбушур, але це вже індивідуально.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Випадають іноді з вух
  • Діана І***

Я як брала, не думала що в них такий крутий звук

• Олександр Х***

Нкпоганий звук. Хороша автономність. Раджу)

Достоинства:
    Шумодав
  • Небрат А***

Найкращі)

• Катерина Д***

Супер!

• Світлана О***

Поки що, найкращі навушники, які мала.

• Сергій Д***

Дуже зручні, дуже якісний звук

• Георгий Ч***

Претензий непосредственно к товару нет, а есть вопросов есть к розетке: каким образом происходит заполнение (или генерация) гарантийных талонов при покупке? Почему на наушниках один серийный номер, а в гарантийном талоне с одной ошибкой? Почему наушники куплены 16.05, а гарантия до 14.05?

Достоинства:
    Потрясающий звук, качество сборки
    Недостатки:
    Непонятные мутки с гарантией

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Костянтин Б***

В поддержке , ( приложения ) , если Вы не знали можно самому изменить дату покупки ( соотвественно будет продлена гарантия ) . Я купил 10 июня , в приложении гарантия на наушники выдавала гарантия до 01 мая 2026 года , хотя купил 10 июня ) зашел в приложения поддержки , и заменил дату покупки на 10 июня , теперь срок по гарантии действует до 10.06.2026

• Владислав

Перша й остання покупка в чудовому магазині Розетка. Хотів би подякувати за навушники, які не працюють і які жоден пристрій не бачить через Bluetooth. Сброс налаштувань теж не допоміг, дякую магазину розетка.

Достоинства:
    Непрацюють
    Недостатки:
    Розетка

• Антон К***

Чудові навушники

Достоинства:
    Гарний шумодав, видно заряд кейсу постійно
  • Інна З***

Чудові навушники. Відмінна якість, за пів року використання жодних скарг. Значно краще передають звук ніж схожі моделі в інших виробників. Дуже порадувала наявність багатьох додаткових опцій в налаштуваннях.

Достоинства:
    Лише плюси
    Недостатки:
    За пів року не виявлено
  • Тарас С***

Купляв для дівчини. Прийшли вчасно, коробка ціла. Працюють відмінно, вже майже ось місяць буде. Дякую за сервіс!

Достоинства:
    Працюють відмінно
  • Ольга П***

Хороші навушники з хорошими шумодавими . Звук на висоті. Рекомендую

• Анна Г***

Доброго дня, перестав заряджатися один навушник !

• Руслан М***

Все ОК!

• Вікторія О***

через 2 місяці почав хрюкати правий навушник, почала перевіряти гарантію, гарантія від Apple горить лише до 30.09.25 року, а я купила їх лише 01.02.25, що це таке? має бути ж рік, які мутки мутить розетка??

У мене були перше покоління airpods pro більше 3 років працювали нормально, потім почалися проблеми, шуми в одну з навушників. а тут 2 місяці пройшло...
    засмучена...

Достоинства:
    круте звучання, краще ніж у першого покоління
    Недостатки:
    правий навушник хрюкає через 2 місяці після покупки

• Віталій П***

Маю дві пари таких навушників, придбані два роки назад, в одній парі просто перестав працювати лівий навушник, в другій парі лівий навушник булькотить при розмові. Дуже розчарований такою якістю за такі гроші(

• Денис П***

Вікторія, де ви купували такий гарний кейс ?

• Андрій Д***

Чудові навушники, шумодав на рівні, купа розумних функцій але я для них надто не розумний)

• Мар'ян

Дуже круті навушники

• Юлія

6 років користувалась найпершими безпровідними навушниками від Епл, вирішила оновити на ці оскільки вони мають шумозаглушення і вакуумну форму, краще тримаються в вухах і яскравіший звук.
    Не пожалкувала, тепер навіть звучання тих самих пісень з акустикою harman в машині не такі яскраві як через ці навушники)

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Коштує як пів айфона позаминулого року))
  • Костя К***

Супер! Вуха не болять, звук чудовий, ціна адекватна, просто супер а не навушники

Достоинства:
    Все
    • Вікторія Б***

А якщо вони вакуумні не болять вуха?

Дякую

• Никита Б***

Рекомендую!!

Достоинства:
    Качество звука
    Недостатки:
    Цена
  • Тетяна Г***

Якість звуку суперна вулиці при шумові мене дуже добре чути навіть в одному навушнику

Достоинства:
    Шумопогасіння
    Недостатки:
    За 1 день використання не відчула
  • Ігор К***

просто вау

Недостатки:
    Відсутні
  • Єгор

Топ за свої кошти

Недостатки:
    Повнорозмірні навушники по типу Sony wh-1000xm4 будуть замітно краще звучати. І тимпаче провідні повонрозмірні
  • Олександр Х***

Сьогодні отримав цих манюнь і залишився задоволений. Звук- чіткий, нічого не турбує