- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ok ok ok ok
- Достоинства:
- Ok
- Недостатки:
- Ok
- Олександра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляла стілус для малювання 26 січня , після цього завантажила програму в якій і мала малювати , стілус малював відривками , думала що проблема через захисне скло на айпаді, зняла і зрозуміла що проблема не в цьому . Відвезла у найближче відділення щоб здати по гарантії, або щоб повернули кошти за неякісний товар , мені сказали що звʼяжуться зі мною протягом 14 днів , це так і не відбулось , подзвонила сама , на що мені відповіли що в найближчий час зі мною зв’яжуться. Через декілька днів дійсно зателефонували співробітники Розетки і повідомили , що вони ВІДРЕМОНТУВАЛИ мій товар , тобто не замінили на новий , не зробили повернення коштів , а саме відремонтували товар який вони продали із дефектом в спитали в якому відділенні зручно буде забрати , я наголосила що мені вже не потрібен товар , і я хочу повернення коштів , після чого мені надали інформацію що вони це обдумають.
Кошти мені повернули , але я буквально більше місяця не могла використовувати товар , бо його продали із браком . Тому вирішуйте самі для себе чи потрібно купляти саме у цій компанії , доречі продукцію Apple не дозволяють оглядати при отриманні , а упаковка в якій прийшов стілус була брудна і трошки помʼята . Новий стілус я купили в іншій компанії де одразу можна було його оглянути , тоже якщо вам цінний час або ви робите замовлення на подарунок , то краще використовувати інші сервіси.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Захисна пломба на коробці була зірвала, стілус не конектиться до планшету
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово працює
- Анатолій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не для малювання.
Не для ескізів.
Не підтримує натискання.- Достоинства:
- Мвгнітиться до корпусу планшета.
- Недостатки:
- Не підтримує силу натискання.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Приємного користування!
- Яніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює ,все добре
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала сьогодні і вже розумію, що то кайф. Дуже інтуїтивно просто підключити і легко звикнути до користування. Всім задоволена)))
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Огонь! Пушка!
- Достоинства:
- Apple
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гарно працює
- Христина
Та швидко заряджається
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно працює! Приємно тримати в руці
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально працює
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогано працює
- Недостатки:
- Не має нажиму та зарядки від магніту
- альонаПродавец: Rozetka
працює ідеально
- АлександраПродавец: Rozetka
Очень хороший продукт!
- Достоинства:
- Делает свое предназначение
- Недостатки:
- Пока не выявила