- Дима Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо,прислали, работают
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие наушники за свои деньги, я бы сказал одни из самых лучших и безопасных. Потому что в блютуз наушниках частота передачи данных 2,4 ГГц. Такая же как и в роутерах, они и вызывают частые головные боли при активном использовании, и в редких случаях, раковые заболевания головного мозга. Поэтому берём проводные.
- Достоинства:
- Чистый звук, лучше чем в блютуз
- Недостатки:
- Провода
- Чернега Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальна якість, швидка доставка
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувався навушниками рік, спочатку все було гаразд але одного разу помітив що лівий навушник працює тихо, вдома почистив все було добре, а зараз правий взагалі не працює
- Достоинства:
- Якісний звук
- Недостатки:
- Вистачає не надовго
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
База. Лучшие из лучших
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук.
Приємного користування!
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие наушники, недостатков не нашла
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працюють.
- Достоинства:
- Єдині, що підходять для "Айфона".
- Недостатки:
- Висока ціна.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
сделал возврат, не подошли наушники, возврат средств не получил, теперь нет ни денег ни наушников
- Достоинства:
- Недостатки:
- шарашкина контора
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок, использую для разговоров.
- Екатерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники працюють наче добре, але мікрофон під питанням, люди мене погано чують чи взягалі не чують якщо я не підношу мікрофон прямо в притул до гуд
Тож є питання до оригінальності виробу- Достоинства:
- зручна модель
- Недостатки:
- не працбє коректно мікрофон
- Денис
Як вирішили проблему з мікрофоном?
- Евгений С***
нажаль гарного мікрофону в подібних навушниках ніколи не буде
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручні як гарнітура для викликів, а слухати музику краще в чомусь більш потужному.
- Достоинства:
- маленькі, зручні
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук.
Приємного користування!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалися якість та звучання
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила ці навушники, треба були дуже терміново, тому замовила доставкою курʼєром
Прийшли з входом usb-c, про що я відразу повідомила магазин, що прислали не те що я замовила ( прикріпила всі фото, самі навушники навіть не відкривала)
Отримала відповідь, що за бажанням Ви можете їх повернути, заповніть мільйон бумаг, анкет і можливо через тиждень щось станеться
Я заплатила кошти за що? Щоб зараз займатись поверненням і бігати з магазину в магазин? Я заплатила за доставку курʼєром для чого? Щоб мені привезли не той товар ? І знову ж таки тепер бігати саме в магазин і займатись поверненням!!
У відповідь мені мовчать, дівчата тільки фіксують мої звернення і кажуть чекайте
Дякую велике, 1500 грн на рівному місці пішли
Професійність та відповідальність на високому рівні- Достоинства:
- Навіть не знаю, не змогла їх використати так як вхід до телефону не підходить
- Недостатки:
- Не відповідальність працівників які збирають замовлення
- Мамедов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щикарные наушники
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повне розачарування. Не очікував від Rozetka. Підключив і відразу відчув, що звук не чистий як має бутиВідсутній напис і серійний номер, на шнурку..Придивився і побачив що дати випуску на коробці в середині на книжці відрізняються на штекері, видно сліди клею. Єдиний серійний номер який вказаний і то не факт що то він не пробивається на сайті Apple. Всі ці номера і модель, якщо придивитись вказані не на коробці, а на наклейках. Очікую на зворотній звʼязок і повернення коштів.Мій телефон у Вас є.
- Достоинства:
- Немає, тільки розпач
- Недостатки:
- Rozetka продає не оригінальний продукт під видом оригіналу і по ціні оригіналу. Це фінал!!!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Евгений Д***
Та же ситуация, нужно быть глухим что бы не услышать разницу. И хоть 10 раз напишите что у вас только оригинальная продукция.
- Анатолий Ш***
Орігінал буде тільки з коробки з телефоном, про інші можете забути!
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает хорошо, хороший микрофон. Скорее всего оригинал
- Достоинства:
- Хороший звук хороший микрофон
- Недостатки:
- Не нашла
- Даниїл М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нарешті мені попалися нормальні навушники! Якість звуку дуже подобається, гучні, звук об'ємний (ніяких приколів при прослуховуванні), навушники не випадають і все це за таку файну ціну. Дуже сподіваюсь, що пропрацюють довго. Це найкраще, що я замовляв ;)
- Достоинства:
- Якість звуку, об'ємність, не випадають, ціна, швидка доставка
- Недостатки:
- —
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Original Classic Apple
- Достоинства:
- Все просто це Якість, Звук, Дизайн та стиль.
- Недостатки:
- Новий eco дизайн box, для мене це неприємний момент був.
- Яковенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не оригинал. Качество сборки ужасное видно швы невооруженным взглядом как на проводе так и на самих наушниках, как будто их перепаяли. Сравнивал с тремя предыдущими парами наушников отличается коробка (3 предыдущие пары брал в других магазинах и везде коробка была одинаковая), качество сборки и звучание. Продают копию под видом оригинала что должно стоить вдвое дешевле.
- Достоинства:
- работают
- Недостатки:
- не оригинал
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Артем
В мене такi ж, що йшли з iphone. Повiрте, шви такi ж. То ж моя порада - перед тим як скаржитися, розберiться у питаннi.
- Бондаренко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З SE 2022 працюють Оригінал
- Бондаренко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер Оригінал Дякую
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришли за 1.5 дня. Отличный звук. Оригинальный бренд. И вообще все по кайфу
- Достоинства:
- Все отлично
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мікрофон працює некоректно - подає зворотній звук у навушник з вагомими шумами
- Вита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює на відмінно поки, тільки забрали. Хороший звук.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Недоліки відсутні
- Єлизавета В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Деріл Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди актуальні, ніколи не підведуть
По звуку все прекрасно, мікрофон якісний
Досвід користування 6 років- Достоинства:
- Якість збірки, звук
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В поєднанні з Apple Music для повсякденного використання їм немає рівних в співвідношенні ціна якість. Але може хтось і забув що дінаміки в навушниках мають ресурс, після котрого звук не звучить як в нових тобіж якщо слухати кожен день і більше 12 годин на добу то через рік, півтора їх бажано замінити. Навіть apple дає лише рік гарантії яка діє лише на дінаміки бо якщо фізично пошкодити дріт це не буде гарантійний випадок.
- Достоинства:
- Ціна це найдедевші навушники з якісним звуком та розʼємом lighting
- Недостатки:
- Немає виходячи з реалій
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рад покупкою
- Достоинства:
- гарний звук, мікрофон
- Недостатки:
- нема
- Геннадий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Роза Л***Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Підробка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Через місяць відмовил мікрофон
- Сергій М***Продавец: Rozetka
Це скам- якщо замовите лайтнінг пришлють юсб с чи інші взагалі як повезе
- Недостатки:
- Скам