Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 16 Plus 256GB Pink (MXY13SX/A)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Таня П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16. Цвет: Ultramarine. Встроенная память: 128 ГБ

Всім рекомендую

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Незнайшла
  • Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16. Цвет: Pink. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон супер
    Брала виключно для якості камери
    Після Самунгу це щось)

• Евгений Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Супер.доставили на следующий день адресной доставкой.телефон удобный в руке,легкий.Значительно удобнее моего старого 11

• Максим А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Купив дружині на подарунок, повністю задоволена це ж іпхон))

Достоинства:
    Дружина задоволена, а я по самсунгам
    Недостатки:
    Як тільки купив, ціна впала
  • Вадим С***

Гарна заміна для самсунга. Все добре

• Роман

Все сподобалось

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юлія Ц***

Телефон супер

Достоинства:
    Я найкращі телефони взагалі
  • Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16. Цвет: Teal. Встроенная память: 128 ГБ

Прийшов швидко. В роботі все подобається.

• Оксана М***

Після 4 місці користування почав мигати екран, поки не перезавантажити телефон на проходе, просто ніби яскравість зменшується і збільшується без зупинки поки не перезавантажити

• Максим Г***

Для відома деяких, айфон скуповує самсунги - тому що є одні і тіж комплектуючи, хоча я більше склоняюсь до їх слиянн'я у дільнішому (я даю у продовж 20 років). То у самсунг така ж сама проблема з екраном!!!

• Инна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Plus. Цвет: Teal. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон використовую два місяці , а вже після тижневого використання з ним почалися приколи. Раз на день вимикався тоді коли я заходжу в камеру . Тепер почав виключатися коли я просто розмовляю у ват сап, або по мобільному. Просто бере й вимивається. Також коробка як у більшої частини людей з відгуків-грязна прийшла, але на відмінну від того що він постійно вимикається, на коробку очі можна закрити. Продавець, можете вийти на зворотній звʼязок та допомогти чи пояснити у чому справа ? Бо за такі гроші якось на дуже кайфово купувати телефон , який в любий на підходящий момент може вимкнутись!!

Недостатки:
    Вимикається постійно, брудне пакування.
    • Светлана П***

Вам ответили ? Поменяли телефон?

• Михайло Л***

Таке враження, що він у вас перегрівається. Щось з процом

• Іона Г***

Выключается потому что вы закрываете камеру,в приложениях типо ватсапа телеграмма ну и общений,когда закрываешь камеру переднюю телефон выключается

• Геннадій К***

Телефон гарний, на зараз напевно найкраще співвідношення ціна-якість, особливо під акцію!!

Достоинства:
    Дисплей, кольори, функціонал
    Недостатки:
    Покі немає

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук.
      Приємного користування!

• Айфон 1***
    Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Це мій перший айфон і я розчарований! Не розумію чому люди ведуться на це. Як на мене, то ціна завищена і не відповідає якості, тобто альтернативний телафон на Андроїд дешевше на 250-300 доларів.
    При цьому телефон не поганий у всьому: нормальна камера, якісний звук, чудовий дісплей тощо!! У порівнянні з Андроїдом Айос вимагає більше дій. Грубо кажучі, користувачу доводиться тиснути 2 кнопки коли можна 1, і це не питання звички. До того ж гірше адаптовані ігри, а застосунків менше хоч і є альтернативні.
    Користуюсь досить активно, тому заряджаю 2-3 раза на добу!

Достоинства:
    В цілому не поганий телефон
    Недостатки:
    Дорогий, слабий акумулятор, Айос з наведеними недоліками
  • Олександр Д***

Все супер !

• Микита Ч***

хороший телефон
    дружина вподобала бардзо

Достоинства:
    все
    Недостатки:
    не виявлено
  • Альона Б***

Очень понравился

Достоинства:
    Сверхмощный процессор, яркий дисплей
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Plus. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Все чудово , хотіли великий екран )все супер,різниця між 11 видна

Достоинства:
    Топ
    • Олег

Так різниця є, 11 кращий

• Оксана М***

Користуюсь два місяці, все добре

• Вікторія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16. Цвет: Ultramarine. Встроенная память: 256 ГБ

Користуюсь вже 4 місяці , батарея 100%
    Задоволена якістю фото

Достоинства:
    Камера та батарея
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Анна Б***

Добрий день . А як ситуація зараз з батареєю ? В мене катастрофічно стала падати батарея телефону пів року (

• Тетяна К***

Айфон 16 виглядає стильно, працює швидко і плавно, камера знімає деталізовано навіть у поганому світлі, а батарея тримає цілий день. iOS стала ще зручнішою, але ціна досить висока. Загалом, преміальний смартфон для тих, хто цінує камеру та продуктивність.

• Володимир Л***

Ну не впевнений з приводу "преміальний" та якості камер, користуюся Vivo X 300, по камерам та якості фото легко розкладає на лопатки 17 Про Макс, до речі батарейки 6040 вистачає на два дні

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук.
      Приємного користування!

• Андрій

Володимир правий! Це типовий масмаркет без особливостей. Мені він так набрид що вже ходив з 11-им, мото едж 40, піксел 9 і т.д те що зміг позичити, щоб урізноманітнити відчуття, бо 16-ий вийшов на стільки буденним та безликим що з ним хіба 8-ий зрівняється. Камера файна лише на його ж екрані - якщо прибрати накладений фільтр і дивитись на екрані ПК то тут звичайне фото і до речі часто змази навіть з увімкненим фото в русі тож з камер мені лише фронталка подобається, продуктивність - вибачте та з таким нагрівом страшно навантажувати смартфон!

• София С***
    Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Все хорошо работает

Достоинства:
    Удобний красивый стильный
  • Марина М***

Чудовий телефон . Задоволена .Все швидко та якісно .

• Андрій Б***

Оставляю отзыв спустя некоторое время после покупки - брал себе и отцу.
    Добротное устройство, ранее долгое время пользовались Android смартфонами - прослужили они верой и правдой (и продолжают как резервные).
    Надеюсь IPhone также послужит на совесть.

• Андрій Б***

Оставляю отзыв спустя некоторое время после покупки - брал себе и отцу.
    Надеюсь IPhone также послужит на совесть.

• Тимофій Ч***

Чудово оновитись саме на цю модель

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16. Цвет: Teal. Встроенная память: 256 ГБ

Поламався вже за два дні! Забрали в сервіс і вже більше двох тижнів тиша! Товару немає, а частини плати як положено. Купували доньці на подарунок, вона засмучена страшенно. Новий товар, а буде з ремонту!

• Андрій К***

Якщо довше місяця хочуть ремонтувати то ніби маєте право отримати новий або повернути кошти. ШІ вам в допомогу.

• Станіслав Т***

Телефон купував для дружини на подарунок, була знижка -10 % при оплаті картою visa від Приват банку.

Достоинства:
    Круто що перенесення з одного на інший пристрій без втрати даних .
    Мені перейшов 13 айфон у спадок :D
    Недостатки:
    Звично що ціна за бренд не мала .
    • Андрій

Скажіть будь ласка у Вас теж при збільшеному маштабі зʼявились артефакти зображень програм і т.д та гальмує браузер?! Маю в сімʼї 15, 16е та 16 і на всіх однаково - якісь полоски в застосунках і зображення виходить за межі екрану к багатьох програмах та й браузери перепробував з десяток і всі дуже повільно працюють саме після збільшення маштабу. Перегруз і т.д не допомагає, а користуватись стандартним екраном не зручно через розмір екрану:(

• Уляна Є***
    Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Прийшов товар… коробка зіпсована, вторичне використання!
    Брали на подарунок….
    Вся грязна, враження що буцали по всьому складу

Недостатки:
    Неналежне пакування, зіпсоване,

• Олексій

Донька задоволена, це головне

Достоинства:
    Новий процесор, зручний девайс
  • Станіслав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Plus. Цвет: Ultramarine. Встроенная память: 128 ГБ

Все прийшло вчасно

• Юрий М***

Все супер. Рекомендую

• ЮРІЙ Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Plus. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Дуже задоволені гарно дякую

• Наталія Т***

Швидка доставка
    Сервіс

• Максим Т***

Жінка задоволена і це головне!!!!

Достоинства:
    Фото, якість зображення, швидкість.......
    Недостатки:
    Поки відсутні
  • ТЕТЯНА С***

Еоалаллаьслсллсо

Достоинства:
    Ововтвтата
    • Илья П***

Информативно

• Руслан С***

Топ

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Plus. Цвет: Ultramarine. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон оригинальный всё как в описании всем советую покупать на розетка.

Достоинства:
    Всё