Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Natural Titanium (MYX33SX/A)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Артём О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro. Цвет: Black Titanium. Встроенная память: 256 ГБ

Ось і минуло трохи більше року з моменту купівлі. Що сказати — судячи з відгуків, нам пощастило, бо жодних проблем із телефоном не було. Навіть зараз виглядає та працює наче щойно дістали з коробки.
    Ми повністю задоволені.

Достоинства:
    Працює
  • Злата Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro. Цвет: Desert Titanium. Встроенная память: 256 ГБ

Купувала новий телефон у продавця Rozetka. Приблизно через 4–5 місяців після покупки помітила дефект екрана — невелике чорне плямце збоку. Спочатку думала, що це норма, але згодом з’ясувалося, що для нового телефону це заводський брак.

Звернулася до сервісного центру по гарантії. Під час розмови з менеджером чітко попередила, що не даю згоди на ремонт, а розглядаю лише:
    • обмін на інший телефон
    • повернення коштів
    • або залишити телефон без втручання

Менеджер запевнив, що після діагностики зі мною зв’яжуться для узгодження подальших дій.

Цього не сталося.
    Через тиждень ніхто не подзвонив, тому я звернулася сама і дізналася, що телефон вже вирішили ремонтувати. Я знову наголосила, що категорично проти ремонту і наполягаю на поверненні коштів, адже дефект — не з моєї вини, а заводський, і я купувала новий, а не відремонтований телефон.

Мені порадили написати заяву на повернення коштів і пообіцяли зв’язатися. Я це зробила.
    І знову — жодного дзвінка.

Коли я подзвонила наступного дня, мені повідомили, що телефон вже відремонтовано, а повернення коштів тепер неможливе. На запитання, чому ремонт був проведений попри мою пряму заборону, менеджери не дали жодної відповіді — просто мовчали або перекидали відповідальність, радячи «дзвонити туди» чи «це не до нас».

Це виглядає як повна неповага до клієнта та ігнорування його рішень.

Додатково: після ремонту з телефону зняли захисне скло і не наклеїли його назад, тож тепер я змушена робити це за власний кошт.

Підсумок:
    • заводський брак
    • ігнорування позиції клієнта
    • некомпетентні менеджери
    • відсутність комунікації
    • самовільний ремонт без згоди

Я дуже розчарована ставленням Rozetka до своїх покупців. Якщо ви не хочете отримати телефон із браком і потім витрачати нерви на безрезультатні дзвінки — рекомендую розглянути інші магазини.

Недостатки:
    Не професійність менеджерів, заводський брак, ігнорування прохань клієнта

• Юрій С***

Таке ставлення - норма для Розетки. Як продавці вони топ, далі їм клієнти байдужі

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro Max. Цвет: Natural Titanium. Встроенная память: 256 ГБ

Вирішила оновити iPhone 13 Pro до iPhone 16 Pro Max. Перший телефон придбала в Rozetka — вже ввечері в день покупки помітили битий піксель на екрані.

Хочу відзначити сервіс Rozetka: звернення опрацювали швидко, запропонували гарантійний ремонт. Оскільки з моменту покупки ще не минуло 14 днів, я відмовилась від ремонту та обрала повернення коштів — усе оформили без проблем.

Після цього замовила ще раз новий iPhone 16 Pro Max. Телефоном користувалась близько 8 місяців, без падінь чи сторонніх втручань. Проте з часом він перегрівся під час звичайної зарядки, після чого перестав вмикатися та заряджатися взагалі.

Достоинства:
    сервіс Розетки
    Недостатки:
    Apple - вийшли з ладу 2 телефони за 8 місяців
  • Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro. Цвет: Desert Titanium. Встроенная память: 1 ТБ

Швидко, отримали запечатаний. Дякую

• ДЕНИС К***

Гарний телефон, але таких грошей не вартує

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro. Цвет: Desert Titanium. Встроенная память: 128 ГБ

Після купівлі відкрили вдома. Все ок. Але оновлення було дуже довго і зникло світло. Загалом вийшло що телефон не дооновився і був постійний цикл вітання. На наступний день прийшлося ідти до сервіс центру щоб відновили заводські налаштування.

Достоинства:
    Якість телефону
    Недостатки:
    Це не недолік, а обставини. Було велике оновлення і телефон не встиг оновитися - пропало світло
  • Юрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro Max. Цвет: Desert Titanium. Встроенная память: 256 ГБ

• Роман Б***

флагман

Достоинства:
    в усьому краще конкурентів
  • Вадим С***

Перед 16 pro max користувався 14 pro Max. Різницю відчув відразу. Телефон швидший, краща камера, легший та приємніший в руках, яскравіший і візуально більший дисплей. Подобається що корпус з округлими краями( не ріже руку). Вартий уваги.
    Доставка супер.

Достоинства:
    Легкий, гарна камера, якісні матеріали корпусу, чудовий дисплей.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Олександр

Добрий день, якщо не важко підкажіть, будь ласка, яка дата виробництва Вам дісталась, бо дивився в іншому магазині в них залишились тільки з датою виробництва 11.2024

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro Max. Цвет: White Titanium. Встроенная память: 256 ГБ

Чудовий апарат

• Вадим С***

Доставка дуже швидка. Гарне обслуговування. Телефон якісний все працює як треба.

Достоинства:
    Гарна камера, довго тримає заряд, крутий колір
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Максим Б***

Придбав даний телефон дружині. В користуванні більше двох місяців. В цілому апарат чудовий, фото ,відео просто супер. Фото подобається у айфона ,лайв режим ,рухомі знімки ( просто бомба),відео якість топ. Щодо користування,то вистачає на добу зазвичай активного користування. Щодо скролінгу ,то все літає. Дизайн ,дружина у захваті ,колір просто вогонь. Зібрано гарно,фарба на місці ,царапок немає .

З недоліків : вартість і після андроїда довго звикала,щодо відсутності кнопки назад . Правда наразі це не відчувається вже суттєво,звикла за два місяці.

Висновок:
    Як подарунок для дівчини,дружини просто супер.

Достоинства:
    Фото,відео,збірка,колір..
    Недостатки:
    Вартість, після андроїда буде важкувато звикнути
  • Юля

Забрала сьогодні телефон і при перенесенні даних і оновленні iOS - завис, після перезавантаження зʼявився екран з привітанням, який не дозволяє розблокувати телефон і почав грітись. Вимкнути неможливо. Просто чудово! Якщо хтось читає погані відгуки і сумнівається купувати телефон чи ні, то не купуйте, поки не вирішать цю проблему. Думала мене це торкнеться

Достоинства:
    Айфон
    Недостатки:
    Купа грошей коту під хвіст

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro Max. Цвет: Black Titanium. Встроенная память: 512 ГБ

отличный телефон! хорошая цена, получила на следующий же день! рекомендую делать доставку на сам пункт Розетки, чтобы убедиться в целостности, тк я по глухости оформила на новую почту, и там посмотреть до оплаты нельзя по правилам. по телефону все отлично!

Приємного користування!

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro. Цвет: White Titanium. Встроенная память: 1 ТБ

Поки все добре. Дружині сподобався.

• Віта Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro Max. Цвет: Black Titanium. Встроенная память: 256 ГБ

Ще не можемо повноцінно оцінити, відразу запустився, завантажили оновлення і тут щось пішло не так .... Як результат: телефон віддали на діагностику... Чекаємо

Достоинства:
    Сподіваємось, що є
    Недостатки:
    Після завантаження оновлень глючить
  • Іван

Користуюсь вже кілька місяців, перейшов з 11-го. Телефон супер! Різниця між 11 суттєва у всіх аспектах.

Достоинства:
    Камера, чип A18 Pro, 120 Гц OLED, титановий корпус та занадто довга автономність (Ще ні разу не садив нище 20 до кінця дня, як би не старався) в основному до кінця дня залишається 50 - 60%
    Недостатки:
    Висока ціна, важкий.
  • Денис

В процессе активации телефон завис. После перезагрузки не могу разблокировать. Радости полные штаны.

• Емчинская Я***

Здравствуйте,подскажите как решили вашу ситуацию?

• Яна

Доброго дня,підскажіть будь ласка як вирішили вашу проблему

• Анна Г***

Після 13 перейшла на 16 pro Max то дійсно не зручно великий і важкий ,але нічого звикну .Музику ставлю свою ,через програму ,а не стандарт .А так все те саме в використані як і в старому телефоні .

Достоинства:
    Великий екран ,камера
    Недостатки:
    Важкий
  • Юлія Ш***

впервые заказала через Розетку телефон. очень довольна, цена хорошая, и тебе никто не пихает ненужные гарантийные платежи! можно добавить по желанию блок питания чехол и тд , что тоже удобно!

• Данило М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro. Цвет: Natural Titanium. Встроенная память: 256 ГБ

Все Гуд

Достоинства:
    Камера
  • Голуб Ю***

Перейшла з андроїду на айфон, все життя на андроїді була - не пожалкувала. Як раз карту памʼяті саме з 16 про є можливість Флеш пам'ять USB SanDisk Ultra Dual Luxe 512GB USB 3.1 Type-C Silver - це супер зручно, скидаєш собі фото і відео в ідеальному форматі і дивишся на своєму телефоні!!! Просто ідеально.

Достоинства:
    З 16 про - саме я винайшла можливість робити рінгтони з любої пісні - яку скачаю, вирізаю і на контакти кожного можу налаштувати.А не цей стандартний - тринь тринь тринь - мені це не подобалось в appl
    Недостатки:
    При записі розмови по телефону з абонентом, йде повідомлення опоненту про те,що йде запис… на андроїді - тільки було повідомлення саме тому хто записує. Великий недолік!!!!!!!
    • Маргарита

Яким телефоном користувались до цього?

• Коля
    Недостатки:
    Не ходить на роботу
  • Дмитро С***

Хороший телефон

• Прищепа О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro. Цвет: White Titanium. Встроенная память: 256 ГБ

Все супер, доставка вчасно і якісно.

Достоинства:
    Телефон працює, брала місяць назад, дуже швидкий. Не дивлячись на те, що було і негативних відгуків достатньо, ризикнула і взяла на розетці. Не пошкодувала. Рекомендую!
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ірина Ф***

Клас

Приємного користування!

• Олександр С***

Купив дівчині на подарунок. Так вийшло що купив за 20 днів до дня народження (22 липня), і телефон просто лежав. І ось 14го серпня на день народження ми відкриваємо телефон. Вмикаємо, і починаємо перше налаштування. Телефон починає грітись, свайп не працює на екрані, і скидання до заводських налаштувань не працює. Завіз у відділення він постійно гарячий.

У відділенні сказали - 14 днів пройшло, поваернення не можливе і телефон їде на гарантію. І ось сьогодні мені приходить сповіщення, що телефон починили по гарантіїї і скоро він буде у відділенні.

З правової точки зору - магазин Розетка правий. Але я б хотів щоб вони стали на моє місце - я купую дорогий телефон, ЦЕ ЯВНО БРАК З ЗАВОДУ! вони можуть повернути його до епл, бо (як у них написано це авторизований продавець)). Але вони вскрили мені телефон, шось там поміняли або не поміняли. І я за ціною НОВОГО телефону отримую відремонтований відкритий товар за 56 тисяч.

Дякую. Був з вами з самого відкриття магазину. До побачення.

• олексій г***

Нажаль у разі поломки новий айфон по гарантії тільки у сша

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Гість

Самі ВИнні в цій ситуації, бо завчасно придБали... нахіба завчасно? Ну за 2-3 дні, я б зрозумів. Але ж не за 20 днів... розетка все вірно зробила, які претензіїї можуть бути?

• Ігор Ш***

Купив для дружини. Перейшла з 13 Pro на 16 Pro. Дружина задоволена)
    Я посидів в ньому 10хв і зрозумів добре що в мене Pixel 7 Pro і ще краще що скоро буде доступно Pixel 10 Pro))

Достоинства:
    В робочому стані.

Приємного користування.

• Наталія

Чому вам піксель краще, а дружині айфон?

• Ольга М***

Все чудово .

• Максим Б***

Замовив даний товар на подарунок. Доставили швидко , за два дні. Все запаковано та стоять пломби ,тож на відділені не відкривав . Від розетки можна узяти розширену гарантію на два роки , дуже цікаво зробили. Йде рік від виробника та два від розетки,якщо з телефоном все ок за цей час - потім вертають суму у вигляді сертифікатів за вашим запитом.
    Щодо телефону. Колір гарний,щось типу ніжного рожевого. Після Андроїд треба трохи звикнути. Для перенесення програм качаєте додаток на старий телефон і все доволі просто. Єдине що переписки в чатах не збереже. Камера гарна . Окремо виділив би вібромотор, коли пишеш повідомлення. Акум тримає день активного користування точно . В комплекті не йде блок живлення, тож мій вибір пав на 45w ugreen.
    Щодо примочок епел ,то треба час щоб усе вивчити бо це геть інший світ.
    Доречі,брав ще чохол від розетки саме під цей колір силіконовий за 300грн - не зайшло , виглядає дешевше і дуже об'ємно. Мабуть слід дивитися в бік бамперів тоненьких. Захисне скло окремо купляєте.

Достоинства:
    Гарний смартфон на подарунок,якщо давно хотіли саме епл
    Недостатки:
    Вартість
  • Катерина Б***

Супер, Apple як завжди на висоті.

• Сергій

Чудовий пристрій.

• Андрій

Чим? З суперовим дизайном згоден, але у плані використання це треш - захотів познімати дитину на озері то за годину з 80 до 20 сів акум, а захотів побавитись у тундру то ще гірше ситуація і це якщо не згадувати про падіння яскравості і не зручного інтерфейсу та обмежень ПО. Камери супер, але щоб Вас не переслідувала думка про не хватку памʼяті треба версію мінімум на 512, а ще бажано павер з магсейв з собою завжди мати! Після 15 не знаю що тут хорошого бо попередній був кращий акумом тож купа незручностей були відсутні і ще й екран був більший тож було комфортніше і ричажок безвітказний, а от та новосодна кнопка працює не логічно і тяжко звикнути що при різних умовах різні дії для активування - заблокований то два тика, розблокований то затиснути і т.д, також свайп назад теж десь є а десь нема, а мащтаб в різних застосунках відрізняється, все через два тика - опусти екран щоб тинкути назад, два рази тикнути щоб оплатити, два тика для скачки, тик щоб розбудити в браузері кнопки в тоді тільки тик назад і т.д. А відсутність Укр мови для керування і т.д це взагалі треш... навігатор дуже убогий в плані деталізації. Переклад команд і дій часто вводить у ступор. Смарт чудовий, понтовий, але не відповідність отриманого при цих затратах шокує в негативному плані.

• Шаріпов Р***

Придбав вже другий. Всім задоволений.

Достоинства:
    Супер як завжди!
    • Гість

А з першим ЩО трапилось_?? Є ж гарантія...

• Євгеній З***

Дружина забрала. Задоволена поки. Далі буде видно. Зробили все оперативно. Вчора замовив сьогодні забрали.

• Роман

Ціна космічна, безумовно. Але як давні користувач епл вже просто не вивіз би адроїд, а за звичку треба платити. Хоча й скрізь сльози, але збирав довгенько. До цього з 2017 року бродив в кармані з пережившим все на світі 8+. Його час прийшов, тому ця мобілка буде відпрацьовувати себе ще років 7-8 так точно)

Достоинства:
    Якість операційної системи, якість самого пристрою
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия: iPhone 16 Pro. Цвет: Natural Titanium. Встроенная память: 1 ТБ

Работает без нареканий. Доставили вовремя, соответствовало описанию.

Достоинства:
    Оригинал
    Недостатки:
    Не обнаружено