Отзывы покупателей о Ноутбук Apple MacBook Pro 16" M4 Pro 48/1TB 2024 (Z1FT002LF) Space Black

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Космический серый. Объем установленной оперативной памяти: 48 ГБ. Объём SSD: 1 ТБ. Диагональ экрана: 14.2

Вчора я зробив замовлення на сайті розетки, і замовив макбук M5 із 48 ГБ RAM.

Сьогодні зранку самостійно забрав його у пункті видачі. Отримав чек і макбук. Гарантійного талону не видали. Дівчина яка видавала макбук була вічлива.

Зателефонував в службу підтримки стосовно гарантії - мені сказали що уточнять інформацію і зі мною звʼяжуться.

Розпакував макбук і побачив що в ньому чіп не M5 а M4-PRO.

Знову зателефонував у службу підтримки - повідомив про ситуацію, повторив повідомлення про відсутність гарантії, мені запропонували описати інформацію в чат бот. На моє прохання спілкуватися із живою людиною - відповіли відмовою.

Купив товар за 150 000 гривень, і жодна жива людина не захотіла зі мною спілкуватися поки розетка буде зʼясовувати і виправляти свої власні помилки.

Написав у чат бот, зробив скріни серіного номера, чека, опису товара на сайті розетки, фактичних технічних характеристик в самому макбуці. Звернув увагу на невідповідність опису товару (в описі чіп M5) фактичним характеристикам отриманого товару (фактично чіп M4-PRO).

В чат боті мені надали посилання на процедуру повернення товару, і сказали що вірогідно сталася помилка при комплектуванні товару. По факту чат бот просто відповів черговою відмовкою, навіть не намагаючись зʼясувати і розібратися в ситуації. Пінг - понг клієнта продовжився.

Макбук із чіпом М5 не випускається із RAM > 32 ГБ. Тобто із 48 ГБ може бути лише М4-PRO. І ця помилка розетки насправді дуже сильно ввела мене в оману, бо в реальності вибір між M5 із 32 ГБ і M4 pro із 48 ГБ - це зовсім не тривіальний вибір. Ніхто навіть не намагався щось зʼясувати і дослідити - відписували черговими футбольними фразами - "помилка комплектації" - що є брехнею - це не помилка комплектації.

Окремий фейл відстуність гарантії. Гарантія надається за чеком. Чек не містить ані серійного номера макбука, навіть номера замовлення в розетці не містить, він містить якийсь внутрішній номер, який по внутрішній базі розетки якимось чином повязаний із моїм номером замовлення. В мене немає жодного документа ані паперового ані електронного, стосовно того що на мій макбук із таким серійним номерм -має гарантію на такий термін. Все на чесному слові розетки. Яка збрехала із самого початку (про комплектацію) і бреше зараз через чат бота.

Тобто станом на зараз, менше доби як я зробив замовлення я маю макбук, який не замовляв, сплатив за нього 150 000 гривень, і не отримав навіть гарантії на нього.

Ніхто не вибачився, ніхто не запропонував допомогти, ніхто не запропонував компенсувати помилки розетки. Ніхто навіть не взмозі виписати справжній гарантійний талон.

Це пряме порушення законодавства України і правил захисту прав споживачів. У вас є гарантія вірте нам на слово - ось як це звучить.

Потужний макбук потрібен не для розваги - а для роботи в ЗСУ і потрібен вже зараз, швидкість отримання замовлення була також одним із пріорітетів. В мене немає часу і змоги ходити по чатботам - забирати повертати чекати на повернення коштів і замовляти інше.

Це не сервіс - це дно. Щоб не сказати міцніше.

Достоинства:
    потужний макбук
    Недостатки:
    розетка навмисно вводить покупців в оману і публікує опис комплектації якої в природі не існує M5 із 48 ГБ немає

• Олександр З***

Гарантійний талон із серійним номером надіслали на пошту.
      Вибачилися.
      Інформацію на сайті виправили.

• Олександр З***

Також, зрозумів ще одну свою помилку недостатнього аналізу - я вважав що 14 дюймовий буде довше тримати батарею ніж 16 дюймовий, виявляється навпаки. Треба ретельніше аналізувати перед покупкою. Батарея наразі для всіх нас дуже важлива.

• Кирило Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Космический серый. Объем установленной оперативной памяти: 24 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ. Диагональ экрана: 16.2

хороший

Достоинства:
    хороший
    Недостатки:
    не
  • Едуард
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Космический серый. Объем установленной оперативной памяти: 24 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ. Диагональ экрана: 14.2

Сказати, що ноутбук пушка-ракета, це нічого не сказати)
    Він ідеальний у всьому. Я чекав саме на М4 або M4 Pro, бо чип там набагато краще, ніж попередні, вирішив обрати Pro версію чипа.
    Технічна реалізація ну прям відмінно, сильно потужніше навіть за М3 Pro (збільшено оперативку та її пропускну здатність в базі, грамотно розподілені низько-, та високоефективні ядра, відео ядра дуже прокачали, та й нейроядра теж).

Я перейшов на нього з M2 Air, і це прям небо і земля:
    -автономність шикарна;
    -дисплей просто вау, мега яскравість, чорний чисто чорний;
    -звук динаміків топ;
    -додаткові порти для зручності;
    -нова камера теж помітно покращила в якості.
    Да, габарити та вага трохи більше за Air, але це мала жертва за всі інші плюси.

Достоинства:
    Відмінний ноутбук для роботи
    Недостатки:
    Хіба що ціна з нашим податком
    • Вадим Л***

Дуже дивно чути про яскравість дисплею. Сам також перейшов на MB Pro m4 з MB Air m2, і, чесно кажучи, був неприємно здивований тим, що різниці в яскравості дисплею я не помітив жодних. Якщо що, окулярів я не ношу, і зір маю досить добрий )

• Богдан

шо за фейк комент, стоїть позиція на про 16 дюймів а тут на фото 14)))) ви хоча б як робите фейкові коменти робіть професійно..

• Олег Ц***

Богдан, на фоткі 14ка, ти проя які 16 говориш

• Лукянчук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем установленной оперативной памяти: 24 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ. Диагональ экрана: 14.2

Його одноядерна швидкість близька до M4 Max. Дуже швидкий.

• Едуард

M4 Max по суті швидше у графіці, бо там відеоядер у два рази більше.

• Дмитро

епол конєшна
    тіпа початкова ram тепер 16
    але некастом модифікація максимальна тепер не 32-36гб, а 24
    а більше уже тільки якщо m4 max
    дурка

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    купа
    • Сергій

Не зовсім, можна взяти M4 pro з 48Гб що для 14 дюймового, що для 16 дюймового. Нажаль не можна 64. 64 можна лише для mac mini з M4 pro або macbook з M4 max.

• Эдуард В***

Почему? Брать вот думаю. Что Тода адекватнее будет?