Оплата частинами від ROZETKA

Отзывы покупателей о Ноутбук Apple MacBook Air 13" M1 8/256GB 2020 (MGN63) Space Gray

Код:  245161909
Оценка пользователей 4.61/5
  • Белоус Татьяна

хай щастіть

Достоинства:
    швидкий для діточок/
    Недостатки:
    клавіатура рос + проблемі з встановленням програм/ довго думає/ для роботи мала купити всі звичайні програми та що б встановити програми мала купу проблем /
    • Татьяна Григорян

А вы обновляли его? Такое может если система не обновлена.

• Сергей Мойсеенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Спасибо большое за качество работы,много лет пользуюсь этим магазином и нареканий никаких нет! Это мой первый Мак и впечатления просто вау! Производительность,дизайн все на высоте! Ещё раз спасибо большое!

Достоинства:
    % класс.
    Недостатки:
    Пока не нашлось.
    • Александр Фрашко

Что за накладка, где брал?

• Антон Пузанов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Нечего добавить. Лучше ноутбука не существует. И выполняет все задачи и игрухи еще тянет.

Достоинства:
    Быстрая доставка в пол дня по Киеву.
  • Надія Лутчин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    Достоинства:
    Легкий, зручний, швидкий.
  • Наталія Гербенко

Чоловік задоволений
    Швидкий та практичний

Достоинства:
    Тоненький
    Компактний
    Ноутбук для машини зручний)
  • Аріна Добровольська
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Работает отлично всё так как и должно быть

• Кирило Степанов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Менше ніж через тиждень почав погано працювати акумулятор. Після повного заряду батарея сідає різко з 100% до 63% десь за 15 хвилин

• Віталій Іващук

все чітко і швидко

• Андрій Дзудзило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Швидкий, зручний, ідеальний для роботи ноутбук. Рекомендую!

• Олексій Богданович
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Причина потери такого колва емкости аккумулятора мне не понятна, на ноутбке всего 104 цикла

Достоинства:
    Крутое устройство за свои деньги как для входа в эту систему с хороишм железлом
    Недостатки:
    аккумулятор потерля 7 процентов емкости за меньше чем год
    • Дмитро Коваленко

І пролежав на складі ще чотири роки?

• Сергей Гордиенко

он старый и 4 года валялся на складе, чему удивляться? Литиевая батарея все равно деградирует даже если не пользоваться. Оправдала бы такая покупка если б ценник был 50% от этого, потому что замена батареи уже очевидна у этой партии.

• Дима Приваленков

Че ты несешь ?? Какой старый?? Какие 4 года валялся..сынок..я покупал этот ноут в феврале 24 года и он был произведен в ноябре 23 года ..иди включай свой леново 2008 года и гугли информацию

• Сергій Поляков
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Перший мій макбук. Все як я собі і уявляв, треба звикнути до макОС. А так одне задоволення. Навіть дружина яка не любить товари компанії Епл сказала, що собі хоче, бо дуже сподобавсь)

Достоинства:
    Якість, продуманість, макОС
    Недостатки:
    Кабель зарядки смердить наче пліснявою.
    • Вова Бондаренко

Це не оригінал "Країна виробник Китай"

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Макбук як макбук, через тиждень вийшов з ладу трекпад...

Достоинства:
    Недостатки:
    Надійність
  • Вита Гаврильченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Все супер, брала два, діти в захваті

• Тарас

Добрий день, вибачте, хотів спитати, як тянуть ігри?

• Олександра

Це не ігровий ноутбук, але у деякі ігри, які адаптовані під цю систему, пограти можна. У апстор є Resident Evil безкоштовний, працює непогано

• Дмитрий Черкеов

Ну почему же не игровой? в целом конечно да. но поиграть можно в туже Мафию 2 например (временами конечно подлагивает но играть можно) Half-Life 2 вообще практически идеально идет через Parallels

• Марина Марченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Тільки-но купила ноутбук Acer, аж тут розетка запропонувала вигідні умови на купівлю Apple! Я вам так скажу : хтоб щось не казав РІЗНИЦЯ МІЖ APPLE і іншими ноутбуками ОЧЕВИДНА! Не треба казати , що ті хто обирають цей бренд «жертви маркетингу»! Ви спочатку спробуйте ! Потім поговоримо Це найкрутіший звук і користування ноутбуком за всі мої 40 років! Він вартий кожної гривні! Рекомендую ! І взагалі не турбує , що екран трохи менший ніж у звичайних ноутбуків ! Картинка супер! Звук відпад! Ще щось писали про те , що краска злазить саме в цьому кольорі - ну не знаю. Все на місці! У мене Все!

Достоинства:
    Дуже зручний і зрозумілий навіть без досвіду користування цим продуктом! Швидко з усім розібралась сама! Тримає заряд непогано! Звук! Легкий і компактний ! Та все супер!
    Недостатки:
    Мишку безкоштовно не дали ))))))))
    • Лубенченко Володимир

Хоча я і не прихильник Apple, але додав би про насолоду і зручність користування touchpad. Нічого подібного немає ніде.

• Олександр С

Коли на нові ноути з М4 вляжеться ціна, найкращий варіант для вас буде продати/подарувати цей ноут, докласти трохи грошей і взяти найдешевий базовий 14" Pro на М4, в нього все що вам подобається в ейрі - вдвічі краще

• Сергій Шульгін

Саме так. І це починаєш розуміти коли починаєш користуватись.
      У мене досвід більше 20 років. З них роки 3 як перейшов з Вінди на Mac OS. Це небо і земля. Нарешті я не витрачаю час на усунення проблем з ПК/операційною системою. Продумано. Зроблено для людей. Зручно. Купа рішень "із коробки". Суперова автономність! Вилизана оптимізована ОС.

• Олександр Козак
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Розетці за доставку і т.д. Але імпортеру бан повний, за імпорт товару з символом руцького гамняного рубля на клавіатурі

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Символ рубля кацапського і відсутність букви «і»
    • Аллат ллаллтт

Это рупий мужик

• Роман

Судячи по кількості дизлайків війна триватиме вічно. Взагалі не зрозуміло де розетка бере ці ноутбуки і навіщо люди їх купують. І для особливих, ирония пра "рупий" неумєсна, єта рубель

• Ніна Царегородцева
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Ноутбук просто чудовий, задоволена, всім рекомендую, зарядка тримається дійсно 15 годин, дуже допомагає працювати коли екстрені відключення світла.

• Дмитро Юрченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Сама чудова покупка за останні роки. Після макбук про 2015 з i7 та 16гб озу - цей базовий еір - просто якась ракета. Дуже приємний та швидкий. В середньому ОЗУ зайнято близько 6.5гб, мені вистачає з головою, працюю QA.
    Не знаю як влітку, але зараз він прям ледве теплий знизу.

Достоинства:
    Екран, клавіатура, тачпад, звук, автономність, швидкість обробки графіки, дизайн
    Недостатки:
    Російська мова та довбаний рубль на букві «Р». Вертикальний «ентер», абрізана клавіша “shift” в лівій стороні.
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Золотой

З часом почала западати кнопка пробіл

Так само

• Володимир

Усн відмінно працює

Достоинства:
    Apple
  • Святослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Купив ноут для роботи виключно тому, що компанія компенсовує амортизацію техніки. Апарат оверпрайснутий. Коли тобі важлива картинка, звук, збірка це твій товар. Ну і автономія підкупає. Естети точно кайфують.
    Якщо є можливості то варто брати :) а як нема грошей то в кредит точно не вартий.
    Ліпше купити в 2 рази дешевший на вінді.
    А так, епл є епл) товари якісні і дорогі)

Достоинства:
    Автономія, збірка, матеріал та екран
    Недостатки:
    Дорогий
    • Олексій

Ну, сейчас уже конечно эта цена является космической для M1 Эйр. Тем более, что в ноябре Эпл удвоила базовый объём оперативки до 16 Гб для всех своих ноутбуков без изменения цены. Таким образом в Штатах новый 13" М3 Эйр 16 Гб стоит лишь на 10% дороже продаваемого у нас М1 Эйр 8 Гб.

Но ещё совсем недавно ноутбук был очень хорошим.

• Диана Литвиненко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Я 29.08 купила на Розетці ноутбук Apple MacBook Air 13’’ M1 8/256GB 2020 Space Gray і мишу до нього. Так, і гарантію за 3000 грн на два роки. 4.09 я спробувала його інсталювати і виявила, що клавіатура не працює. Оформила повернення, маю про це акт прийому товару. Сьогодні (пройшло 13 днів) мені зателефонували з сервісного центру і сказали, що все вирішили, відремонтували і я можу його забрати. Але я купувала нову недешеву річ, у якій виявили заводську поломку, і зараз мені цей відремонтований не з моєї вини пристрій за 37K мені намагаються продати як новий.
    Коли я оформлювала повернення, мене запевнили, що після того, як в сервісному розберуться, що поломка не з моєї вини, мені ОБОВʼЯЗКОВО надішлють новий, як я і замовляла.
    Я планую оформити повернення коштів.
    З Розеткою було завжди ніби норм працювать, але зараз через неможливість комунікації я буду уникать замовлень тут.
    В локальному пункті видачі говорять, що нічого не знають і ні з ким звʼязати не можуть, тільки приймуть товар і можуть відправити скан заяви, мною написаної, керівництву.
    В сервісному центрі говорять, що розібрались з ним і можуть мені відправить. Все інше - не їхні повноваження. Порадили писати в чат.
    Написала в чат - там чухають голову.
    Розетка, це ж неможливо, коли комунікація з продавцем, яким є ви, відбувається через одне місце і це не можна вирішити або на місці, або за вказаним номером. Коли комунікація з кожним відділом не веде до комплексного оперативного вирішення.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Заводський брак

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

Абидна

• Viacheslav Bilchyk

Це старий ноутбук якому 5 років буде скоро.

• Тимофій Вашека
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Брав його для роботи, користуюся вже більше місяця. Це справжня ракета! Перейшов повністю з комп'ютера на макбук, бо можна працювати і під час відключення світла. Батарею тримає дуже добре, заряджається за пару з лишнім годин. Все плавно та швидко працює. Якщо брати для роботи у браузерах, в таблицях чи якихось CRM, то вистачає з головою, в чому переконався і сам. Мікрофон, динаміки, екран макбука — моя повага! Трохи незвично було спочатку користуватися, бо все життя користувався Windows (тачпадом ще досі не навчився правильно користуватися), проте з часом звикаєш до нового.

Одна порада, бо це зрозумів сам: треба купувати додатково сумку, конверт чи чохол до нього.

Достоинства:
    Батарея, швидкість роботи та стабільність
    Недостатки:
    Недоліків ніяких не бачу
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Користуюсь з березня, задоволена. Компактний, легкий. Звук, картинка - чудові.
    Підходить ідеально для домашніх задач.

Достоинства:
    Не глючить, довго тримає батарея
    Недостатки:
    Застаріло товсті рамки дисплея
    • Тетяна

Додам до свого відгуку, що через півроку почав «рипіти» динамік, дратує і від еплу такого не чекаєш. В іншому ноут показує себе добре.

• Николай
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Придваб ще в 2022 році. За цей час зрозумів що треба брати Про версію з мінімум 16gb оперативи, це більше індивідуально, якщо треба більш браузерна робота та мітінги то це топ вибір. Екран дуже ясквравий тому одразу боліли очі, вирішив налаштуванням Екрану:
    - Маштубування Більше місця 1680х1050 (шрифт став чіткіше)
    - вимкнув True tone
    - автоматичну яскравість вімкнув і ставив десь 60-75%
    - колірний профіль Adobe RGB (1998)
    Після очі видохнули від напруги.
    Батарейка топ, ютую 11 годин, робота 8-10 годин з головою це з софт та браузер.
    Недолік це аклвіатура ISO, просто жирний недолік, в мене 2 ноути і це трігер при зміні девайсу було, вирішив зовнішною клавіатурою под обидва девайси.
    Процесор М1 не гріється, тихий і потужний, віндовий ноут на інтелі мій це просто обігірвач в любу пору року.

Достоинства:
    Батарея, все літає на М1, легкий
    Недостатки:
    ISO клавіатура
  • Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Придбав його десь 3 тиждні тому.
    Опишу саме те, що я відчув. Тобто це саме суб'єктивно!
    Із мінусів
    - Дісплей. Дуже маркий! Навіть при обережному використанні. Дратує на всі 200%. І мені потрібно було його налаштовувати, голова та очі боліли від нього (це вирішується, мені допомогло відклюння фішки аля нейчер колор (не пам'ятаю назви) та переключення на ргб 1998)
    - Занадто тендітний

Із плюсів
    - АВТОНОМНІСТЬ!!! Такого на вінді не існує!!! На останній версії операційки, при середніх налаштуваннях по яскравості та гучності, витримував від 12 до 21 години!!! Фільми онлайн + інколи паралельно серфінг та паралельні проги типу ТГ.
    - Якісний звук динаміків
    - Дуже зручна операційка, куди краща за вінду

Я шукав для себе щось, що зможе мене розважати поки я без світла працюю на віндовз ноутбуці. Я це знайшов!)

• Станіслав

Трошки додам інфи, котрої я в свій час не зміг знайти

- Дісплей ідеальних пропорцій для такого розміру, думав буде малим
      - Дуже зручна та приємна клавіатура

Дуже не раджу

- Купувати якісь там кейси та накладки. Це не тільки може погіршити ваш експіріанс використання, буде зайвою витратою грошей, та і ще може нашкодити ноуту. Він повинен віддавати тепло, металевий корпус - є радіатором, ось чому і відмовились від куллера.
      - Відразу купляти хаби, тим більше оверхайпрайснуті

• Александр Подопригора

Microsoft Surface ещё 3-4 года назад давал 21 час автономной работы.

• Николай

Теж проблема була з очима, дуже боліли, вирішив:

- Вимикаєте True Tone
      - Автоматичну яскравість вимкнув і яскравість десь 65-75% чи як зручно ставимо
      - Масштабування екрану максимум ставимо 1680х1050 Більше місця і шрифт чіткіше став
      - Колірний профіль Adobe RGB (1998)

І все стало комфортно!

• Дмитро Дейнеко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Тонкий, дуже якісно зібраний, гарний екран, швидкість роботи, для такої товщини потужний звук!

Достоинства:
    Якість, швидкість, звук
  • Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Брал сугубо из-за автономности для игр и других сложных задач не подходит (очевидно). Радует хорошая экосистема с другими устройствами, легко переключает наушники с телефона на ноутбук например, так же передача файлов и всего остального с айфона на ноутбук и наоборот. Цена космос, но он ее отрабатывает.

Достоинства:
    Батарея/экосистема
    Недостатки:
    Разьемы
    • Станіслав

Тут вот как сказать по поводу игр. Я на нем иногда играю World of Warcraft, все отлично. Даже при 30+ градусной жаре в квартире, он не грелся. Графа конечно да, хуже чем с ПК с норм видюхой, но куда лучше чем от интеловской интегрированной..

• Олексій

Станіслав, с нативными играми (в т.ч. WoW) у маков проблем в принципе нет, особенно у прошек. Идут так же хорошо, как и на Виндовс. Проблема только в их малом количестве. Но почти во всё можно играть через эмуляцию (Parallels, Whisky, GPTK), правда плавного геймплея в этом случае ожидать не стоит, если игра ресурсоёмкая.

• Інна Воробйова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Это было лучшее решение купить его! Уже год не могу нарадоваться. Заряд держит, глаза не устают, работает быстро! Брала для работы (таблицы, отчеты, crm) и для фильмов. От Симс греется, но долго не играю.

• Полина

Скажіть, будь ласка, скільки тримає батарея?

• Григорий

Полина, пользуюсь таким же Макбуком около года. Использую для веб-разработки. Батареи хватает на 12-16 часов непрерывной работы.

Раньше работал за мощным ПК, но во время отключения электричества, ПК превращается в тыкву, а Макбук раскрывается во всех красе.

Макбук окупил свою стоимость в первый же месяц работы. Рекомендую к покупке.

• Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    Достоинства:
    +++++
  • Сергей Дзюба

Повністю задоволений

Достоинства:
    Якісна річ
  • Роман Пристайко

Все влаштовує. Але 8 ГБ оперативної це мало. Беріть мін 16 ГБ

Чушь

• Константин

8 гиг хватает с головой

• Діма К

8 гіг навіть на вінді ще хватає, причому відкрито купа всього: середовище розробки, локальний сервер, фотошоп, фігма, декілька вікон хрому із кількома десятками вкладок всіх разом, інші браузери для тестування, деколи ворд/ексель, ще чимало програм працюють у фоні і все ок, причому ноуту більше 10 років і єдине що там мінялося це hdd на ssd. На МакОс 8 гіг достатньо більшості користувачів. Мені теж для розробки вдосталь. Так що не треба про 16, це краще але не всім це потрібно

• Вікторія Котенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Покупкою задоволена, все чудово працює

Достоинства:
    Легкий, зрозумілий, елегантний
    Недостатки:
    Дуже навʼязливий сервіс працівників Розетки з оформлення додаткової гарантії
    • Андрей Фотиев

Из коробки стояла Sonoma?

• Дима Приваленков

Вентура

• Юлія Бовда
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Золотой

Все добре. Швидко доставили, був гарно запакований. В золотому кольорі дуже сподобався. Свої функції виконує.

Достоинства:
    Свої функції виконує
    Недостатки:
    Мало розʼємів
  • Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Золотой

Дякую Розетці за швидку доставку!

Достоинства:
    Дуже швидкий!
  • Леонтьева Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Золотой

Купила ноутбук! Дуже задоволена! Упаковка ідеальна, запаху при розпакуванні ніякого не було! Параметри ідеальні! Дуже задоволена покупкою!

Достоинства:
    Маленький компактний, з дуже хорошими показниками!
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Спасибо ROZETKA, вы - лучшие!
    Отличная машинка!
    Всё работает как часики!