Отзывы покупателей о Наушники AirPods Pro with MagSafe Charging Case 2021 (MLWK3TY/A)
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив жінці на подарунок, вона дуже задоволена.
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З коробки брак батареї кейса (заряджається годин 5-6, за ніч втрачає 15-20% заряду).
Через відключення електрики не було можливості адекватно протестувати роботу, два тижні минуло. Здав в сервіс, сказали 14-120 днів.
Купував в якості подарунку, не дуже приємна ситуація.- Достоинства:
- Звук, швидке підключення.
- Недостатки:
- Ціна, брак
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Понравились
- Достоинства:
- Звучат не плохо легкие
- Недостатки:
- Купил сегодня а гарантия только до 29.09.2023 как исправить
- Денис Т***Продавец: Rozetka
Судя по многочисленным отзывам это неоригинальные наушники. А я уже хотел купить (
- Дмитро Л***Продавец: Rozetka
1 не тримаються в вусі з любими вакуумними резинками. класичний стандат навушника навіть без вакуумних резинок тримається у мене ідеально.
2 не естетично всановлюються в вусі виглядають відтопиреними, не прилягають через дурну дизайнерську форму.
3 постійно потрібно поправляти
4 коли трохи спотієш вологі вони фонять звуковими перешкодами прямо в вухо через дотик до датчиків
Думаю достатньо.
Висновок . врни того не варті .- Достоинства:
- коштують більше чим мають. перевага для компанії звісно.
- Недостатки:
- за такі кошти багато недоліків коментуюдалі
- ОлегПродавец: Rozetka
Очень разочарован.
2 года пользовался обычными air pods.
Купил pro и разочарован.
Перовое - батарея, очень плохо держит кейс.
Второе - шумоподаление. Оно не спасет вас в матеро или маршрутке. Ну, лучше, чем простые, но не ах.
Мой совет — не берите про! Или не берите Apple! Реально!- Достоинства:
- Хорошо сидят в ухе
- Недостатки:
- Батарея и шумоподавление
Представник брендуДоброго дня.
Дякуємо за покупку і шкодуємо, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
Якщо Ви маєте проблему з шумодавом або з кейсом, просимо Вас звернутися до одного з наших сервісних центрів, які вказані у Вашому гарантійному талоні або до служби підтримки Розетки в Telegram,щоб наші фахівці змогли надати Вам контактні дані найближчого до Вас сервісного центра.
- Бугрик С***Продавец: Rozetka
Замовляв дівчині на день народження. Прийшла доставка, курьер дав мені їх в руки. Попросив поставити якусь печать. Я сказав що у мене немає нічого такого і він забрав їх у мене. Навушники і доставка були вже оплачені. Через день прийшло повідомлення знову що очікувати заявку в цей день. Доставки не було. Передзвонили мені і сказали що чекати в інший день. Так дівчина залишилася без подарунку на др. На розетці вони коштують найдорожче і в подарунок отримуємо ось такий сервіс. Дуже злий на розетку.
- Недостатки:
- Сервіс магазину
- Віктор К***Продавец: Rozetka
Реально круті! Шумоподавлення працює навіть без музики - натиснув і усе, жодного шороху (хоча сильні звуки пробиваються).
- Достоинства:
- Реальне просторове звучання, баси, не відчуваєш в вусі
- Недостатки:
- Трохи тупить кнопка натиснення (може не для моїх пальців)
- Шепилов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це коментар не про те, що це за навушники та чому вони круті або не дуже. Це коментар про те, що, нажаль, коли ви їх купуєте, навіть оригінальні в Розетці, необхідно, ні, НЕОБХІДНО перевіряти справність в магазині. Я не перевірив і втратив три тижні користування новим товаром.
Нажаль, навушники були несправними. А саме, не працювала сенсорна кнопка на правому навушнику. Помітив я це уже вдома під час першого користування.
З приємного: співробітники магазину виявляли максимальну емпатію до моєї ситуації, хотіли допомогти. Але, нажаль, довелось повертати по гарантії і чекати відповідь від магазину. Через приблизно три тижні я отримав інші, нові, уже справні AirPods і можу ними користуватись!- Достоинства:
- Rozetka непогано відпрацювала брак товару
- Недостатки:
- Навушники були із заводською несправністю
- РусланПродавец: Rozetka
Чудові за свої кошти!
- Влад И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бомба !!!
- Андрей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це реально найкращі вуха !!!! Які я слухав !!!!
- Достоинства:
- Незнайшов
- АлександрПродавец: Rozetka
Полное *****. Брал тут. Через месяц начали репеть. Отправил сюда же с указанием, что треск у обоих наушниках. Месяц ждал. Поменяли один правый. На почте проверяю- левый так же трещит. В чем проблема была поменять оба , СЦ РОЗЕТКА? Отправил опять . Снова месяц без наушников. Поменяли . После гарантии проработали 6 месяцев. Снова треск в обеих наушниках
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не стоят своих денег
- Олександр К***
У мене рік не пропрацювали перестали підключатися. По гарантії замінили кейс.
Після закінчення гарантійного року почали рипіти. Спочатку один, потім обидва. Підозрюю що через те, що внутрішні мікрофони ненадійно зафіксовані в корпусі. Вимкнення всіх режимів (шумодав, ефект прозорості) - ліквідовує рипіння, але тоді навушники без адаптивного еквалайзера звучать майже ніяк.
- Руслана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Активний шумодав може трохи давити на вуха, особливо якщо в тиші.. Але на приклад, кондиціонер не чутно взагалі.
Є режим прозорості який записує навколишні звуки та транслює в навушники - топ. Добре чути все і музику і середовище.- Достоинства:
- Норм працюють
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав навушники. Оригінальні. Є великий плюс розетки, що гарантія 1 рік, і є можливість перевірити оригінальність продукції у відділенні. Дуже задоволений, звук топчик. Добре що не брав в інших магазинах, бо дуже багато шахраїв.
- Достоинства:
- Звук топ
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество звука стерео в пространстве впечатляет. Управление шумом с хорошей настройкой.
Остался доволен наушниками и продавцом Rozetka.
Люфта связанного с футляром нет, всё ОК.- Достоинства:
- Звук особенно, плюс качество, удобство и лёгкость в использовании
- Недостатки:
- Низких частот не совсем хватает
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Таня Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово але один навушник заряджається повністю тільки на бездротовій нерідній станції, від зарядки дуже довго і недокінця( але сеодно улюблені зручні навушники чоловіка!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спустя две недели использования обратил внимание что левый наушник почти в два раза быстрее разряжается правого :(
Жаль что не смог обратить на это внимание раньше , а теперь это уже не гарантийный случай. Поэтому предупреждаю остальных - сморите на заряд после покупки!- Достоинства:
- Звук, дизайн, шумодав
- Недостатки:
- Деградированная батарея одного наушника
- Владислав З***
Что значить не гарантийный? На них год гарантия и можете в любой момент обратиться в сервис.
- Нина М***
Ушной палочкой чистишь разъем внутри кейса...все и снова будет нормально заряжаться
- Святослав А***
Добрый день. Это возможно не брак или дефект. В TWS наушниках всегда есть один главный, а второй ведомый наушник. Первый наушник, который Вы вытягиваете из кейса подключается к смартфону первым, он и становится главным. Он разряжается быстрее примерно на 20%. Попробуйте первым вынимать другой наушник и к нему подключатся смартфоном (если наушники такое поддерживают). В некоторых наушников ведущий (главный) только один. Желаю Вам удачи и приятного прослушивания :)
- Шерстюк В***Продавец: Rozetka
Купував не тут, а в іншому інтернет магазині. Навушники на сайті виробника пробиваються без проблем, тому не думаю, що в мене підробка.
Отже, найголовніше - звук. Насправді, нічого особливого. Звучать, як звичайні bluetooth-затички. Не випадають з вух, як звичайні владиші. Мають хороший мікрофон. До шумодава чи режима проникності претензій не має. Ну й загалом, робота в парі з Apple-девайсами на рівні.
Тепер до мінусів, і вони суттєві. Перше - це якість збірки, яка не відповідає навушникам за таку ціну. Шви склеєні криво, кришка кейса ледь тримається. Друге - це робота від акумулятора. Навушники можуть пропрацювати на одному заряді 3 дні, а можуть розрядитися за 1 день в самий не зручний момент. "Інтелектуальна" зарядка також живе своїм життям, яка для "збереження сроку служби акумулятора" сама визначає, коли починати заряджати. Тому, доводиться ставити навушники на ніч на зарядку, щоб бути певним в повному заряді.
Загалом, підбиваючи підсумок, ціна цих навушників має бути на рівні Samsung Buds, тобто в 2 рази дешевше. За таку ціну я не рекомендую їх купувати.- Достоинства:
- в коментарі
- Недостатки:
- в коментарі
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество звука отличное, все хорошо. Покупкой доволен. Из ушей не выпадают, крышка, как у многих, не люфтит (возможно в новой ревизии исправлено). Если жабка не душит, советую брать )
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наушниками и продавцом доволен, все отлично
- Влад П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв дівчині на подарунок, залишилась дууууже задоволена))
- ДенисПродавец: Rozetka
Не стал дожидаться новую версию прошек и купил те что есть на рынке.
Покупал для работы в паре с айфоном и макбуком.
Коротко говоря - если у Вас техника эпл - есть смысл брать, т.к. наушники отлично работают с Эпл экосистемой, а если Андроид - то нет смысла брать, т.к. в данных наушниках звук так себе (говорю как меломан), и на рынке много достойных моделей, от той же Сони или Сенхайзер.
В общем и целом покупкой доволен.- Достоинства:
- Хороший звук, режим прозрачности и шумоподавления, удобные
- Недостатки:
- Люфт крышки, хотелось бы более качественного звука, широкой сцены, глубины баса и других частот
- Сергей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
випадають з вух, що правий що лівий, змінні амбушури не допомагають, заряда кейса вистачає зарядити навушники на два рази, зовсім не задоволений цими навушниками, після двух місяців користування продав їх.
- Достоинства:
- шумодавлення, навіть при стрільбі з автомату працює добре)
- Недостатки:
- випадають з вух, часто треба заряджати що кейс що навушники це бісить
- Иван Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не думав що буду так приємно здивований від звуку блютуз-навушників.
- Достоинства:
- Звук.Звук.Звук.
- Михаил К***Продавец: Rozetka
Купував не на сайті а у европі ліфта немає все бомба мав другі і був дуже задоволений поки не здохли працювали 2,5 років рекомендую яблуко а всіх незадоволених шукайте замінник китая і не плачте P.S то є моя думка
- Леха И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество звука хорошее, сравнивая с EarPods, не заметил лучшего качества, кроме шумоподавления.
Управление работает хорошо 1короткий клик - пауза/плей, 2кк - след, 3кк - пред, 1дк - прозрачность/шумоподавление
выпадение из ушей. если просто носить - все ок, если попробовать в них поесть или работать смотря вниз - прийдется поправлять или терять. сразу после душа, держатся хорошо, но когда оболочка уха немного жирнеет - они перестают держаться. Плюс у меня искревлена ушная раковина левого уха, там это реальная проблема. при этом с EarPods таких проблем абсолютно никогда не было (только из-за шнура могли выпадать).
Шумоподавление - чувствуется как у вакуумных наушников, активности его не чувствую. 3д звук даже не знаю как включить на андроиде.
ну и самое последнее. не понимаю смысла в лайтнинге. если считаете лайтнинг лучшим - то сделайте блочки с лайтнингом и провод с одинаковым разъемом с двух сторон. если думаете что тайп с хорош - то используйте его... я уже привык к проводам где с двух сторон тайп-с, тут же беру шнур и каждый раз по привычке лайтнинг сую в разйом юсб, и наоборот- Достоинства:
- не плохой звук, прозрачность и шумоподавление, удобность в управлении
- Недостатки:
- выпадают из ушей, не достаточная удобность с андроидами
- Сергей П***
Зачем вообще их конектить к андроиду? Ты ещё купи часы яблочные и тоже к андрюхе
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все круто, як і вся техніка від цього виробника, працює та радує
- Руслан С***Продавец: Rozetka
Замовив в іншому інтернет магазині, тому що тут ціна завелика, та відсутні ремінці на Apple Watch, якість хороша
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго думав брати про чи треті, все ж вирішив взяти про, не шкодую але як і писали, присутній люфт кришки, я то не вважаю це причиною не купувати навушники бо при використані навушників ти не звертаєш увагу на цю проблему. Заряд тримають при постійному використані близько 5 годин, і швидко заряджаются. В цілому задоволений покупкую, за неділю використання не замітив ніяких проблем.
- Достоинства:
- Звук, шумодав, бренд.
- Недостатки:
- Якість кейса а іменно люфт кришки, і трішки ціна зависока.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
читав багато відгуків стосовно скрипу і люфту кришки кейсу, і дійсно вони жахливі як на навушники за 8 тисяч, тримаєш кейс в руках і таке враження, що він без перестанку скрипить, ніби копія за 500 грн...стосовно звуку і якості самих навушників ніяких претензій, все на найвищому рівні
- Достоинства:
- якість звуку та управління на найкращому рівні
- Недостатки:
- якість кришки кейсу бажає кращого
- Карім Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
звук просто неперевершений Розетка як завжди на висоті
- Артур Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Относил AirPods 2 несколько лет, сейчас сменил на Pro. Очень доволен рекомендую.
- Достоинства:
- Как всегда круто
- Недостатки:
- Легкий люфт крышки кейса - совсем не мешает
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволений покупкою, всім рекомендую)
- Никита К***Продавец: Rozetka
очень качественные и узнаваемые наушники. активное шумоподавление, для меня, человека который не выносит шум, было главной фишкой этих наушников. отслеживание головы тоже классное, но в последнее время начал отключать. наушники полностью стоят денег
- Достоинства:
- шумоподавление, отслеживание головы, узнаваемый дизайн и прекрасная работа с айфоном
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Долго выбирал и думал между 3ми и прошками, очень много отзывов по поводу неудовлетворительного качества кейса не давали мне заказать прошки. Таки рескнул , и да заказал у розетки дороже в искренной надежде что если вылезет проблема с хрипом наушников, то оф. Гарантия будет плюсом. У крышки есть небольшой люфт, так и есть. Не то чтоб он катострофичен, но малость муляет. Но боже какое же качество звука!! Когда слушаешь в них музыку забываешь про все напрочь и просто наслаждаешься ею. Короче в принципе не жалею.
- Достоинства:
- Качество звука, функционал эпл(поиск наушников, поиск кейса и т.д.), заряд хороший
- Недостатки:
- Люфт крышки, цена
- Дмитрий К***
Через пару дней заметил саморазряд кейса, за 3-4 дня без использования садиться кейс в ноль. Была сразу подана заявка на возврат и началась война. Я понимаю что ситуация в стране такая, но со мной даже и не пытался никто связаться.
- Віктор Ф***
Також був розряд кейса ~ - 15% за сутки(без використання)
Зробив калібровку( повністю розрядив кейс та наушники в 0%, після чого поставив на БЕЗПЕРЕРВНУ зарядку до 100%)
Проблема частково пропала, але замінив що локатор у фоні працює, та їсть потрошку батарею (якщо пошук локатора включений в налаштуваннях AirPods)
З оновленням прошивки на 15.4, мені здається що проблема пропала.
Оскільки, вечером зарядивши до 100% - зранку тих же 100% в наявності.
Звук реально - топ шумодав )