Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Наушники Apple AirPods with Charging Case (MV7N2TY/A) (2-е поколение)

Оценка пользователей 4.06/5
на основе 581 отзыв
  • Олексій

Купував в грудні 2022 року, до цих пір працюють та нормально тримають заряд, але користувався рідко, можливо і тому нормально збереглись акумулятори. Звук якісний та гучний. Особисто я вибирав навушники відкритого типу, так як вакуумні викликають дискомфорт.

Достоинства:
    Якість матеріалів, круте програмне забезпечення з екосистемою Apple.
    Недостатки:
    Особисто для мене - відсутні.
  • Світлана

Зручні спочатку був хороший звук,але 3 роки походу максимум їх роботи і в мене, і в колеги швидко стали розряджатись і дуже стали жалітись співрозмовники на звук

Достоинства:
    Зручні,хороший звук
    Недостатки:
    короткий термін роботи
  • Анна

Отличные наушники за свою цену

• Світлана П***

Працюють.. вже другий рік, якість ціна бренд... одне слово

Достоинства:
    Надійні
  • Наталья

Рекомендую

• Катерина Х***

Все добре

• Владислав Б***

Користуюсь інтенсивно третій рік. Чудове придбання. Навіть за три роки - акумулятори ще працюють, хоча і не так довго, як раніше.

Достоинства:
    Все, чого я хотів. Довговічність. З вух не випадає.
    Недостатки:
    Нема.
  • Антон

Один наушник перестал адекватно работать. Гарантия еще есть. Давайте решать вопрос.

• Катерина

Все добре

• Віктор К***

Якість погана
    Один раз впали з 30см кроваті в Чехлі на паркет і кришка не робить ))))

Недостатки:
    Якість
  • Дмитрий

Один не працює, гроші не повертають. На якусь діагностику направили.
    Просто ГРАБІЖ!!!
    Фу..магазин грабіжників та злочинців!!

Достоинства:
    Злодії!!!!
    Недостатки:
    МАГАЗИН БАНДИТІВ
    • Геннадій М***

Всі магазини відправляють на "якусь діагностику",якщо одразу не перевірив, коли отримуєш. Це абсолютно адекватне рішення.

• Єлизавета П***

Геннадій, тоді чому всі в відгуках пишуть що не працює навушник, проблеми з підключенням і так далі? Боюсь, їх не перевіряють нормально.

• Кверти

Мои наушники пока работают

• Дмитрий

За такі гроші, таке продавати?
    Жахливе відношення до людей.

Достоинства:
    Жодних!!
    Недостатки:
    Не оригінал! Не працює один навушник
  • Никита С***

Через тиждень користування зламався правий навушник ,віддали назад на ремонт,відремонтували та повернули,знову прокористувався 5 днів і знову перестав працювати той навушник,ще й нижня частина просто випала взяла ,це оригінал ????????

Достоинства:
    Хороші навушники,якщо б працювали
    Недостатки:
    Явна підробка або брак
  • Ілла Я***

Навушники просто клас грають дуже добре, звук чіткий, легко підключаюся до телефону. Всім рекомендую

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Відсутні
  • Артем А***

Чудово! Все працює!

• Никита С***

Покористуватися вийшло лише тиждень , перестав працювати правий навушник, ніякі перезавантаження не допомогають

• Кристина С***

Покупала на подарок, в итоге заряд кейса держит меньше суток, при том что им вообще не пользовались и наушники не доставали
    В оригинале держит кейс 3-4 дня при активном использовании

Срочно свяжитесь со мной , и верните деньги, за копию которая стоит на роз 500 грн

Достоинства:
    Недостатки:
    Розетка продает не оригинал по цене как у всех

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.

• Роман

Сервіс розетки шокує. Перший раз таке. Купив нові навушники саме у продавця Розетка, не маркеталейс. Під час тестування їх у перші дні виявив, що один з навушників розряджається швидко. Спитав у сервісі Розетки як бути. Вони сказали, що можна тестувати до 14 днів товар впродовж 14 днів товар повернути (скрін з розмовою додаю). Навушники не підійшли. Прийшов повернути до 14 днів. Залишив заяву. Оператор в магазині прийняв та в документі зазначив, що товар новий. Оператор в магазині обіцяв повернення грошей. Скрін з документом додаю. Пройшло 11 днів з того часу як я віддав товар і Розетка мовчить. Я знову до сервісу і тут Розетка пише, що не поверне гроші, а почала ремонтувати товар, чекає на якісь запчастини, час надходження яких невідомий або пропонує повернути мені неякісний товар без ремонту. Я в шоці. Як так? Чому раптом мені не повертають гроші за новий товар, якість якого мене не влаштувала впродовж 14 днів з моменту покупки? Це моє законне право. Товар новий, він не має слідів експлуатації. При прийнятті оператор це зазначив документально. Цей товар не є в список заборонених для повернення. Прошу повернути мені гроші, або я буду вимушений звернутися до суду!

Недостатки:
    Сервіс Розетки!

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Максим

Все ок

Достоинства:
    Непоганий звук
    Недостатки:
    Поки немає
  • Олег

Гарні навушники, прості у використанні, свої функції виконують.

• Антон Ч***

Все працює,рекомендую всім.

• Анна У***

Сьогодні придбала на подарунок навушники, подарувала, перевіряємо гарантія, а вона аж ніяк не рік , а 5 місяців, поясніть мені як таке може бути, бачу не одній мені так повезло. Дуже погане враження від розетки.

• Олексій А***

Така сама ситуація при покупці в іншому магазині. Через додаток від apple, Support, змінити не вдалося і звʼязатися з підтримкою теж не вдалося

• Олиянчук Я***

Через 3 місяці почали працювати погано,лівий навушник майже не давав звук.
    Відправив по гарантії до офіційного представника в Київ,все зробили безкоштовно.

Достоинства:
    Після ремонту нормальний звук
    Недостатки:
    Трохи швидко вийшов з ладу лівий,але зробили по гарантії
  • Дмитрий Б***

Гарний вибір

• Анна

Розчарована, ризикнула купити в Розктці і мої побоювання повністю підтвердились. Навушники не тримають заряд взагалі - заряджаєш до 100, не користуєшся ними годинку відкриваєш, а заряд вже 30%. Ставиш на заряд- 10 хв і заряд вже 100% показує. Але потім все те саме. Дуже розчарована, тепер потрібно витрачати свій час на те щоб їздити по сервісним центрам.

• Карина С***

Це не перші мої навушники. Купувала в стілусі. З першими не було питать працювали 4 роки поки не загубила, а ось з цими якісь сюрпризи , то телефон не бачить коли вони розряджені , то взагалі не заряджаються, а тепер ще шумить в них, коли довго говориш чи слухаєш музику. Фішка в тому, що ставлю назад в кейс на 5 секунд і витягую і шум зникає.
    Таке відчуття, що це якась підробка.

Достоинства:
    Бездротові
    Недостатки:
    Шум та зарядка
  • Віталій Л***
  • Василь

Акамулятор на наушниках тримає 1 годину,якщо прослуховувати тільки музику)

Достоинства:
    Недостатки:
    Бистро виходить із строя
  • Андрій С***

Мама задоволена

Достоинства:
    Ну це ейрподс
    Недостатки:
    Немає GPS трекінгу кейсу
  • Денис Д***

Навушники не відправили ,хоча вони оплачені вже пройшло 4 дні ,ні служба підтримки ні бот відповіді не дає ,гаряча лінія не працює.Обслуговування клієнтів оцінюю на 0 із 100

Достоинства:
    Не відомо
    Недостатки:
    Не відомо
    • Поліна Р***

І як вийшли з ситуації?

Покупал сдесь
    Чуть больше чем через год наушник 1 телефон не видет
    А гарантия только год

Достоинства:
    Не плохо работали
    Недостатки:
    Сдох 1 наушник
  • Евгений Г***

Может показалось , но как буд-то заряд держит меньше чем OPPO ( или OPPA) моего знакомого. Но если даже и меньше - то качество звука перекрывает полностью этот незначительный недостаток .

Достоинства:
    Звук идеальный просто
    Недостатки:
    На корпусе быстро появляются микро- царапки - надо сразу чехол брать.
  • Богдан

Брав на подарунок. Після китайських аналогів це просто небо та земля :)

Достоинства:
    Звук хороший, швидко приєднуються, дружина задоволена
    Недостатки:
    Як на мене ціна завищена
  • Юрій П***

Качество

• Сергій К***

Не фанат бренду, купив на подарунок то сподобалось

Достоинства:
    Якість та зовнішній вигляд
    Недостатки:
    За таку ціну є кращі варіанти і по звучанню і по можливостям
  • Наталя Г***

Якісь Apple завжди на висоті!

Достоинства:
    Якість звучання незрівнянна