День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Бесшумный аквариумный компрессор AquaLighter aPUMP USB (5V) до 100 л (7910Collar)

• Александр Приходько

Всё отлично.

Достоинства:
    Тихий
    Недостатки:

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP USB і залишилися задоволені покупкою!

• Валентин Файний

Брав на випадок довгострокової відсутності електроенергії, щоб риби не повмирали, можливо поставлю пізніше у інший акваріум. На 100л акваріум з 10-15 середніми-великими цихлідами легко вистачить до 24 годин з павербанку, але поки є електроенергія - краще використовуйте звичайні стаціонарні, бо мені здається що цей не розрахований щоб його використовувати 24/7/365

Достоинства:
    працює, потужний, USB
    Недостатки:

Добрий день, шановний Валентине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP USB і залишилися задоволені покупкою!

• Maryanetto
    Продавец: Rozetka

Шуму як такого немає, але є маленький ледь-ледь чутний гуллл, в тихому приміщенні перестає чути цілом десь з відстані 2-3 метри, вдень коли через вікно просочується легкий шум вулиці то цього тихого гулллу зовсім вже не чути з відстані 1-2 м.

Споживання через Ват-тестер USB показав 0,63 Вати, за 24 год це теоретично до 8000 mAh павербенку (з них до 5000 mAh "чистими")

Довжина кабеля з блоком живлення 95 см + 50 см відповідно, додаткову довжину трубки аерації не міряв.

Загалом класна річ, але є до виробника одне дрібне питання: сам девайс маленький і зроблений досить герметично і от що цікаво, я не знайшов маленької дірочки як отвору ЗАБОРУ ПОВІТРЯ???))) Тобто він подає кисень, а де він його бере?))) Просто цікаво)))

Достоинства:
    95% тихий, мало споживає

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок та Ваш інтерес до продукції! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP USB і залишилися задоволені покупкою! Забір повітря здійснюється через передбачені для цього конструктивні щілини у корпусі.