Гарний компресор. Працює майже без шуму.
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Супер тихій
Добрий день, шановна Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Дуже тихий компресор
Добрий день, шановна Павло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Все супер!
Працює дуже тихо!
Добрий день, шановний Тарасе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Прекрасный товар
Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Дуже тихий, займає мало місця.
Добрий день, шановна Любов! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Старий компресор гудів як трактор, шукав безшумний варіант і знайшов, це те що треба, в комплекті є трубка і розсіювач.
Добрий день, шановний Ігоре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Тихий. Пахне пакування. Довга і еластична трубочка. Український виробник.
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Це вже другий. Перший пропрацював 5 років. Сам компресор безшумний, невеликий шум від бульбашок.
Добрий день, шановний Миколо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Все працює!
Добрий день, шановний Валерію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою акваріумного компресора aPUMP!
Маю(в) такі в своїх трьох невеличких акваріуамах.
Вони дійсно тихі. Не чутно зовсім.
Але після 1+ року експлуатації замінюю їх поступово на більш, але не критично для мене, гучні SunSun CT 101B (ссылка).
З виявлених недоліків:
1. Вихідний патрубок поступово (від температури?) оплавлюється. Ні до чого критичного за 1+ рік експлуатації це не призвело.
2. При роботі від дешевого (без справжньої синусоїди) ДБЖ його становиться чутно - з'являється сторонній брязкітний звук. Теж не дуже критично.
3. З часом падає продуктивність компресора. Після року експлуатації вона вже не влаштовує мене зовсім. Підозрюю що це через засмічення компресора, але він не розбірний і як це виправити я не знаю.
Мій висновок.
Якщо у вас невеличкий акваріум (мені на 40 літрів спочатку вистачало повністю) і рівень шуму для вас є в приорітеті - сміливо брати. Але треба бути готовим міняти його кожні рік-два.
Добрий день, шановний Євгенію! Дякуємо за зворотний зв'язок! На акваріумістику діє пряма гарантія – 2 роки. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
Бомба
Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Все добре
Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Чудовий компресор.
Для акваріуму в 5 л, взагалі ідеальний.
Риби і я задоволені.
Добрий день, шановна Інно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
По факту взагалі не призначений для акваріуму на 100літрів, максимум на 50.
Дуже розчарований покупкою.
Добрий день, шановний Максиме! Нам шкода, що даний акваріумний компресор aPUMP не виправдав Ваших очікувань. На акваріумістику діє пряма гарантія – 2 роки. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
Брала для аерлифного фільтра, дуже слабкий, повітря ледь дує. На рахунок шума мало чим відрізняється від роторного
Добрий день, шановна Юліє! Нам шкода, що даний акваріумний компресор aPUMP не виправдав Ваших очікувань. На акваріумістику діє пряма гарантія – 2 роки. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
Хороший недорогий спосіб компресор, працює справно, зі своєю задачею справляється. Не сильно шумний.
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Якісний товар, швидка доставка. Як на мене, бульбашки трохи завеликі, але це напевно можливо коригувати іншими розпилювачами. На жаль зараз не має такого ж компресора, який працює від usb, теж купив би. Дякую за товар!
Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Хороший девайс
Добрий день, шановний Даниле! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP! Рекомендуємо звернути увагу на компресор aPUMP USB (артикул товару: 7910collar), що підходить для акваріумів до 100 л. Його можна використовувати з будь-яким блоком живлення 5 В з USB-виходом від смартфона чи планшета, або повербанку у разі відсутності живлення в електромережі.
Перестал качать. Как по мне, за 15 баксов, 10 месяцев для компрессора - это нормально. Но в другом аквариуме стоит подобный Resun AquaSyncro QS35 и он работает уже третий год и стоит немного дешевле.
Добрий день шановний Олександре! Нам шкода, що даний акваріумний компресор aPUMP не виправдав Ваших очікувань. На акваріумістику діє пряма гарантія – 2 роки. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
Всё норм.
Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою акваріумного компресора aPUMP.
Ідеальний безшумний))
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Круто смотрится и хорошо работает , аквариум 70л
Главное очень тихий
Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Гарний компресор, працює відмінно.
Добрий день, шановний Артеме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Компрессор принес тишину в мой дом и радость от аквариума))) очень быстро прислали.
Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Мені сподобався, працює тихо, займає мало місця
Добрий день, шановний Михайле! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP та залишилися задоволені покупкою!
Гарний компресор, покупкою задоволений. Практично не шумить, можна сказати безшумний навіть. Куплю ще один потужніший такий в майбутньому на два виходи для більшого акваріуму. Рекомендую до покупки.
Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP і залишилися задоволені покупкою!
Быстро связались, быстро доставили, адекватная цена
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP і залишилися задоволені покупкою!
Дійсно тихий, працює чудово, рибки в захваті від повітряних бульбашок
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP і залишилися задоволені покупкою!
Отлично клеется к гладкой поверхности и абсолютно безшумный. Класс!
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP і залишилися задоволені покупкою!
Компактний і якісний компресор! Потужний і без звучний! Працює 12 годин в день нарікань та перегрівань нема
Добрий день, шановний Тарасе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP і залишилися задоволені покупкою!
Дуже класний і тихий! Задоволена
Задоволений якісним товаром!
Все працює і надзвичайно тихо і якісно
Соответствует описанию
Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги акваріумного компресора aPUMP і залишилися задоволені покупкою!