Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Велосипед Ardis 29 МТВ AL CXR 29" 18" 2023 Желтый (02601-180-1)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Наталія М***

Отримала зовсім іншу модель з 27 колесом,не працюють швидкості
    Жах просто

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працюють швидкості,не та модель як замовила

• Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер рамы: 20"

Даний велосипед перезамовляв, оскільки попередній, тієї ж моделі, але в червоному кольорі, мав дефект (не працював моноблок перемикача швидкостей) і на моє здивування, замість ремонту було запропоновано повернути кошти, хоча термін 14 днів вже був вичерпаний. Тут сервіс на висоті.
    На цей раз виявив лише один дефект - зламаний катафот, але це найменше, що могло б трапитись... Збирав на відділенні Розетки, на що затратив приблизно 15хв, але при собі потрібно мати набір шестигранників і один ключ на 15 для затяжки педалей.
    Що дивно, одна і та ж модель велосипедів, але різне кріплення колес. В попередньому велосипеді більше сподобалось, бо надійніше.

Достоинства:
    Зручний, комфортний велосипед. Файно виглядає, не залежно від кольору. Швидко збирається.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Олексій М***

На якій зріст купували? Чи зручно кататись?

• Евгений О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер рамы: 18"

Отличный велосипед за свои деньги. Очень выгодно смотрится в жёлтом цвете. Думал рама если 18 то будет поменьше. Покупал дочьке его ей немного великоват получается. Насков подарочных нет наверное ждут когда я себе буду покупать велосипед.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока не нашёл
  • Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер рамы: 18"

Хороший велосипед за свою цену, но колеса восьмеркой и переднее и заднее

Недостатки:
    Оба колеса восьмеркой
  • Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер рамы: 20"

Хороший велик ,но есть нюансы .
    Катаюсь третий день .
    Сам велик прошёл в большой коробке и что бы собрать его ,пришлось установить только переднее колесо,руль ,седло педали .Ушло примерно на это всё минут 15-20.

Достоинства:
    Всё супер,кроме ниже перечисленных недостатков .
    Недостатки:
    1) На второй день эксплуатации начало скрипеть переднее колесо .(что с этим делать ,я не знаю)
    2) Пару скоростей на левом рычагае при нажатии не могут нормально соскочить,получается шум и бряцание.
    • Виктор

Обновление отзыва,данного производителя не советую никому ,велосипед с первых дней был с дефектами,сдал по гарантии спустя пару поездок .Заявление написано .Велосипед мало того ,что пришел с вилкой задом на перед ,так ещё с неисправными механизмами ,стуками и скрипами .Надеюсь Розетка поможет производителя вернуть деньги и соблюдать закон о правах потребителя .

• Виктор

Вопрос решён.
      Придется выбирать другого производителя .
      К самой Розетке вопросов нет ,с её стороны всё было на высшем уровне

• Олексій М***

На якій зріст купували? Чи зручно кататись?

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер рамы: 16"

Прийшов швидко, в строки. Комплектація повна

Недостатки:
    Трішки потерті ручки перемикання передач при транспортуванні.
  • Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер рамы: 18"

в цілому задоволений, після старого взагалі ракета.
    відчувається досить великим (170+ зріста точно треба).
    гальма виставив а передачі працюють ідеально.
    сідло дуже тверде, і кожна яма буде відчуватися.

з упаковки було 2 мікро порізи на тросах, і 1 на фарбі (не критично але все ж).
    пакувальний скотч налип на раму, віддирати ще те задоволення.
    відсутність підніжки, крил.

Достоинства:
    легкий, зручний по висоті, хороші комплектуючі, колір
    Недостатки:
    пакування, відсутність крил, сідло не зручне, відсутність підніжки
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер рамы: 18"

Я задоволений. Мені для повсякденних поїздок цілком підходить. Відносно легкий, хороші перемикачі, кермо. Накат добрий, покришки не погані. Я звісно не професіонал, але після сталевої рами це кайф. Колеса налаштовані добре, трохи налаштував гальма та перемикачі. На даний час ( на другий день) не подобається фарба. Вона дуже легко дряпається. В місцях педалей вже зробив подряпину кросівком. В цілому за ці гроші добрий велосипед.

Достоинства:
    Легкий, алюмінієва рама, шимано перемикачі (начального рівня, але якісні).
    Недостатки:
    Пофарбовано не дуже якісно. Яле пізніше відпишусь як вона поведе себе через деякий час.
    • Володимир

Скажіть, будь ласка, чи не було проблем з велосипедом за цей час, чи тримається фарба.

• Андрій

Доповню. Відкатав вже 3500 км. Фарба тримається, але і я бережно відношуся до нього ). В цілому за ці гроші нормальний велосипед.

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер рамы: 18"

В цілому гарний велосипед. Збирав майстер, зазначив що педалі трохи погануваті та трохи криві диски. Але то у всіх велосипедах таке.

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер рамы: 18"

Дуже класний велосипед, але не вистачає ножки і написано було що йдуть в комплекті катафоти.

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає катафотів і немає ножки