- ІГОР Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Размер рамы: 18"
Купил два велосипеда. Доставили домой. Качество хорошее. Единственное для более комфортной езды купил удлинители штока руля.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Размер рамы: 18"
Прийшло швидко. Нібито все й нічого,але в описі модель мтб, а прислали стб. Я міняти велосипед небуду, але будь ласка робіть опис правильно.
- Оксана
Що означає СТБ і МТБ
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Размер рамы: 18"
В описі MTB, а приїхав CTB
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Размер рамы: 18"
- Достоинства:
- Переваг не знайшла.
- Недостатки:
- При збиранні велосипеду виявилося що вісь колеса набагато менша ніж місце кріплення колеса. Довжина осі 11,5 см, а довжина між точками кріплення 13.5 см
- Яна К***
Доповню свій відгук. Знайшли вісь, зібрали велосипед, але враження тільки негативні. Шкода що на просторах інтернету не було майже відгуків. Цей велосипед викликає в мене повне розчарування. Він розрахований не до 175 см як написано на інших сайтах, а максимум до 170, я постійно колінами дістаю до болтиків на рулі і як наслідок подерті коліна. Їхати на ньому взагалі не хочеться. Дуже важко, таке відчуття що ти крутиш педалі і постійно на місці. Мій тато на своєму старому велосипеді їде втричі швидше ніж я. Якби я його купувала в магазині однозначно б повернула, а так як замовляла через розетку то дуже проблематично. Краще купила б звичайний жіночий велосипед без швидкостей.
- Яна К***
Ще одне доповнення до свого відгуку. Як же я шкодую про його придбання. Відвели в майстерню, відрегулювали все що можна відрегулювати, додали ще перехідник на руль щоб було зручніше їздить. Поїздила пару днів і з'явився писк і скрип під час їзди і коли ведеш велосипед в руках і в передньому і в задньому колесі. Відвела знову в майстерню майстер не знає що це може бути. Бо все вже відрегулювано. Сказав що мабуть така модель велосипеда і буде скрипіти. Представники ардіс не хочуть прокоментувати ситуацію?