- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый/Оранжевый. Диаметр колес: 20"
Також як покупець цього чудо-велосипеду, я хочу попередити всіх, що мені тільки що відповіла оператор гарячої лінії Розетки на ім'я Марина, що після здачі його в ремонт одразу після покупки у магазину є час від 10 травня (моя здача в точку видачи Розетки) аж до 5 червня, щоб полагодити або поміняти його (це 19 робочих діб).
Гальма на рулі не працюють.
Задній пластиковий бризковик викривлений й дитина зачепляла його кожен раз коли сідала.
Одна з педалей була з кривою різьбою, й її не можна було вставити самостійно (прийшлось брати педаль на СТО, щоб шліфувати).
В комплекті немає інструкції щодо збірці.
Повернув велосипед до Розетки через годину після того, як дитина покаталась – я не можу його повернути, бо мав необережність залишити коробку в магазині при отриманні товару, але сподіваюсь, що тепер хоча б бризговік та гальма полагодять.
І ще він дуже, дуже важкий, враховуйте це теж при покупці.- Достоинства:
- Велосипед красивий й міцний.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Диаметр колес: 20"
На велосипеді багато подряпин. Кольори не зовсім відповідають фото (наприклад - кермо яскраво салатове).
На перший погляд міцний. Дитина поїхала з першого разу, каже зручний.- Достоинства:
- Зручний. Міцний.
- Недостатки:
- Багато подряпин.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый/Оранжевый. Диаметр колес: 20"
Гарний велосипец. Дитині 6 років, 120 см. Ручні гальма під ліву руку. Можна переставити на праву, але тоді гальма виглядають не так естетично. Не вистачає ніжки підставки. Докупив за 80 грн.
- Достоинства:
- Якісна збірка
- Недостатки:
- Не вистачає ніжки-підставки
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый/Оранжевый. Диаметр колес: 20"
Ребенку на 5 лет в самы раз. Рост малого - 115 см. Седло в низ, колесики сзади, руль в низ - малой поехал с первого раза. Только вот ручка тормоза переднего колеса немного великовата, малому не удобно дотягиваться. А так все супер!!! Про мелкие недочеты, типа - немного поцарапана наклейка, я молчу!
- Достоинства:
- Хорошая сборка
- Недостатки:
- Матвей Ф***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый/Оранжевый. Диаметр колес: 20"
Алло!Продавцы!Так на какой рост? Ответьте!!!
- Олег
Размер рамы 10" подходит для детей ростом 110-125 см.
- Алексей Р*** ЯнкулПродавец: Rozetka. Цвет: Серый/Оранжевый. Диаметр колес: 20"
Хочу заказать. На какой возраст или рост ребенка предназначен?
- ІгорПродавец: Rozetka. Цвет: Серый/Оранжевый. Диаметр колес: 20"
А який зріст я хочу замовити велосипед
- Nataliya S***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый/Оранжевый. Диаметр колес: 20"
На який вік (зріст)?
- Юлия Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый/Оранжевый. Диаметр колес: 20"
Дополнительные колеса идут в комплекте???
- Марина
Есть только дополнительные боковые колесики для безопасного обучения.
- ЮлияПродавец: Rozetka. Цвет: Серый/Оранжевый. Диаметр колес: 20"
Чи є тренувальні колеса в комплектації?
- Вадим М***
Є