- АнгелінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер рамы: 19"
Не рекомендую. Купували мамі. Оплатили до отримання товару, при отриманні вона його звичайно ж не перевіряла, бо подарунок. Як виявилось велосипед виявився зі слідами використання, чи був виставковим, чи неналежно зберігався. Ручки на кермі брудні, колеса теж, але це дрібниці. Він весь подертий, фарба пошкоджена, пакетик з гайками й бортиками був розірваний. Звичайно ж із-за цього половини з них не було, так як в коробці великі щілини і при транспортуванні вони повипадали. Але найнеприємніше це крива недолуга пластикова корзина замість заявленої металевої. Навряд будемо повертати, так як велосипед був потрібен як необхідний транспорт і повертати його немає часу. Та й багато нюансів виявляються при збиранні, але ціна йому не більше 4 тисяч. Не рекомендую від слова зовсім! Розетка, подивіться, що ви продаєте.
- Достоинства:
- Є колеса
- Недостатки:
- Описала вище
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер рамы: 19"
отличный велосипед , качество покажет время. Спасибо
- Достоинства:
- все супер, + доставка в область стоила дешевле чем по городу
- Недостатки:
- все таки недосчитались 1 болта с гайкой для корзины =)
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер рамы: 19"
Велосипед чудовий. Всі деталі були замотані спеціальною плівкою, все ціле без подряпин, зібрали достатньо швидко.
- Достоинства:
- Все гарно упаковано.
- Недостатки:
- Деяких гайок не було.
- Стешенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер рамы: 19"
Гарний велосипед
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер рамы: 19"
Класний велик. Великі колеса, м'яке сідло, ножний і ручний тормоз, металева корзина, гарний колір. Більший ніж мій старий 'Україна' з рамою. АЛЕ:
1. До корзини не було ні кріплення, ні болтика, ні гаїчки(за 7000 тис. могли б ще й ключі покласти). Що під рукою найшов тим і причипив.
2. Багато подряпин по велосипеду (На розетці продається такий самий, але з уцінкою через подряпини, так він на фото менше подертий чим наш).
3. І це б ще все й нічого, якби не ОКИСЛЕННИЙ сосок на одній із камер, і ІРЖА на багажнику!
Оце й зіпсувало настрій від новенького, дійсно, крутого велосипеда. Брав дружині на іменини- Достоинства:
- Гарний велик
- Недостатки:
- Комплектація, ТОВАРНИЙ вид
- Максим М***
Вибачаюсь, кріплення до корзини знайшлись. Впали в стики коробки, коли розривав випали
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер рамы: 19"
Велосипед не поганий, але є дефект виносу керма(затиснуто на максимум, при їзді кермо провертається в різні боки). Звернулись в пункт видачі(бо телефон який вказаний в гарантійному талоні не є дійсний) там сказали що треба відправляти ввесь велосипед на діагностику(пункт видачі знаходиться 8 км від нашого будинку, щоб доставити велосипед до міста коштує 200 грн). Після цього звернулись до майстра, який сказав що ця деталь бракована і не підлягає ремонту, нова коштує 140 грн. Я дуже розчарована, бо це був подарунок мамі((((
- Дмитрий А***
Краще віддати 140 грн , аніж кожного разу платити по 200 грн
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер рамы: 19"
Заказала два велосипеда вечером и утром они уже были у нас. Доставка бесплатная (по подписке Премиум) и очень быстрая - курьерами Розетки.
Коробки довольно внушительных размеров. Велосипеды частично разобраны. Нужно было прикрепить переднее колесо, руль, корзину, педали и фары. На первый велосипед ушло довольно много времени, так как не могли разобраться в сложной инструкции, а в интернете не нашли, как сложить такой велик. Но на второй, именно этот велосипед, ушло минут 20, сложили быстро, затянули все гайки. Главное, это не забыть вставить в руль держатель для корзины, мы забыли, пришлось разбирать и заново собирать. Не досчитались двух гаек для корзины, взяли с серых фар (с двух велосипедов), так как не поняли, куда именно эти серые фары прикрепить. Сзади прикрепили красную на колесо, а серые не нашли куда...(может кто подскажет). В целом, очень довольны, вид прекрасный, цена очень доступная. Как только будет хорошая погода, испробуем на улице.- Достоинства:
- Петро Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер рамы: 19"
На такому велосипеді учився їхати.
Зручний для навчання.- Достоинства:
- Комфорт.
- Ігор П***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер рамы: 19"
Непоганий велосипед для жінок дівчат чомусь така рама їм дуже подобається
- Достоинства:
- Стильний вигляд, добре підходить як молодим так і людям по старше
- Недостатки:
- Не зовсім висока якість є нюанси по переднім тормозам, і підходить в основному для міста або хороших доріг
- Дмитрий А***
Звичайна рама для жінок ))
- Анна
Бо не потрібно ногу до неба закидувати кожен раз як хочеш сісти/злізти, шанс втратити рівновагу, і перекинутись разом з цим веліком - значно нижче ніж з рамою трикутником. І зачасту у велосипедів подібного типу нормальне сидіння, широке з амортизацією (у спортивних трикутників його обов'язково треба замінювати бо то якесь знущання), шини йдуть з автомобільними ніпелями тож можна попросити підкачати на будь-якому сто що є великим плюсом, не потрібно нічого замінювати. Загалом звичайний, практичний велосипед для міста
- Андрій Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер рамы: 19"
Міцний багажник, зроблений із трубки та покрашений. Рама із труби на око 40-45-го діаметра, усилена двома вставками. Змаска присутня навіть цепка була жирновата. Педалі зручні, сидіння підпружинене, під покраскою є грунтовка, краска гарна не з дишевих. В комплекті йде кошик чорного кольору і катафоти.