- Остап Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка , повний комплект для установки скла
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаДоброго дня, Остап! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому непоганий чохол, на тверду 4.
Скло мені не задирає, як у інших коментаторів, але кнопки дійсно доволі тугі при натисканні. З часом так і не розходились, але пальці вже звикли.
Телефон декілька разів падав як на плитку так і на асфальт, гідно пережив, без тріщин чи інших критичних дефектів.- Достоинства:
- Витримав декілька падінь
- Недостатки:
- Зажорсткі кнопки
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість не найкраща
Но своїх коштів вартує
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задирає захисне скло ,якість погана , хочу повернути його назад
Представник постачальникаДобрий день! Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылка
З повагою команда Armorstandart.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жалію що купила
- Достоинства:
- Недостатки:
- клавіші звуки і вмикання помʼяті, і царапина
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний і приємний чохол. Тоненький.
- Достоинства:
- Тонкий, приємний на дотик
- Недостатки:
- Довелося трішки шліфонути краї 2000 наждачкою, бо підійма краї захисного скла
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прижимает кнопки очень сильно что они не реагируют
- Олександр Я***
Купив цей чохол і кнопки звичайно туго нажимаються але це не на завжди бо вони розминаються і працюють норм з часом, вже були ці чохли на інших телефонах.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
тонка, легка, приємна на дотик панель.
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Рома Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чехол не прилягает полностью к телефону особенно в области камеры получается чехол вровень с защитным стеклом идёт,а дальше по корпусу выступает над стеклом!
Получаеться перекос чехла так как вырез под камеру меньше получается ну как-то так!
Пришлось заказывать другой чехол️- Достоинства:
- Чехол
- Недостатки:
- Что то его перекосило
- Максим О***
Де фото?
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучший из тех, что покупал.
Поначалу кнопка «Power» не сразу стала на место, но потом ок- Достоинства:
- Приятный на ощупь, выглядит прекрасно
- Недостатки:
- Не заметил
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна якість, приємно тримати у руці. Взяла за приємною знижкою.
- Достоинства:
- Колір, якість
- Недостатки:
- Немає за таку ціну
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный чехол
Не скользит в руке
По размерам все подходит отлично на 12й айфон- Достоинства:
- Сравнивал 2 чехла
Этот оказался дешевле , но лучше - Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер! За розміром підійшов та з виду надійний
- No N***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чехол сел на телефон идеально , телефон лучше в руке лежит с ним, чем без него.
- Недостатки:
- Не идеально перестаёт по бокам.
Представник постачальникаДобрый день, No! Спасибо за положительный отзыв. С уважением команда Armorstandart.
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
в использовании 4 месяца, выглядит как новый. Пару раз телефон ронял с небольшой высоты, чехол отработал на отлично.
- Достоинства:
- приятный на ощупь, недорогой
Представник постачальникаДобрый день, Константин! Спасибо за положительный отзыв. С уважением команда Armorstandart.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний на дотик, ідеальний розмір. Стрес тестінг ще не проводив)
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- ВладПродавец: Rozetka
Хороший чехол.
Достаточно жёсткий.- Достоинства:
- Приятный материал, цена, качество
- Недостатки:
- Защитное стекло в один уровень с чехлом. Легко поцарапать, если ложить телефон экраном вниз