- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Гарний чохол, підійшов ідеально
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Спасибо "Розетке"за прекрасный,качнственный чехол-книжку на мобильный телефон Samsung.Очень хорошо,что они еще есть в наличии,потому что в магазинах их уже не купишь.Чехол пришел вовремя,хорошо упакован,без изьянов.
- Достоинства:
- Качественный материал,размер соответствует ,цвет-яркий,сочный.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Лариса! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Рыженко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Все ок!
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Василий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
!
- Достоинства:
- !
- Василий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
!!!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Брав зі знижкою
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Євгеній Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
На перший погляд - норм. Думаю швидко облізе, скло телефона впритик, розіб'ється якщо впаде. Закліпка магнітна погано тримає. Товстий.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Скло телефона впритик, розіб'ється якщо впаде. Закліпка магнітна погано тримає. Товстий.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якісний. Брав рік назад такий на А50. Ще й досі користуюсь.
- Достоинства:
- Якісний.
- Недостатки:
- Поки що немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Чехол очень понравился -- идеально подошел для телефона Samsung Galaxy A02s, качество материала отличное, красивый синий цвет, приятно держать в руках. Магнитная защелка работает. Понравилось, что чехол защищает и стекло, не только корпус телефона. Можно использовать как подставку, положить банковскую карту или деньги. Рекомендую
- Достоинства:
- отличное качество, удобный
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- СергійПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Я дуже люблю використовувати саме чохли-книжки, бо вони захищають не тільки корпус, а й одразу цілий екран. Ця модель недорога, але виготовлена надзвичайно якісно та з надійних матеріалів. Користуватися цим чохлом-книжкою зручно, вона має компактну форму, легко складається. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісний, зручний, недорогий, захист
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Red
Дякую чохол хороший, якісний, красивий.
- Достоинства:
- колір, якість,все добре підійшло.
- Недостатки:
- нема