Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Переходник ArmorStandart с английского на евророзетку (220В) Белый (ARM11569)

Оценка пользователей 2.5/5
  • Світлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Все чудово! Швидко відправили.
    Дякую!

Доброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вадим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

приблизно на 10 раз викроистання пластик всередині почав перегріватись і трохи деформувався, ймовірно через те, що контакти всередині не спаяні, а просто прилягають одне до одного. прочав плавитись.

Достоинства:
    не дорогий
    Недостатки:
    швидко зіпсувався

Добрий день, Вадим! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылка
      З повагою команда ArmorStandart.

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Надіслали мені бракований перехідник - не передає струм.

Достоинства:
    Не працює
    Недостатки:
    Бракований

Добрий день, Олександра! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылка
      З повагою команда Armorstandart.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Не продержался на упсе и недели, сгорел. Когда разобрали - оказалась лютая халтура, а заземление вообще с заглушкой внутри. Ищите лучше другой

Добрий день, Олексій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылка
      З повагою команда Armorstandart.