- Валерія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чохол класний, наліз на айфон 16 про макс без чохла
Перевіряла в мисці з водою - не протікає. Сенсор працює нормально. Дякую- Достоинства:
- не протікає. Сенсор працює нормально
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Валерія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все хорошо
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Товар пройшов перевірку на міцність. Прийшов у пошкодженому пакуванні і витримав усе що з ним сталося. Ні порізів, ні царапин, ні потертостей. Замовляв через доставку у точки видачі. Але мій телефон ледь вміщається у ньому (6.67 дюйма), верхній зіпер (дужка скріплювальна) не скріплюється коли всередину кладу телефон з чохлом, майте це на увазі. Повертати не збираюся, але в подальшому навряд чи буду користуватись таким методом доставки (у точки видачі).
- Достоинства:
- Прийшов повністю цілий через "ситуацію" з доставкою.
- Недостатки:
- Не поміщається телефон 6.67 дюйма з чохлом у нього без "натягу".
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо за Ваш відгук. Спробуйте, будь ласка, розмістити телефон у водонепроникному чохлі без додаткового захисного чохла. Звертаємо увагу, що зазначений розмір 6.9" розрахований на смартфон без накладки, тому при її використанні посадка може бути щільною. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Максимально швидко підібрали і відправили
- Достоинства:
- Мега якість!
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Ціна відповідає якості. Під водою не використовував. Зручний в походах і сплавах.
- Достоинства:
- Зручний, ціна
- Недостатки:
- Не виявлено, під водою не використовував.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Свою функцию выполняет.
- Достоинства:
- Качество, цена
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Витримав дуже мокрий похід
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Норм
- Валерій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Хороша річ,перевірено
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
10 днів купали ці чохли. Жодних скарг. На якості світлин не позначаються. Дуже зручно.
Представник постачальникаДоброго дня, Тарас! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Микита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Відповідає заявленим характеристикам
Представник постачальникаДоброго дня, Микита! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Не працює як треба
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Доброго дня. Використовувала на морі, щоб не лишати телефон на пляжі. Плавала з ним, знімала хвилі. З задачею справлявся. На шостий день побачила в куточку воду. Візуально пошкоджень не видно. Більше використовувати не наважилась.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже класний чохол за свої гроші, сенсер працює, пластиковий механізм хватить на сезон я так думаю
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пластиковий механізм
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Протримався місяць активного використання зокрема за умов негативних температур повітря і води.
- Достоинства:
- Більш-менш якісний за свої гроші
- Недостатки:
- Втратив герметичність за місяць використання
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Можна сказати, що справляється зі своєю функцією. Від бризок , дощу, піску захищає. Але не сподобалось, що при фотографуванні через чохол на фотографіях мутність. І це розчарування. Бо витягувати , коли треба швидко сфотографувати не завжди був час і змога. Такого не було від чохлів інших фірм для попередніх телефонів, які у мене були. Лише цей підійшов по розмірах до мого теперішнього смартфону , тому і придбала.
Представник постачальникаДобрий день, Альона! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда ArmorStandart.
- Анаида Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Брала на море, щоб уберегти телефон від вологи та крапель. Занурювати телефон в Чехлі не збиралися. З моїм завданням впорався. Легко відкривається та закривається. Можна носити ще картку, електронний ключ від номеру
Представник постачальникаДоброго дня, Анаида! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Виталий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Материал - дешёвая клеёнка. Через 1,5 месяца использования пошли трещины на изгибах.
- Достоинства:
- Защищает от грязи и влаги
- Недостатки:
- Начал трескаться через 1,5 месяца использования
- Ольга
Ви ж собі не на щоденне носіння чохол купили, півтора місяця для такого чохла це норма)))))
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купувала на Iphone 11, на море плавати з телефоном, щоб не вкрали на пляжі. Маленька порада - при закритті чохлу лишайте мінімально повітря, тоді працюватиме краще сенсор. Якщо ж ваш сенсор зазвичай не реагує на мокрі руки, не сподівайтесь, що він чудово працюватиме в воді, незалежно від чохлу.
Якщо телефон і повітря в чохлі тепліші/гарячі, то в холодній воді чохол швидко запітніє. Телефон одразу видає сповіщення про потрапляння води в розйоми. Тому я кидаю додатково в чохол кульки від вологи (силікагель).
Мені за відпочинок вдалося зняти чітке відео під водою, а саме - медузу на відстані 2 метрів. Головне, щоб ваш телефон вмів ловити фокус при таких умовах :)- Недостатки:
- Чохол від води трохи замалий, телефон влазить тільки «голим». В мене спеціальний чохол для екстріму протиударний, який я ніколи не знімаю, тому для мене було незручно туди сюди його вдягати.
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Ада Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Купувався даний чохол для того, щоб читати з телефона у ванні. Під воду не занурювався, на море не їздив, не падав. Деякий час все було добре, потім просто розпаявся по зовнішньому шву на куті й став пропускати воду, добре, що вчасно помітили. Тобто він наче і довго порівняно прослужив, але без жодних навантажень. В реальних умовах користування і для занурень я взагалі побоялася б тепер купувати цю марку. Не рекомендую, побережіть свій смартфон.
- Достоинства:
- Гарно виглядає, класний колір.
- Недостатки:
- Навіть без повноцінного використання вийшов з ладу, став пропускати воду.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Возможно чехол и хороший, но проверить я это не смогу, т.к. мне в телефонном режиме оператор пообещал доставить сегодня, а оказывается, то только 4 февраля доставят. Номер заказа 731116100. Очень жаль
- Достоинства:
- Не известно
- Недостатки:
- Не известно
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Протестировал положив бумагу внутрь. Она осталась полностью сухой, но полностью не высушил, и при открытии, небольшая капля попала внутрь. Хотя это не должно быть страшно, учитывая что большинство девайсов имеют свою защиту от воды.
В инструкции, как я понял, сказано не использовать в воде 50+ по цельсию (скорее всего может повредиться оболочка?), так что сделать телефонный бульон не получится.
Чехол не очень мягкий, из-за чего не очень удобно нажимать боковые кнопки.
Сенсор работает отлично, с ним никаких проблем.
Если хотите пользоваться телефоном в ванной/басейне или еще каких-либо влажных местах, и не хотите особо беспокоится по поводу намокания телефона - вполне отличная вещь.- Достоинства:
- Водонепроницаем, прозрачный, 6.9 дюймов
- Недостатки:
- Неудобно нажимать боковые кнопки, если не высушить - капли погуть попасть внурть при открытии
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Пасичник Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Если вы хотите купить его для фото и видео подводного мира в Египте, искренне не советую, телефон действительно был защищён от воды, но снять ничего не удалось, сенсор в нем живёт своей жизнью(
- Достоинства:
- Водонепроницаемый
- Недостатки:
- Воспользоваться камерой особо не получится(
- Ковалева В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Замовляла 2 шт (жовтий і чорний) для поїздки на рафтинг.
Виглядають дуже надійними.
З своєю задачею справляються на всі 100%.
Воду не пропускають. Сенсор працює, фото виходять такими ж якісними, як і без чохла.- Достоинства:
- Класний чохол
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Не понравился чехол, отказалась
- АндрейПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Вы до 13 числа можете выслать? Оформил, а связи с Вами нету.
- Гость
так на странице с товаром указано же, когда товар будет отправлен, и в личном кабинете это пишется
- Ирина В***Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow
Для Xiaomi Redmi Note 10 Pro подошел как родненький
- Достоинства:
- Шнурок на шею в комплекте, воду не пропускает
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.