- AI аналіз відгуків42 відгуки: Позитивних – 65%, нейтральних – 15%, негативних – 20%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло даного виробника сподобалось. Якість на високому рівні. Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не советую покупать это стекло прожило. буквально 5-6дней и сломалось пожалел что выкинул коробку от него
- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- треснуло практически сразу
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував і клеїв (опція розетки поклейка скла 100 грн) це скло на новий айфон, який також в розетці купувався, через місяць воно відійшло з однієї сторони. Звернувся в сервіс (на що мені відповіли що гарантія на це скло 14 днів). Неприємно. Тепер треба знову клеїти, але тепер в іншому магазині, там нема проблем з гарантією. В моєму випадку вийшло так, що дарма витратив майже пів тисячі.
- Достоинства:
- Думав що якщо купую і клею в розетці, то нематиму проблем.
- Недостатки:
- Як же я помилявся.
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
маленький
Представник постачальникаДоброго дня! Нам шкода, що у Вас виникла не приємна ситуація. Ми обовʼязково перевіримо наше захисне скло на відповідність вказаним характеристикам. Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коротке скло, взагалі не вартує своїх коштів
- Недостатки:
- Коротке скло, не закриває весь екран
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кілька разів спасало телефон
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Легко клеїться-переклеюється, якісне на вигляд та дотик
- Недостатки:
- розмір замалий для 13про. як видно по фото знизу взагалі має бути довшим на 2-3 мм. можливо під чохол і добре, але якщо без чохла, то небезпечні зони завеликі.
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Форм-фактор захисного скла серії Pro - 2.5D, не покриває весь екран смартфона, для можливості використовувати його з чохлами, щоб скло покривало екран повністю, рекомендуємо Вам скло форм-фактором - 3D - ссылка. З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Начебто усе впорядку.
Тактильні відчуття не змінились, про те, що є скло на екрані не одразу згадуєш.
Розмір ідеальний ( покриває весь екран, чохлом не видавлюється). На ударостійкість не випробовував.- Достоинства:
- Ідеальний розмір
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не відповідає розміру Iphone 13, розмір замалий на кілька мм, оберіть іншого виробника та не "універсальний розмір"
- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- не відповідає розміру Iphone 13
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное стекло, поклеилось просто отлично, без пузырей и отставание. Легло просто замечательно.
- Достоинства:
- +
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Курильчик М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все супер
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Вікторія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове скло, цілком задоволена. Хороша якість.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подошло идеально. Приклеилось так же. Никаких дефектов, мутного изображения и прочих проблем. Небольшие зазоры по контуру предусмотрены для того, чтобы не поддевал чехол края стекла.
- Достоинства:
- Отличное за свою цену
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Менше на 0.5мм з обох боків, краще доплатити та взяти нормальне, а не цей непотріб
- Недостатки:
- Менше на 0.5мм з обох боків
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По розмірам все ок. Підійшов для iPhone 13. АЛЕ!!! Чому таке мутне зображення? Неприємно виглядає
- Достоинства:
- Підійшов
- Недостатки:
- Мутне зображення. Наче екран покритий жирною плівкою
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дане скло поклеєлось ідеально, але проблема в тому що екран під склом дуже замилюється, не чітке зображення, особливо видно на білому фоні, страшно бісить
- ГеоргійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло відмінне! Вже друге таке клею. Клеїться відмінно без залишків повітря. За потреби можна зняти і переклеїти ще раз, якщо потрапив пил під скло в процесі приклеювання. В комплект скло, фібра, дастремувери.
Представник постачальникаДоброго дня, Георгій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло топ за свої гроші!
Замовляємо вже 3-ю штуку))
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Саме скло непагане, але постійно відклеюється верхній куток, як телефон у кишені.
- Анастасия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С моими дырявыми руками и легкой рассеянностью покупаю не первый раз и всегда очень довольна. Несколько раз сильно падал и ударялся телефон, но страдает только защитное стекло, сам экран в полном порядке. Клею сама и ложиться очень ровно и аккуратно, даже если с первого раза положить криво и приходиться передвигать. Экран не залапывается, следы не остаются
- Достоинства:
- Легко клеить, не снижается чувствительность нажатий, эргономичная форма
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество изделия оставляет желать лучшего. На фото видны места где толи клея нет, толи непонятно что, но в этих местах оно не клеится. Это не пылинки, это не влага. Клею не первое стекло. Телефон абсолютно новый, только с коробки.
- Достоинства:
- Раньше было качество выше
- Недостатки:
- Не равномерный слой клея
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається скло даної марки. Не на перший телефон ставлю саме їх. Зараз купував для iPhone 13 Pro. Повністю покриває екран, чохол не піднімає скла.
Якщо буде потреба заміни скла, буду однозначно брати це ж скло.- Достоинства:
- Легка поклейка; Міцність скла після падінь; Повністю покриває екран; Ціна = якість.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування!
- Диана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказала на 14 айфон, по размеру не подходит, ширина нормальная, а длинна нет. Отверстие сверху для динамика не попало на него. Возможно это стекло на 13 айфон
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Діана! Для можливості вам допомогти, прохання додати фото скла біля смартфона, дякуємо!
З повагою команда Armorstandart.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло як скло. По ширині відповідає ширині екрану телефона, а по довжині на 1-1.5 мм коротше.
- Василий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
юзаю пів року, не затерлось і не має сколів, стан ніби поклеїв вчора
- Достоинства:
- ціна, якість
- Юл І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
очікувала кращого, палець ковзає гірше ніж по дешевшому склу.
- Достоинства:
- поклеїлося, не піднімається чохлом
- Недостатки:
- олеофобка посередня, невеликий дефект
- Пономаренко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
скло як скло. але клеїться на весь екран, і, на жаль, у мене піднімається чохлом.
- Олександр
така ж проблема)
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На удивление, не смотря на низкую цену, олеофобное покрытие прям как у заводского стекла телефона, в чехле вообще незаметно, что у тебя есть стекло, за 8 баксов это просто пушка
- Достоинства:
- соотношение цена/качество
- Недостатки:
- не идеально на весь экран
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість, швидко встановив.
Збігається по розміру, рамки тоненькі.
Рекомендую!- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Несподівано хороше захисне скло, гарно лягло, практично ідеально, всі розміри зібгаються з телефоном. Якщо використовуватиразом з чохлом, то взагалі непомітно, що воно є.
- Достоинства:
- Якісне, гарно лежить
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На удивление хорошее стекло, легло ровно, без пузырей и задиров, не пришлось использовать силиконовый клей.
Представник постачальникаДоброго дня, Денис! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
за своі гроші все хорошо поклеів легко претензій протягом тижня користування немає
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхало швидко, ціле, клеїла сама, все вийшло чудово, дякую продавцю!
- Достоинства:
- Гарне скло
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее стекло, но пришло с небольшим браком. Может и не обратил внимание, но сотрудник молодец, сам проверил и предупредил. Само стекло приятное и отзывчивый тач. Комплектация стандартная
- Достоинства:
- Отзывчивый тач
- Недостатки:
- Брак
- Федоренко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло вроде хорошее, клеил первый раз, удалось это сделать с третьей попытки, но зато все без пузырей.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все идеально!
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.