- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове скло, носила без подряпин і тріщин 5 місяців, поки телефон не впав на камʼянисту дорогу.
- Достоинства:
- Міцне, стійке до подряпин
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне захисне скло для iPhone 13
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше, якісне і міцне скло.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне та якісне скло.
- Достоинства:
- Все як в описі.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Костянтин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Блеск! Красота! Впевненість! Оптимальність!
Представник постачальникаДоброго дня, Константин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально приклеилось, сначала было пару пузырьков но через два часа разошлись
- Достоинства:
- Почти идеально сидит на 13
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Кринський А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне захисне скло
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло для 13-ї моделі. Просте наклеювання в домашніх умовах
- Достоинства:
- Повністю виконує свою функцію
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове скло , пережило три транспортування в інші країни в заводській упаковці, наклеїла без проблем, все підійшло , дякую за якість
Представник постачальникаДоброго дня, Аліна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Михаил З***Продавец: Rozetka
Ну нормас стёклышко
Царапается сильно(- Недостатки:
- Царапается, не большое
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда Armorstandart.