Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Supreme Black Icon 3D для Apple iPhone 14/13/13 Pro (ARM60015)

Оценка пользователей 3.7/5
  • Юлия К***

Думала, що класне скло. Але, обидва скла тріснули без падінь буквально через пару днів після приклеювання. Не розумію як це можливо, але двічі така ситуація. Не рекомендую, а особливо за такі гроші-точно ні. І ще, між чохлом та краєм скла є відстань, тобто скло трохи менше ніж скло на телефоні. Єдиний плюс це закритий динамік, виглядає гарно, але яка різниця, якщо воно все побите

Доброго дня, Юлія! Ми впевнені в якості свого продукта, і можемо надати ще одне скло безкоштовно, але рекомендуємо встановлювати його у спеціаліста. Просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Юрий

Стекло заужено сильно по краям и рамка закрывает эффективную часть экрана.
    Сеточка закрывает динамик на половину и из за этого туда собирается ещё больше пыли (явно неудачная конструкция). Олеофобное очень слабенькое если сравнивать с оригинальными. стеклами.

• Юрий

Уже лопнуло без падений на пятый день!

• Артем

Якке це оригінальнескло? Хіба епл їх випускає? На оф. Сайті немає, айлера не це оф. Скло

Игорь Бояров

про яке оригінальне скло, з яким порівнюєте, іде мова?

• Рафаэль

Отличное стекло,олеофобное покрытие хорошее,я не чувствую разницы между родным стеклом телефона и этим. Полностью закрывает экран телефона и вообще не заметно что на экран наклеено стекло. На фото стекло с металической решёткой, но на самом деле там просто дырочки в стекле,что на мой счёт даже лучше выглядит чем решётка. Клеил стекло сам. Пока получилось приклеить стекло идеально ровно и без соринок попадающих под стекло,отклеивал его больше десяти раз. И стекло всёравно идеально приклеилось к экрану. За полную цену наверно бы его не взял(дорого),но по акционой цене лучшего варианта я не нашёл.

Достоинства:
    Не конфликтует с моим чехлом
    Недостатки:
    За неделю использования не выявлено

Доброго дня, Рафаэль! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юлия И***

Неделя использования. Треснуло после одного недопадения с небольшой высоты на линолеум. На чехле ни царапины, а на стекле диагональная трещина. На прошлом телефоне стекло за сотку лучше чем это и отпечатки такие же остаются.

Достоинства:
    Легко клеить. Красиво упаковано
    Недостатки:
    Не стоит своих денег
  • Сергій З***

Оформив заявку на повернення товару. Без відповіді

Достоинства:
    Не відомі
    Недостатки:
    Не обміняли товар за поданою заявкою

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за зворотній зв'язок. Уточніть, будь-ласка, з якої причини оформили заявку на повернення? З повагою команда ArmorStandart.

• Виталик К***

Скло супер, заклеїв сам без проблем. Сидить як рідне. За таку ціну топ

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Юлия К***

Краще скло, яке в мене колись було. Раніше вважала, що все скло однакове і все йде з одного заводу китая, але коли взяла до рук це, одразу відчула різницю з аліком. Тепер буду брати тільки його. Ще і акція дуже приємна, взяла на майбутнє ще одне. Але повна ціна без знижки величезна. За повну ціну не купила би

Достоинства:
    Круте скло

Доброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Роман Ф***

Встановлення пройшло без проблем. На екрані майже не помітне. Сенсор працює гарно.

Достоинства:
    Гарне скло.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Доброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда Armorstandart.

• Каролина

Стекло хорошее, но очень много мелких светлых точек, которые мастер в отделении не смог ничем достать.

Достоинства:
    покрывает динамик
    Недостатки:
    в комментарии
  • Марина И***

Отличное стекло, посмотрю как будет в носке, но клеится легко, выглядит дорого и практически не видно на экране)

Достоинства:
    стекло покрывает весь экран даже динамик
    Недостатки:

Доброго дня, Марина! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Павло

хороше скло

Достоинства:
    вигляд
    Недостатки:
    ціна

Доброго дня, Павло! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.