- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink Sand
Nice
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда Armorstandart.
- Поликарпов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Чехол бомба. Жена в восторге.
- Достоинства:
- Качество. Материалы изготовления. Идеально пожходит к телефону.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Савчук Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Купив вже другого перший прослужив майже два роки новий трішки не рівно прилягає так топ
- Достоинства:
- Дешевий за свою ціну топ
- Недостатки:
- З часом протираєтьця
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЛанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight
Не беріть цей. Меньше аніж за місяць перетворився на затерту, замацану дешеву фігню, «пальці» не відтераються нічим, жирні сліди залишаються з тобою назавжди. Користуюся телефоном дуже часто, напевно тому так швидко втратив свій вигляд.
Три зірочки тільки за те, що в середині він з ворсом.
Представник постачальникаДоброго дня, Лана! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Ми виправимо наші помилки в майбутньому. З повагою команда Armorstandart.
- Людмила П***Продавец: Rozetka. Цвет: Pink Sand
Цвет понравился, но кривая панель
- Недостатки:
- Кривая панель
Представник постачальникаДобрий день, Людмила! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Святослав К***Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight
в трьох місцях розслоївся - на фото можете побачити
- Достоинства:
- протиударний
- Недостатки:
- залишає сліди від пальців, неякісний матеріал
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight
Грані телефону не типові для більшості телефонів, я це розумію, але цей чохол був заміною оригінального чохла Apple, який у декілька разів дорожче за підробку.Працюйте над цим!
- Достоинства:
- Непогана якість як для такої ціни.
- Недостатки:
- Знизу чохол криво прилягає до телефону, це його єдиний недолік, який я побачив за недовгий період користування ним.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight
Порвався через місяць, через те що чохол трішки менше за телефон