Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro для смартфона Motorola Moto G32/G62 5G Black (ARM60623)
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
воно працює!
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Немає вирізу під камеру
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Камера на телефоні Motorola Moto G32 / G62 5G знаходиться на екрані. З практики - якщо виріз під камеру в центрі скла, клієнти скаржаться, що збирається пил. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне і якісне скло. Дуже оперативна доставка. Але дуже важко точно наклеїти. Потрібно мати деякий досвід.
- Достоинства:
- Висока якість.
- Недостатки:
- Потребує точності рухів для наклеювання.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Станислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар пришел надлежащего качества! Быстро
Представник постачальникаДоброго дня, Станіслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Гнат Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не по розміру
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
... Розетка, наладьте сервис по обмену или возврату товара. Ошибка в заказе мне стоит кучу нервов, что-бы обменять или вернуть товар. Кнопки заполнения ВОЗВРАТА нет. Товар ваш. Мне проще купить его у кого-либо, но только не у самой РОЗЕТКА. Очень недоволен вашим сервисом. Больше рекламы на странмце, нежели помощи ПОКУПАТЕЛЮ.
- Достоинства:
- Недостатки:
- много
- Валентин Т***
Треба було їм в саппорт писати, там все легше і простіше, бо оператори є)
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло хорошее, правда если брать под силиконовый бампер, слегка начинает отходить. Проблема решена с помощью силиконового клея для стекол
- Достоинства:
- Всё ок
- Недостатки:
- Слегка не подходит по габаритам, если используется комплектный чехол от телефона
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло чудово підійшло, але є але - комплектний чохол підриває скло:(
- Николай О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно скло повне сміття. Вже тріснуло та й розміру менше єкрану , чохол його підчеплює.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Купа.
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Настільки гидотний товар, що навіть не очікував.
- Достоинства:
- дешеве
- Недостатки:
- неправильний розмір скла, якому заважає комлектний чохол, та й некомплектний теж, також дурнувата чорно рамка довкола трохи затуляє екран
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оперативно відправили.
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Віталій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
клеїли методом "хвіррточки" лягло і пристало ідеально. однак. комплектний чохол мотороли G32 піддіває це скло при натисканні кнопок гучності і скло в кутках відстає. чохол зняли поки
- Достоинства:
- гарно вкриває екран. в комплекті волога серветка і тканина для протирання. кілька наклейок для збору випадкового пилу
- Недостатки:
- не зовсім сумісне з деякими чохлами
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло наклеїв гарно, об бампер не піднімалось.
Зверху на 1-2мм чорна полоса перекрила екран.
Потім скло виявилось дуже слабим, положив в карман з ключами, витягую уже тріщина, без ударів і падіння, потім взагалі не розумів де нові тріщини бралися.
На попередніх телефонах декілька років носив телефони із захисним склом і воно було як нове.- Недостатки:
- Чорна полоса перекриває екран, слабе стекло.
- Левандовський У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гроші на вітер. Чохол видавлює скло. Ще раз переконвася, що краще занести в якийсь сервіс щоб наклеїли, а не намагатись самому вирішити проблему.
- Недостатки:
- Не сумісне з чохлом
- Володимир
В мене так само.Тому я спробував якось вийти з цього положення.Між телефоном й бампером по кутам подкладіть маленькі тонкі кусочки папіру,тоді бампер не буде дотягуватись до скла.Я так зробив и вийшло,нічого не видавлюе.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таке собі. Скло більше ніж треба. Покупний чохол підриває скло, довелося його відкласти до кращих часів, рідний чохол наче нормально сів, але через півтори місяці у правому верхньому куті скло відійшло і клей висох. Не дешеве скло, яке рекомендують у комплекті з телефоном, а така халепа.
- Достоинства:
- Добра якість
- Недостатки:
- Скло більшого розміру ніж треба
- Владимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З чохлами не сумісне, пробував декілька, в тому числі й з комплектуючим чохлом. Гроші на вітер.
- Достоинства:
- Якщо без захисного чохла
- Недостатки:
- Не підходить
- Константин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Родной чехол демонтирует стекло.
- Недостатки:
- Не совместимо с родным чехлом.
- Винни П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло хорошее,но!Оно покрывает экран почти полностью и из-за этого чехол его подрывает и оно отходит.
- Достоинства:
- Хорошее
- Недостатки:
- Под чехол-бампер не годится
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
скло менше за екран телефону і чорна рамка закриває дисплей
- Достоинства:
- пропонують придбати в комплекті з телефоном
- Недостатки:
- не підходить
- Олександр
Яка модель смартфона, 31 чи 32?
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал как рекомендацию при покупке телефона Motorola G32.
Само стекло неплохое,вот только на эту модель телефона не подходит - на несколько мм уже, перекрывает часть экрана- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Недостатки:
- не для Motorola G32.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розміри скла менші за видиму область екрана. Тепер в деяких програмках не видно полосу прокрутки. Марно витрачені кошти, які тепер не повернути.
- Недостатки:
- Не підходить на G32!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло не для G31/G32 - воно і менше ніж екран, і чорна рамка перекриває видиму частину екрана на 2 мм по ширині. Окрім цього на верхній правій частині скла є зайвий виріз.
- Недостатки:
- Розміри
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На G32 скло не підходить - воно коротше на декілька міліметрів. Також чорний контур по периметру закриває по бокам екран приблизно на міліметр.
- Евгений Е***Продавец: Rozetka
Выкинутые бабки
- Достоинства:
- Обычное
- Недостатки:
- Не оденеш не на один чехол слазит стекло
- Руслан Й***Продавец: Rozetka
Купив скло ,ідеально лягло недоліків не побачив якихось.
Вирішив одразу в магазині перевірити- Достоинства:
- якість-ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.