Отзывы покупателей о Чехол для смартфона ArmorStandart Air Series для Apple iPhone 13 Camera cover Transparent (ARM61256)
- Юрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Качество хорошее
- Недостатки:
- Не выявил
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день замовили товар а прийшов чехол на 13 про макс,як нам обміняти або певернути дякую
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
по формі сів нормально, на дотик тож нпоганий, але через кілька місяців пожовтів. Як тимчасове рішення своїх коштів вартий
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю прозорі чохли, але на жаль, для мене цей виявився невдалим. По-перше, для мене він досить слизький в руках. Але найбільше розчарування, що через 2 місяці чохол потемнів. Телефон в мене світлий, тому досить сильно це кидається в очі(
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда ArmorStandart.
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный чехол. Кнопки нажимается хорошо, выреза под камеры соответствуют. Как временное решение просто отлично.
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала по відгуках,дійсно хороша панель ,підійшла ,задоволена товаром.
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЛюбомирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щільно прилягає до телефону , має борти над дисплеєм
- Достоинства:
- Захист камер
Представник постачальникаДоброго дня, Любомир! Дякуємо за запитання. Так, зарядний пристрій підійде до Вашого смартфону. З повагою команда Armorstandart.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний. Зручний. Подивимось як з часом буде.
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
прийшов без захисту камери
- Достоинства:
- Хороший чохол, не випирає збоку, кнопки нажимаються легко, тактильно приємний
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний чехол. Всі вирізи сходяться, якість відмінна
Представник постачальникаДоброго дня, Жанна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВладаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний
Представник постачальникаДоброго дня, Влада! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Евгения Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный чехол за такие деньги!) Кнопки все хорошо нажимаются,с руки не вылетает.Рада,что успела его приобрести)
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування!
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подошел идеально, за такую цену просто супер
- Саварин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний чохол за таку низьку ціну.Щільно прилягає.Закриває корпус зі всіх сторін.Тоненький.
- Достоинства:
- Ціна.Якість.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний, якісний чохол.
Сів ідеально, кнопки натискаються легко.- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.