Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Чехол для смартфона ArmorStandart Air Series для Apple iPhone 13 Camera cover Transparent (ARM61256)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Юрий Я***

Достоинства:
    Качество хорошее
    Недостатки:
    Не выявил

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Євгенія К***

Добрий день замовили товар а прийшов чехол на 13 про макс,як нам обміняти або певернути дякую

• Віталій Г***

по формі сів нормально, на дотик тож нпоганий, але через кілька місяців пожовтів. Як тимчасове рішення своїх коштів вартий

Доброго дня, Віталій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.

• Тетяна О***

Обожнюю прозорі чохли, але на жаль, для мене цей виявився невдалим. По-перше, для мене він досить слизький в руках. Але найбільше розчарування, що через 2 місяці чохол потемнів. Телефон в мене світлий, тому досить сильно це кидається в очі(

Добрий день, Тетяна! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда ArmorStandart.

• Иван К***

Отличный чехол. Кнопки нажимается хорошо, выреза под камеры соответствуют. Как временное решение просто отлично.

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Наталія К***

Брала по відгуках,дійсно хороша панель ,підійшла ,задоволена товаром.

Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Любомир

Щільно прилягає до телефону , має борти над дисплеєм

Достоинства:
    Захист камер

Доброго дня, Любомир! Дякуємо за запитання. Так, зарядний пристрій підійде до Вашого смартфону. З повагою команда Armorstandart.

• Олена К***

Гарний. Зручний. Подивимось як з часом буде.

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анатолій Б***

прийшов без захисту камери

Достоинства:
    Хороший чохол, не випирає збоку, кнопки нажимаються легко, тактильно приємний
  • Жанна

Прекрасний чехол. Всі вирізи сходяться, якість відмінна

Доброго дня, Жанна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Влада

Дуже класний

Доброго дня, Влада! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Евгения Г***

Отличный чехол за такие деньги!) Кнопки все хорошо нажимаются,с руки не вылетает.Рада,что успела его приобрести)

Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування!

• Виктория П***

Подошел идеально, за такую цену просто супер

Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування!

• Саварин А***

Дуже класний чохол за таку низьку ціну.Щільно прилягає.Закриває корпус зі всіх сторін.Тоненький.

Достоинства:
    Ціна.Якість.
    Недостатки:

Доброго дня, Анна! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Евгений П***

Гарний, якісний чохол.
    Сів ідеально, кнопки натискаються легко.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:

Доброго дня, Євген! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.