- Ажжа М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка відразу накопичує пил, швидко відклеюється
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість погана
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, ваші зауваження передали у відділ контролю якості. З повагою команда ArmorStandart.
- Данил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра плівка. З моменту покупки пройшло вже багато часу. Всю плівку не використав.
Представник постачальникаДоброго дня, Данил! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Светлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сама плівка гарної якості, але її дуже важко приклеїти так як вона йде розміром на весь екран годинника потрібно багато часу щоб її вирівняти та в підігнати під циферблат, раджу до покупки лише тим хто вже має навики клеїти подібні речі
- Достоинства:
- Захищає екран годинника від подряпин
- Недостатки:
- Дуже важко приклеїти
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка більша за дисплей
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плівка більша за дисплей
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ставлю два только потому что вещь то нужная но для тех кто не боится экспериментировать. Из плюсов все
Минусы:
1 в комплекте 6 шт. Пленок а салфеток почему-то одна минус.
2 в комплекте из 6 шт. Только 2 пленки имеют разрез по центру как на видео —
3 нужны ножницы перед проклейкой подрезать уголки так как она немного больше чем надо и углы отклеиваются. Я испортил 2 пленки когда на второй только понял что к чему. Так что каждый пусть решает сам. - Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Два інженери з вищою освітою, навіть подивившись відео декілька разів, не зрозуміли як її клеїти( наклеїли як попало((
- Достоинства:
- Дешево, приклеюється сама назад, якщо випадково зачепити
- Недостатки:
- Складно клеїти