- Виктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрал заказ . Заказывал пленку 45 мм , на упаковке так и пишется , а внутри плёнка 42 мм .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Размер не соответствует размеру на упаковке .
- Петро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка як плівка з бюджетного сегменту. Якщо трохи зачепити, наприклад об двері то плівка або порветься або відклеїться і більше не приклеїться нормально. Дуже мягка і тонка. Але на дотик приємна. Можна кожен місяць міняти плівку з набору)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мягка і тонка, легко рветься
Представник постачальникаДобрий день, Петро! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кути плівки не клеються. Зразу після поклейки туди заходить бруд і плівка повністю знімається від одягу
- Недостатки:
- Не клейке
- Артём П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый день, забрал пленочки, что могу сказать?
Я могу сказать что это деньги на ветер, это шклак!- Достоинства:
- Гладкая поверхность, не искажает картинку
- Недостатки:
- Плохая поклейка, нет прорезиненого шпателя для поклейке.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В комплекте 6 штук, но только две с прорезью для поклейки как в инструкции, и можно легко наклеить. В итоге первые две (верхний ряд) в утиль при попытке клеить по инструкции. Да и вообще все в мусор из-за отходящих краев
- Достоинства:
- Не искажает изображение
- Недостатки:
- Края отходят
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Згоджусь з іншим коментатором - це тупо викинуті гроші.
Поклеїти плівку без плямок неможливо, хоча екран кожен раз відчищав від будь-якого пилу або жиру наліпками, серветками і всім іншим. На кутках плівка не тримається принципово, вони задираються тупо відразу. Я вже клеїв подібні плівки на закруглені смарт-годинники і вони трималися добре, а тут я думаю проблема в супер низькій якості клею.
А, ще - можете вважати що плівок у комплекті не 6, а 4. Центрові дві плівки подряпані з заводу через те що підкладка листа розрізана посередині і рубанули вони глибше ніж треба було. Ця подряпина з клійкої сторони, щоб ви розуміли.
Коротше тепер в мене є мікрофіброва хустинка за 180 грн.- Достоинства:
- Недостатки:
- Все інше
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова плівка та гарна якість.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна плівка, за свої кошти виконує функцію на 100%
На фото плівка яка носиться вже більше місяця.
Якщо поклеїли і залишились невеличкі бульбашки, то просто залишіть на пару годин, вони розійдуться самі по собі.- Достоинства:
- Не залишає відбитків, легко клеїться
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самая бессмысленная покупка в моей жизни.
Экран у часов закругленный. Пленка же, просто плоская и края пленки, торчат по бокам.
Инструкции, как их клеить на часы, нет. Есть QR код, который ведет на видео с поклейкой пленки на телефон.- Достоинства:
- Их нет)
- Малежик А***Продавец: Rozetka
Запрошення відео інструкцією наклеїка швидко,мінімум пузирків бо плівка добре прилягає
- Достоинства:
- Якісна,не тонка
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.