Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro для смартфона ZTE Blade V40 Vita Black (ARM63120)
- Павел З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм.
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороше скло, повітря пропадає при користуванні
- Достоинства:
- Захищає екран, забирає повітря
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
екран розбився
- Недостатки:
- не допоміг
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для ZTE blade vita v40 взагалі не підходить. Не рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart
- Артём Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Свою функцию выполнил на все 5! дважды спас дисплей.
- Достоинства:
- Функцию выполнил
- Недостатки:
- не нашел
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Даниил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
робилося
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Недостатки:
- Упало з невеликої висоти та робилося
- Олена
Є таке свойство захисних стекл - битись якщо падають з висоти, головне що екран цілий
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре,підійшло, дякую,рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Леонид П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класс подходит чудово
- Достоинства:
- Все прекрасно
- Недостатки:
- Фасон то шо нада
Представник постачальникаДоброго дня, Леонід! Для можливості вам допомогти, прохання вказати модель Вашого смартфона, дякуємо. З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій С***
так это ж не для вашего телефона
- Юлія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже якісне. Раджу
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Скло гарне, підійшло ловко.
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість товару на високому рівні, також порадував комплект до нього. Наразі це найкраще скло, яке мені доводилось купляти
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда Armorstandart.
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Подошло стекло.Все ок.
Представник постачальникаДоброго дня, Яна! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.