Отзывы покупателей о Чехол-книжка для смартфона ArmorStandart G-Case для Samsung Galaxy A04 (A045) Black (ARM63913)
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чохол мамі на подарунок. Якість відміна,за ввесь час використання не поцаравсь, шкіра ніде не розлізлась, не потріскалась. Чохол рятував неодноразово від падіння на підлогу.
- Достоинства:
- Ціна. Якість. Надійність.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Приємно користуватись телефоном у цьому чохлі. Красивий синій колір.
- Достоинства:
- Гарно підійшов на модель А 04.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Наталья! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Смартфон надійно закріплений
- Достоинства:
- Чудово підійшов, на відміну від інших
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Недоліків немає.
- Достоинства:
- Позитивний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Дуже якісний чехол, все підійшло по розміру.
- Достоинства:
- Загальний стильний вигляд, якість, ціна,плотність, карман для карточок.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.