Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Чехол для смартфона ArmorStandart Air Series для Apple iPhone 14 Camera cover Transparent (ARM64026)

Оценка пользователей 4.88/5
  • Гумен Ю***

Нормальний чохол за адекватні гроші. Сів на телефон добре, як треба

Недостатки:
    Не побачила

Доброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Богдан

здравствуйте. заказал два чехла. впринципе хорошие чехлы если бы не одно но. из двух чехлов на 14й айфон только один. второй на 14про…. на коробках указано что чехлы на просто 14. как можно поменять чехол на тот который нужен?

Достоинства:
    хороший чехол. красивый
    Недостатки:
    приехал чехол не на ту модель телефона
  • Виктор Ш***

Дуже гарний чохол. Підійшов ідеально.

Достоинства:
    Співвідношення ціна
    Недостатки:

Доброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Тетяна

Дуже класний чохол!
    Несподівано висока якість за таку низьку ціну

Достоинства:
    Гарної якості, міцний
    Недостатки:

Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування!

• Олександра Л***

Чудесный чехол, благодарю

Доброго дня, Олександра! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• ДЕНІЗ А***

Хороший товар за свої гроші, гарно виглядає і не сильно пожовтів після двох місяців використання.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Алекс

За таку низьку ціну якісний чехол , рекомендую!!!

Достоинства:
    Досить високі бортики біля камери , що безперечно є плюсом ….

Доброго дня, Алекс! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Тая

Тільки що забрала чохол, побачила вже на вулиці, що кути не захищені сильніше, як на фото. Бачила цю модель наживо, був захист. Отримала чохол просто повністю прозорий, без додаткового захисту, через який його і замовляла. На чохлі маркувань фірми нема. Не можу знайти чат підтримки, а не сторінку питань

• Тая

Перепрошую за нижчу оцінку, моя проблемка. Є з захищеними, але це інша сторінка товару, не побачила вже під час замовлення. Цей такий і є, як отримала, все ок