- Владислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло запакували найгіршим способом з поміж всі можливих! Скло приїхало побитим хоча на перший погляд пакування було цілим та неушкодженим! Вимагаю повернення мені моїх коштів!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пакування товару нікчемне!
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Валентина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Без претензій. Все добре
- Достоинства:
- Звичайне скло
- Недостатки:
- Не помітили
Представник постачальникаДоброго дня, Валентина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло скло тріснуте .
- Аня З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не підійшло на модель Lenovo tab p11
- Недостатки:
- Не підійшло на модель Lenovo tab p11
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дане скло для Lenovo Tab P11 (2nd Gen). Скло на модель Lenovo Tab P11 TB-J606F за посиланням ссылка. З повагою команда ArmorStandart.
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло не підходить по розміру... По ширині виступає на 1 мм з обох сторін.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вкажіть точну модель Вашого планшета, дякуємо. З повагою команда ArmorStandart.
- Іван Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розмір підійшов, наклеїв швидко і просто.
Але воно більш схоже не на скло а на пластик. Алеофобного покриття немає, ну або є ну дуже погане.- Достоинства:
- Ціна. Купував в комплекті з планшетом, тому там невеличка знижка була.
- Недостатки:
- Тактильне відчуття як від пластику, погане або відсутнє алеофобне покриття
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лопнуло после падения на экран на стол на онлайн уроке, стоял на чехле книжка. Падение минимальное
- Достоинства:
- Клеиться без проблем,
- Недостатки:
- Хрупкое
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре скло. Підійшло норм.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Євгеній І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розмір підійшов.
- Голобородько О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проблем з наклейкої не виникло. Поки стоїть
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло, купив декілька штук до планшетів.Одне нажаль було з дефектом або я щось не так зробив.Лягло гарно але з однієї сторони утворилось куча якщо не сотні міні бульбашок , раніше не стикався з таким.І нажаль нічого не допомагає.
- Евгеній Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По розміру все гаразд, але на склі є 4 сколи в різних місцях які стало видно тільки коли наклеїли скло на планшет. Впринципі не дуже заважає, але не приємно отримати таке нове скло(
- Достоинства:
- Добре закриває екран
- Недостатки:
- Дрібні сколи із внутрішньої сторони
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло покриває майже весь екран Lenovo Tab P11 (2Gen). До межі залишається близько 1-1,5 мм.
Перевіряйте уважно модель, бо минуле покоління має менші розміри.- Ігор Д***
Скільки вже переклеїв, будь яке скло має 1-1.5мм зазор. Ніразу не бачив повного покриття, можливо так везло.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло поклеили прямо в пункте выдачи Розетки, спасибо сотрудникам за хорошую работу. Однако, стекло не полностью накрыло экран нового планшета Lenovo Tab P11 (2nd Gen), а только светящуюся зону экрана, не доставая до его краеа примерно по 3-4 миллиметра. Не понятно почему так получилось, ведь стекло предназначено именно для этого планшета.
- Недостатки:
- Стекло не полностью покрывает экран планшета
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Форм-фактор захисного скла Glass.CR - 2.5D, що не покриває весь екран планшета, для можливості використовувати його з чохлами. Щоб скло покривало екран повністю, рекомендуємо Вам вибирати стекла форм-фактором - 3D. З повагою команда ArmorStandart.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло підійшло, але з усіх боків не вистачило клейкої суміші що на склі. Тому є певна велика полоска.
- Достоинства:
- Напевно міцне.
- Недостатки:
- Не вистачає клейкої суміші, що на самому селі.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По размеру подошло идеально.
- Достоинства:
- Хоршее стекло.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Герасютін О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клеїв не сам, лягло ідеально. Навіть не знаю що більше написати))
- Достоинства:
- Гарне скло
- Недостатки:
- Не виявив
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь більше тижня. Скло повністю закриває екран.
- Достоинства:
- Екран захищений.
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Захисне скло лягло просто ідеально!!!
- Достоинства:
- Ціна-якість, олеофобне покриття!
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир
Доброго дня,
підкажіть будь ласка, що у вас за чохол?
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко клеїться, чудово підходить на Lenovo Tab P11 (2nd Gen) .
- Достоинства:
- Ідеально для Lenovo Tab P11 (2nd Gen)
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Едуард! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло,чудово підійшло на планшет Lenovo Tab P11 (2nd Gen) 6/128 WiFi Storm Grey (ZABF0028UA).
Клейїв у ванній кімнаті побрискав ще з пульвілізатора щоб пилу менше було.
Скло з захисною плівкою само по собі дуже електризується і намагнічує пилюку,його краще теж герненько протерти з усій сторін.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.