- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Єдиний тип браслету від якого не йде алергія по шкірі. Досить зручний, не переживаєш що випадково злетить - тут фактично подвійна фіксація. Головне не перетягувати надто сильно
Але за 1,5 роки використання тихо-мирно відійшов на той світ прямо уві сні, прокинулась а він поруч порваний. Сподіваюсь він потрапив до ремінцевого раю
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо за Ваш теплий та детальний відгук. Раді, що ремінець був для Вас зручним у використанні та прослужив тривалий час. З повагою команда ArmorStandart.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
На рік вистачило. Ніщо не вічне :)
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Виглядає як на фото
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Зручний і практичний
- Достоинства:
- Зручний, дизайн, ціна
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручний і практичний ремінець. Набагато кращий силіконових. Хоча пару раз розстібався, але не спадав з руки завдяки особливостям конструкції і шершавій структурі тканини.
- Достоинства:
- Дуже зручний ремінець. Тримається надійно. Ніколи не знімаю. Вигляд зберігає.
- Недостатки:
- Пару-трійку раз за рік розстібався.
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Прекрасно тримається, гарний дизайн, простий механізм фіксації. Все прекрасно, поки не стає зрозуміло що тканинний матеріал назбирує в себе піт, гірше стає, коли миючи руки він намокає і потім довго сохне, починаючи недобре пахнути. Тому так, не для купання в ньому. Особисто в мене за тижнів 3 використання, в нього накопичилося так багато поту і різної води з милом ітд, що я почув на нюх що його треба би випрати. Як виявилося навіть не з першого разу вдалося це зробити. Нажаль при всіх плюсах цього ремінця, тканина явно не підходить бути тижнями на руці, як це може робити той же силікон абощо.
Важко поставити оцінку, ремінець мені подобається, але вже певний час його не використовую. Тому 5 зірок за дизайн (як візуал, так і зручність). 1 зірка за вибір матеріалу (так, люди потіють, роблять руками якісь брудні штуки, миють руки з милом, що всотуєтьс в ремінець, лізуть в болото ітд)- Достоинства:
- Дизайн, матеріал, зручність, ціна
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Дуже гарний варіант дизайну.
- Достоинства:
- Надійно тримається.
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Пётр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличный браслет, на руке прекрасно сидит.
На мой взгляд - вероятность потерять часы с ним гораздо меньше, чем с оригинальным силиконовым.
Рекомендую.- Достоинства:
- Удобный, безопасный
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Петро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В порівнянні з силіконовими (яким хана за пів року-рік) земля і небо.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жаркуватіший за силікон, тканинну основу прийдеться прати
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Лучший вариант что можно купить за данную сумму!
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Найзручніший з усіх ремінців які доводилось носити. Рекомендкю
- Достоинства:
- Неймовірно зручний
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарний ремінець, тримає дуже добре. За півроку носіння тільки 2-3 рази якось випадково розстібнувся, із рідним ремінцем ця проблема була постійна.
Трохи стирчить ремінець на руці, але якщо треба саме надійна фіксація, а не чисто естетика - тоді топ, рекомендую!
- Петро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Orange
Дуже подобається ремінець. До цього носив 3 інших, всі були з якимись недоліками. Цей дуже надійно тримається, не ковзає, не передавлює. На руці майже не відчуваєш. Носимо тепер і я і дружина.
- Достоинства:
- Зручний, надійний
- Недостатки:
- не виявив
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Напевно, найякісніша вдала модель з ремінців. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легкий, не натискає руку від постійного носіння. Швидко сохне при намоканні.
- Недостатки:
- __
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Дуже задоволена покупкою. Ремінець м'який, не тисне, є багато можливостей регулювання. Колір приємний, доставка відбулася швидко
- Достоинства:
- Швидко сохне, добре регулюється, не тисне
- Недостатки:
- Трохи важче знімати/одягати, ніж стандартний, але звикнути можна
Представник постачальникаДоброго дня, Олександра! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Топ. Думал будет толще чем стандартный резиновый но нет. Одни только плюсы
- Достоинства:
- Держится суперкрепко. По ощущениям гораздо лучше резины
- Недостатки:
- Если ткань намокает - то ткань намокает:)
Чего еще ожидать. Резина быстрее высыхает в этом плане
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручний. На руці сидить добре, не спадає, не розстібається, не перетискає. Невеликим недоліком можу назвати не дуже зручне знімання, отвір перегину ремінця невеликий, і текстильна "хвиля" трохи чіпляється, заважаючи швидкому розстібанню. Хоча тут і є перевага, випадково навряд чи спаде.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Ремінець має гарний вигляд, мʼякий, рука під ним не пітніє. Застібка надійна і не шкрябає по поверхнях, на відміну від ремінця в комплекті. Повністю задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Мʼякий, чудово тримається
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Константин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Дуже зручний і надійний ремінець. Має добрий вигляд на руці.
Представник постачальникаДоброго дня, Константин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудовий ремінець за свою ціну, набагато надійніший за силіконові, що йдуть в комплекті, зручний та дуже приємний у використанні. Рекомендую
- Достоинства:
- Зручний, надійний
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Не зовсім зрозуміло, це таке нове дизайнерська задумку або щось пішло не так?
- Достоинства:
- Легенький, еластичний
- Недостатки:
- Схоже мені попався брак
- Олексій
Дуже сильно вибачаюсь за некоректний відгук. Все чудово, як виявилося якщо при розміщенні змінився трохи кут, то й в підсумку буде не зовсім рівно стояти. Вперше зіткнувся з такою ситуацією, тому не розібравшись розгубився.
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Рекомендую, на band 4 сів гарно. Тримається добре, м'який, руку не давить.
- Достоинства:
- Не давить, оригінальне кріплення, зелений колір
- Недостатки:
- Поки за два тижні не було.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Хороший ремінець, якісний. На відміну від того, що йде при купівлі фітнес-брослету, силіконовий легко загубити, оскільки легко спадає з руки.... Цей добре тримається. На руці виглядає акуратно і міцніше за силіконовий.
Рекомендую!
- Гайворонская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший ремешок,качественно выполнен.Стандартный силиконовый часто расстегивается,стоит чуть зацепить чем-то,в этом беда,так как падает мгновенно с руки и ку-ку....этот хорошо держится,не растегивается,даже если зацепить ремнем от сумки/рюкзака.На руке выглядит не массивно,аккуратно.
Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Алла! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.