- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Отлично.
- Достоинства:
- Отлично.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Вадим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Голубой
Швидку зарядку підтримує.
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Голубой
Хороший кабель для зарядки. Користуюся кожен день, по суті. Проблем немає. Дякую.
- Достоинства:
- Якість. Надійність. Ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Голубой
Беру вдруге - в запас. Бо сподобався даний кабель в роботі - для швидкого зараджання Самсунг 51а. Купила іншого кольору, щоби можна було відрізняти. Дякую всім, хто доставляв товар, за відмінну працю!
- Достоинства:
- Якість, ціна. Відмінна доставка.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДякую за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Фиолетовый
Подгода - полет нормальный
Представник постачальникаДоброго дня, Наталя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Фиолетовый
Кабель подобається. Телефон заряджається трохи менше 2 годин.
Виглядає надійним, не тоненький, гарний колір, це добре, бо буває забуваєш, де поклала, то швидше знаходиться саме за кольором.
Дякую Розетці за дотримання домовленостей!- Достоинства:
- Якість товару та обслуговування. Ціна по акції.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Фиолетовый
Купив дружині, щоб заряджала мобілку від павербанка, зі своєю задачею кабель справляється чудово, довжини кабелю з головою вистачає, приємний на дотик і виглядає гарно. Підтримує швидку зарядку. Samsung A72 заряджає від 20% до 100% менше чим за 2 години(був би потужніший павер, то було б ще швидше). Поки що усім задоволені.
- Достоинства:
- Швидко заряджає, гарна ціна, гарний вигляд.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Фиолетовый
Все працює
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- плохотнюк а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Голубой
Повторно прийшов товар із іншим артикулом
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- товар не відповідає вказаному на сайті
Представник постачальникаДоброго дня! Олександр, дякуємо за звернення. Найближчим часом з Вами зв'яжуться для вирішення даного питання. З повагою команда Armorstandart.
- плохотнюк а***
Поставщик исправил ошибку и отправил верный товар в короткие сроки. Спасибо
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда Armorstandart.
- плохотнюк а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Голубой
Не соответствует артикулу
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Ми приносимо вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылка
З повагою команда Armorstandart.- плохотнюк а***
Постачальник виправив свою помилку і надіслав вірний товар і подарунок до нього. Дякую
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Длина: 1. Цвет: Черный
Прислать не тот кабель что заказывал.этот прислали.