Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Чехол для смартфона ArmorStandart Air Series для Samsung Galaxy A54 5G (A546) Transparent (ARM66183)

Оценка пользователей 4.27/5
  • Дмитро К***

Сподобався як виконаний. Виглядає непогано за таку ціну.

Достоинства:
    Підійшов під телефон)
    Недостатки:
    Час покаже

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитро

Панель сподобались

• Дмитро Г***

Гарний, немає дубовості кнопок(м'які), приємний на дотик, гарна обробка матеріалу( немає рубців на отворах та залишків виплавки на швах).

• Василий В***

По формі смартфона підійшов ідеально.

Доброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитро Н***

Все гарно підійшло.

Достоинства:
    Гарний кейс за розумні гроші.
    Недостатки:
    Не виявлено.

• Светлана Б***

Подобатися,що видно колір телефону. Сів гарно. Не сильно слизький

Достоинства:
    Прозорий
    Недостатки:

Доброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Михайло К***

Отримав чохол невідповідного розміру. Це що таке?

Доброго дня, Михайло! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Наталія

Отримала зовсім іншу панель, на айфон, з наліпкою, що це Samsung A54, добре, що перевірила у пункті самвидачі, повернення, розчарована.

Недостатки:
    Чохол для айфона

Доброго дня, Наталія! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Евгений Ч***

Те що потрібно.

Достоинства:
    Смартфон гарніше тримається в руці
    Недостатки:
    не знайшов

Доброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вадим Б***

Бомба

Доброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Вадим Б***

Все підійшло!

• Роман
    Продавец: Rozetka

Товар ідеальний дуже гарно лежить в руці і підходить до дизайну телефона і робить його гарнішим

Достоинства:
    Красивий
    Недостатки:
    Немає з'єднанного вирізу для лізтарика

Доброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• oksana s***
    Продавец: Rozetka

выслали панель для другого телефона ,на коробке написано , что для А54 , а по факту внутри панель на другой телефон

Достоинства:
    пришел товар не соответствующий А54 , вам уже об этом писали !!!
    Недостатки:
    не для А54
    • Євгеній А***

відмовились?

Доброго дня, Оксана! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.