- AI аналіз відгуків34 відгуки: 82% позитивних, 8% нейтральних, 10% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крутішого скла я ще не бачила, просто ідеально. Замовляла аж в Норвегію, мега задоволена!!!!
Юхууууу!!!- Достоинства:
- Ідеальне скло!
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное стекло
Желательно хорошо начистить экран перед поклейкой- Достоинства:
- Стекло уже спасало мне экран. Стекло в хлам смартфон живой
- Недостатки:
- ...
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло надійне, на мою думку. Користуюся довгий час. Телефон падав, скло не тріскалось. Правда один раз добряче впустила і воно тріснуло. Замовила таке саме на заміну.
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне, покриває весь екран.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло, купила для всіх телефонів сім'ї
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все класно. Приклеїв без проблем.
- Достоинства:
- Не перший раз беру скло цієї фірми, завжди виручало.
- Недостатки:
- Поки що немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороше скло, на мій погляд. Служить досить довго, екран захищає добре. Три рази вже купувала.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове скло, рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее стекло для телефона))
Сначало оно клеелось с воздухом внутри который не удавалось никак убрать. Я уже было смирилась с этим дефектом. Но на утро воздушные пузыри пропали сами по себе)))- Достоинства:
- Стекло не раз спасало телефон
Представник постачальникаДоброго дня, Дар'я! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ShadowardПродавец: Rozetka
спустя полгода полет нормальний
- Достоинства:
- топ за свои деньги
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно клеїться, гарно тримається.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександра! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подходит для A54 и для S23 FE, можно смело покупать
- Достоинства:
- отличное стекло
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Усе підійшло. Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Віта! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алексей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне, якісне стекло. Стає на весь екран
- Достоинства:
- Якість. На весь екран
- В'ячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класне скло, все супер
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Василий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшло по розміру,приемне на дотик.
- Достоинства:
- Прозоре
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре приклеїлось. Чохлом не піддіває.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло вчасно.
- Достоинства:
- Чудово комплектуеться
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло цього бренду декілька разів рятувало екрани моїх смартфонів. Якість скла чудова, по розміру ідеально підійшло на А54.
- Достоинства:
- Скло чудове. Свої функції виконує.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо за запитання. Так, зарядний пристрій підійде до Вашого смартфону. З повагою команда Armorstandart.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло гарно приклеїлось, подивитись як довго прослужить
- Карпенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
приехал быстро, все четко
- Достоинства:
- отлично село стекло на экран
- Недостатки:
- почем изначально не экране? вопрос риторический , ага
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Надійне, вже перевірено
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже раджу
- Достоинства:
- Ціна,можна самомоу наклеїти
- Недостатки:
- Добре протирайте экран
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
прилягання відмінне , приклеїлось ідеально , найраще скло яке в мене було !
- Достоинства:
- надійне
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар супер))
Дякую
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не могу ни чего сказать плохого
Сам клеил, с первого раза лягло ровно
По эксплуатации- неделя полетнормальный- Достоинства:
- Стекло как стекло
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клеїться досить легко . Тому раджу всім не економте на безпеці телефону і екрану .
- Достоинства:
- Якість чудова . Купляв разом з телефоном тому ціна вийшла дешевшою .
- Недостатки:
- Поки не побачив
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло закриває всю робочу зону екрану. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Скло гарно лягло на екран телефону.
- Недостатки:
- Не виявила.
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наташа Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло супер, але трохи десь до 1-2мм не дотягує до країв, може так треба
- Достоинства:
- Товсте
- Недостатки:
- Не доходить до країв
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Зверніть увагу що форм-фактор скла - плоский. Скло закриває максимально всю можливу плоску поверхню екрана до заокруглень для можливості використовувати його з чохлами. З повагою команда ArmorStandart.
- Alexandr V***Продавец: Rozetka
Посмотрел в интернете рекомедации по клейке стекла и приклеил его. Держится мертво.
- Достоинства:
- Нормальное качественное стекло, как оно и должно быть.Пока
- Недостатки:
- Пока не увидел.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скільки не намагалась приклеїти, а все одно по обідку скла зі всіх сторін залишились повітряні прослойки, ніби не вистачило клею. Розчарована.
- Достоинства:
- Захист екрану
- Недостатки:
- Не повністю приклеїлось
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив перше скло для Samsung Galaxy A54, воно підійшло, клеїти легко та зручно, пил прибрав без проблем.
Через два дні замовив таке саме скло на А52, коли почав клеїти помітив що воно "сухе", майже не прилягає та залишаються пустоти які неможливо приклеїти, після години намагань зрозумів що це брак.
Оформив заявку на проведення, прийшов з телефоном на яке клеїв скло до точки видачі, через пів години перемовин все ж таки отримав квитанцію на повернення.
Представник постачальникаДобрий день, Денис! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не приклеїлось повністю. Залишились прогалини всередині, не було клею.
- Достоинства:
- Ціна при покупці разом з телефоном.
- Недостатки:
- Не рекомендую.
- Наталія
Доповнюю відгук. З часом повітряна прослойка самоліквідувалась. Також під час випадкового падіння телефону скло розбилось, але свою місію воно повністю виконало, захистило скло самого телефону. Без проблем відклеїла розбите і придбала нове. Рекомендую.
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наберіть мене
- Недостатки:
- Не підходить на А54. Можу зробити фото. Скло менше по довжині
- Юрій
Підтверджую. Також сьогодні отримав, по 2-3 мм по ширині та висоті не дотягує.