Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Держатель ArmorStandart Pop socket пластиковый круглый White (ARM66423)

Оценка пользователей 3.56/5
  • Фатима Р***

Все добре дякую

Доброго дня, Фатіма! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Не раджу брати, ламається за тиждень користування

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Діма С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

в целом, вроде и норм, за свой прайс, если не хотите много давать за черный поп сокет, но тот кто его придумал, и сделал в таком виде, явно халтурил

Достоинства:
    красивый минималистичный, приехал в принципе
    Недостатки:
    сама по себе крышка плоская, отваливается, ибо ненадёжно закрепляется, и проблема в самом «строении», один раз просто отвалилась, а так, сама проблема банально в том, что она практически не закреплена
  • Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В перший день користування від виробу відколовся шматочок, а ще через декілька днів він остаточно зламався. Дуже прикро.

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Тримач гарний, але, на жаль, в перший же день використання від нього відламався шматок

• Кулібін.

Чудово працює.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Удобный, легко крепится. За два месяца частого пользования не отклеился, как дальше будет не знаю.

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Обычный цвет

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Валерия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже швидко почав відвалюватись від основи

• Данік Г***

Дякую

Достоинства:
    Колір
  • Ирина Г***

Супер. Минималистично. То, что нужно

Недостатки:

Доброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Отличный держатель, мне нравится. Простой, без наворотов. Наконец-то могу телефон держать одной рукой и что-то писать.

Достоинства:
    Отлично держится на телефоне

• Елена К***

Хороший

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Спочатку сподобався , але на другий день кришечка стала постійно відпадати, і саму основу легко доламати руками . Не рекомендую , краще вже заплатити дорожче , але мати нормальну якість

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Якість , дешевий пластик
    • Ігор

Ось тут не погоджуся. Я купував уперше тут в іншого продавця втричі дорожче, і в мене відлетіла кришка на третій день, а ця прекасно тримається. Тут річ у тім, що всі вони з поганого пластику і у всіх є 50% шансу поломки. Тількі тут ти платиш у тричі менше, а шанс тойже

Доброго дня, Ігор! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

Доброго дня, Аліна! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Найпростіший утримувач без наворотів, мені подобається

Достоинства:
    мінімалістичний дизайн
    Недостатки:
    ні

• Сергій

Приїхав швидко

Достоинства:
    Зручний, дешевий, донька задоволена
    Недостатки:
    відсутні

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класна штука. Нічим не відрізняється від аналогів із принтами. Тільки немає картинки і коштує вдвічі дешевше. Ну і на точку видачі можна безкоштовно замовити.

Доброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.