Отзывы покупателей о Защитное стекло для планшета Xiaomi Pad 6 ArmorStandart Glass.CR (ARM66426)
Есть в наличии
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, швидко та зручно
- Достоинства:
- якісно
- Недостатки:
- Поки нема
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Олеофобное покрытие.
- Не не слышали… - Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
То «скло» просто пропеллером приїхало, хочу пакування ціле, дуже багато плям з повітрям великих, бо не рівне «скло».
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не плоске, та це не скло, а пластик.
- Алексей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхало розбите, зв'язатись з продавцем не можна
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество стекла очень низкое
На замену купил в Китае дешевле а качество намного выше
Годится только как временно.- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
Цена
Алиофобка
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло. Підійшло на Xiaomi pad 6.
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Микита Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наклеїли, все добре
Представник постачальникаДоброго дня, Микита! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
спустя 2-3 місяці почало відставати вже в 2ох місцях по краям
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість скла, просто супер легко встановлювати самому! Вдячна магазину за швидку відправку товару!
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СтепанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло гарної якості, не вперше користуюсь даниною фірмою, але нажаль в цей раз після поклейки, виявився от такий дефект.
Видалити його не можливо, так як це брак скла, дуже кидається в очі. - Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло. Добре клеїться.
- Достоинства:
- Якісний товар.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.