Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Ремешок ArmorStandart для Xiaomi Smart Band 7 Pro Blue (ARM66798)

Оценка пользователей 3.11/5
  • Марина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ivory

Жах, тільки одягла, буквально через пару годин покрився плямами, які пішли по всьому ремінцю. В житті такого не бачила, гроші на вітер.

Недостатки:
    Все

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Марина Ж***

Дякую за контакт підтримки які ВЗАГАЛІ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ, не те, щоб ще питання вирішити, певно зайняті обманки людей і впихуванням товарів який спричиняє (не нормальну реакцію з тілом ), це що туди нада пхати я не знаю. дякую за вашу не байдужість до клієнтів, ви настільки не байдужі, що навіть не читаєте повідомлення зі скаргами, і прямий обман клієнтів, товар топ, якість як із Припʼяті

Доброго дня, Марина! Нам щиро шкода, що виникла така ситуація. Хочемо зазначити, що за весь час продажу подібних звернень щодо плям не було. Очікуйте, будь ласка, на відповідь. З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій О***

Все добре

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Руслана К***

Швидка відправка

Достоинства:
    Низька ціна
    Недостатки:
    Якісь різниться з оригінальним, але за таку ціну- супер.

Доброго дня, Руслана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Григорій Б***

Швидко відправили, все підійшло

Доброго дня, Григорій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Станислав Л***

Все добре

Доброго дня, Станіслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей Ч***

Не підійшов,зубчики

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ivory

Ремінець прийшов з запізненням і грязний, забруднення не відтирались. Простояв пів години на розетці щоб оформити повернення коштів. Кошти повернули тільки за ремінець, за доставку не повернули.

Достоинства:
    Недостатки:
    Все

Доброго дня, Сергій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей С***

Отлично, ремешок подошёл

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитро С***

Браслет класний

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive

Нормальний ремінець, трошки жорсткіший чим оригінал, але це майже непомітно. Місяць як користуюсь. Все ок

Доброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Симинюк Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink Sand

Ремінець бракований, застібка задом наперед

Недостатки:
    Застібка не в той бік, бракована

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ivory

Достоинства:
    Довгострокові
    Недостатки:

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Orange

Дуже погано зламалися через 1 місяц при гарному використанні

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Дуже швидко ламаються
  • Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Olive

Изделие очень низкого качества. Пришлось отковыривать пластик из крепления, чтобы изделие можно было прикрепить к часам

Достоинства:
    Можно сказать, что цена
    Недостатки:
    Низкое качество
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink Sand

Якість ременю -"0". Просто жах. Після використання два дні, зламався зачіп.
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Якість 0

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink Sand

При покупці товару, ремінець встановився доволі щільно і тримався чудово, але через три місяці безперервного використання перестало тримати одне із його кріплень (травмувань не було). Годинник постійно "злітає" з руки

Достоинства:
    Ціна, колір відповідав заявленому (пудровий)
    Недостатки:
    Матеріал, який швидко забруднюється. Не тримає кріплення з одного боку (вистачило тільки на 3міс)
  • Ольга И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Беру вже не перший раз, якість гарна

• Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ремінець був місяць в користуванні

Достоинства:
    Щільно сидить на годиннику
    Недостатки:
    Жорсткий, ламкий і неякісний матеріал
  • Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Orange

ремешок подошел, от заводского тактильно не отличается, все отлично, жена довольна

Достоинства:
    ремешок подошел, от заводского тактильно не отличается
    Недостатки:

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитро
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Замовив такий та дорожче модель.
    У підсумку не забрав жодний!
    Цей взагалі не тримається, одразу назад повернув на місці! А другий був Мі Бенд Про 7 при замовленні, а став сьогодні Хуаве!!!
    І ваш співробітник на пункті підтвердив, що по базу він у набув Мі Бенд, і тільки зараз став Хуавей!
    Чекав 3 дні 2 ремінці, у підсумку жодного не має!
    Розетка, що за бардак у вас?!?!?!?

Достоинства:
    Взагалі не тримається, обидві частини.
    Недостатки:
    Взагалі не тримається, обидві частини!!