- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
норм
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарний чохол
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Не поганий чохол. Підійшов для galaxy buds fe
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Купую вдруге. Рік прослужив
- Достоинства:
- Супер.
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Гарний і якіснмй чохол, приємна ціна.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Найс
- Недостатки:
- Немає додаткових клейких пластин
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Щоб використовувати як на карабінчику опасно випаде вилізе розтягується!
- Недостатки:
- Розтягується
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чохол підійшов ідеально.Дякую.
- Достоинства:
- Недорогий. Приємний на дотик.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Чудовий
Представник постачальникаДоброго дня, Тамара! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Чохол гарної якості, за півроку користування не підвів
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
За свою цену нормально
- Достоинства:
- Выполняет свои функции
- Недостатки:
- Нижняя часть не приклеивается
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Він мавби захищати від пилу але пил до цього чохла просто притягується,і через це він отримує не дуже приємний вигляд і тактильні відчуття, можливо в мене не правильний пил). Попри це він чудово в ньому сидить і не впливає на якість використання, наскільки він чудово захищає поки сказати не маю змоги
- Достоинства:
- Колір, текстура
- Недостатки:
- Притягує пил
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Мирослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
- Достоинства:
- Класс
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДоброго дня, Мирослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Дуже гарний чохол.прийшов як і повинен за графіком.Рекомендую його.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Покі не знайшов
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
На верхній частині ліпучка висохша і не тримає взагалі. І це на новому чохлі. Нижня частина тримається добре а верхня просто спадає. Гроші на вітер. Не рекомендую.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Не можу сказти, що чохол поганий, але й чудовим його не назвеш)
Мені дістався з мікросколом. Також немає "віконця" для індикатора зарядки.- Достоинства:
- ціна і загалом ок
- Недостатки:
- трохи пошкоджений, не видно індикатора зарядки
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Руслан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Все хорошо отличный чехол
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
За рік активної експлуатації результат чудовий. Виглядає чохол як новий.
- Достоинства:
- Ергономіка, якість матеріалу, практичний колір.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Нижняя часть держится нормально, но верхняя же часть не держится от слова совсем, при каждом открытии слетает так и хочется оторвать и выбросить
- Недостатки:
- Не держится на корпусе
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Прийшов без карабіну
- Достоинства:
- Приємний на дотик
- Недостатки:
- Карабіну нема
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Нижняя часть более менее держится на корпусе, даже совпало с зарядным гнездом, но верхняя же часть как кусок тряпки живёт сама по себе своей отдельной жизнью... открыть за неё кейс наушников просто невозможно, она слетит 200%
- Достоинства:
- Не нашёл
- Недостатки:
- Не держится верхняя часть чехла от слова совсем на крышке
- Боднар М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Щільно не прилягає .
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Валентин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Все супер
- Достоинства:
- Головне що добре підійшов до навушників
- Недостатки:
- Поки що їх немає
Представник постачальникаДоброго дня, Валентин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Отличный товар
- Достоинства:
- Топ защита
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Гарний чохол. От тільки треба проклеювати до корпусу зарядного для навушників.
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Попался удачный чехол, все подошло, супруга довольна
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
нормальний чохол, є липучка для фіксації на верхній кришці
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеній! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АрсенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Чехол приятный на ощупь и не рветься , правда после 2 месяцев использования ог слазить от наушников
- Достоинства:
- Неплохой материал за свою цену
- Недостатки:
- Не очень сильно крепиться после долгого использования
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Підійшов. Легким рухом рук білий чохол перетворюється на сірий. Верхня частина чохла кріпиться на двосторонній скітч.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ростислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Не підходить по розміру для навушників
Представник постачальникаДоброго дня! Для якої моделі навушників не підходить чохол? З повагою команда ArmorStandart.
- АлісаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Неплотно сидить на навушниках
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неплотно сидить
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Порвався на другий день
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Чохол непоганий але погано сидить на навушниках
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пошано сидить на нпвушниказ
- Андрей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet
Підійшов! Хороша якість! Рекомендую!
- Толямба П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чохол дуже відмінний
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Звичайний чохол. Ідеально підійшов. Рекомедую!
- Достоинства:
- Ідеально підходить
- Недостатки:
- Не знайшов