Отзывы покупателей о Гидрогелевая пленка ArmorStandart для Xiaomi Redmi Watch 3 6 шт. (ARM67090)

Оценка пользователей 3.86/5
  • Бруно-Валентино С***

Пришла мне эта пленка бракованная на ней нанесены надписи пользоваться ею невозможно поменяйте пожалуйста на нормальную или верните деньги

Достоинства:
    Недостатки:
    Бракованая

Доброго дня! Вам потрібно зняти захисне верхнє покриття і плівка буде прозора, без надписів. Дякуємо за Ваш вибір! Для встановлення захисної плівки ми рекомендуємо звертатися безпосередньо до спеціалістів Rozetka. З повагою команда ArmorStandart.

• Алла Т***

Плёнка супер! Четко по размеру

Доброго дня, Алла! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Павел С***

якщо ви подивились інструкцію з наклеювання - приготуйтесь до того, що 2 з 6 плівок ви викинете

Достоинства:
    непогана
    Недостатки:
    найгірша інструкція всіх часів
  • Виктория М***

Чудово, наліпила з пухирцями, за декілька годин ідеально вирівнялася плівка

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Не помітила, тиждень чудово

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Алина Б***

Плівка підійшла, наклеїти було не проблема !

Доброго дня, Аліна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Настя Д***

Тяжко приклеїти, дуже тонка, якість не сподобалась

Доброго дня, Настя! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! Для встановлення захисної плівки ми рекомендуємо звертатися безпосередньо до спеціалістів Rozetka. З повагою команда ArmorStandart.

• Денис

Інструкцію з наклеювання бажано не дивитись взагалі, бо чёрт ногу зламає. Клейте як зазвичай наприклад на телефон.

Достоинства:
    Плівка як плівка, стала нормально, за розміром.
    Недостатки:
    Начебто нема

Доброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.