- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая пленка, нормально клеится если клеить с умом. Тактильно очень гладкая и приятная на ощупь. Но! Для браслета MI Band 8 её нужно по контуру уменьшить хотя бы на 0.5мм,уж слишком " в размере" она сделана и по краям она не сильно плотно прилягает.Посмотрим сколько прослужит, запас есть, можно будет переклеить. В описании ошибка, в комплекте не 6,а 9 штук.
- Достоинства:
- Гладкая, приятная на ощупь. Тряпочка и влажная салфетка в комлекте
- Недостатки:
- Вырезана " в размер"
- Віка О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую не перший раз і купуватиму надалі. ДУЖЕ зручно клеїти самостійно. Ціна за плівку виходить копійчана - дери скільки влізе. Розірвалась плівка тільки коли я впала з велосипеду і розірвала собі ще й обличчя. Якщо наклеїти нову плівку поверх неглибоких подряпин, то їх не видно.
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Недостатки:
- Тепер чоловік думає, що я майстер фломастер і хоче після кожної подряпини нову плівку собі на годинник.
Представник постачальникаДоброго дня, Віка! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка нормальна. Поклеїти вийшло не з першого разу. Головне рівно її розмістити на поверхні скла браслету. Одразу після наклеювання також були невеликі пухирі. Наступного дня їх вже не було. Саме пройшло)
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купую вже 2й раз, якість супер
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляю плівку вже втретє.
У мене робота з фарбами, і плівка добре захищає браслет мені.
Представник постачальникаДоброго дня, Валентина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила вдруге, мені підходить на band 7.Міняю за потреби, бо при моїй роботі треба захист браслета.
- Достоинства:
- Мене все влаштовує
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка гарна, але розмір трохи завеликий. Треба обрізати по краю 1-1,5 мм
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
враховуючи розмір основи то можна було б вирізати ще 3 шт
- Достоинства:
- плівка чудова, зручна в поклейці
- Олечка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре. Періодично міняю. Їх багацько.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово. Товар відповідає фото.
- Достоинства:
- Ціна / якість
- Недостатки:
- Поки нема
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Денис З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розмір ідеальний, клеїти легко, якість відмінна.
- Достоинства:
- Якість, ідеально вирізана, розмір
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Татаркин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слухайте
Ну дивна річ)
Наклеїв плівку одразу як купив десь минулої осені, наклеїв криво, але ця плівка наче Росомаха світу плівок - вона дійсно наче "регенерує" подряпини. Не дивлячись на те, що в одній частині воно злегка відклеїлось и вже брудне, плівка сидить і нікуда не відклеюється з девайсу, трохи не зрозуміло, нашо їх 9 в наборі, хіба що щоб був запас на пару років, адже я так за майже рік не змінив найпершу
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеально вийшло наклеїти лише з 3-ого разу.
Маленькі пухирці зникли самі на ранок.
За свої гроші не поганий комплект, якби було більше спиртових серветок.- Достоинства:
- Не 6, а 9 плівок у комплекті. Гарно прилягає.
- Недостатки:
- Лише одна спиртова серветка у пачці. Готуйтеся що з першого разу гарно приклеїти не вийде (дивіться відео інструкцію).
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не витримує подряпини - м'яке
- Достоинства:
- як на фото
- Недостатки:
- тоненьке
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розмір поза дисплей , відклеїлось на другий день
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не рекомендую
- Хребтов Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приклеил, через день отклеилось
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В описі сказано про 6 штук, хоча насправді їх 9 штук, але лише 3 з них мають розріз посередині для поклейки. Дуже погано клеїться. Волога серветка вже за 5 хвилин стала сухою. Не рекомендую
- Достоинства:
- Невідомі
- Недостатки:
- Тільки 3 штуки мають розріз посередині, погано клеються, волога серветка дуже швидко висихає